- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
Merhaba kızlar yaklaşık bir ay sonra işe gireceğim 5 aylık evliyim düğün takılarını yani eşime takılanları kayınvalidemler aldı oturduğum ev bizim kira değil Kayınpederim 3 milyar civarında maaş alıyor yaklaşık 1 milyar 800 lira ev kredisi ne ödüyor Ama bu evi biz eşimle daha tanışmadan önce almışlar Yaklaşık 3 aydır taksit ödüyoruz evimi aksesuarları yiyecek içecek balayı masraflarını eşim hep kredi kartıyla karşıladı Bu yüzden bunları ödüyoruz ve durumumuz bayağı sıkışık eşim 1 milyar 800 maaş alıyor daha fazla sıkışmamak için işe giriyorum fakat Kayınpederim düğün borcunu kapatamadı için 15 milyar kredi çekti Daha doğrusu Biz 15 milyar biliyorduk görümcemin toplam 5 milyar bir yerlere borcu olduğu için 5 milyar fazla kredi çekmiş ayda 500 lira ben sana veririm Sen de üstüne 100 lira eklersin Her ay 600 lira kredi borcunu kapatırız demiş daha doğrusu dedi fakat Kayınpederim zaten üç milyar maaş almasına rağmen yaklaşık iki milyara bizim ev kredisine gidip görümcemin ödüyeceği parayı da Kayınpederim ödüyor geriye 500 lira Onlara para kalıyor sorun şu Ben çalışınca onlara maddi destek yapmazsam Laf yaparlar mı ya da maddi olarak destek olmak zorunda mıyım