Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

Bana arkadaşlarım hiç yüzük almadıkları için olabilir:34:
Gerçi benim 6 evim olmadığı için sosyal konumum sizinki kadar parlak değil..
Belki de sosyetede arkadaşlara yüzük hediye etmek normal karşılanıyordur..
Bilemeyeceğim:31:

yani evlilik teklifi aldm demek istedim yüzük hediye olsun diye niye alsınlar yahu

Sevgili olmadan neden bu konuyu kendinize stres yaptnız ki? Bazen çok iyi anlaşacağını düşündüğün kişilerle bile anlaşamıyorken sizin durumunuzda denemeden birşey denilmesi güç :34::34:

kızlar sizin gazınızla ilişkiye başlıcam galiba :)) annemle oturup iyice konuşmayı düşünüyorum öncesinde

uff kızlar yaa bu ız eğleniyor kendince ama benide çok eğlendrirdi
baştan beri bir dediği diğerini tutmadı
neyse erkekler hep bu kıza yüzük alıyor.çok yakışıklı zengin erkekler...sende fakir kızsın 6 evle falan
sonuç ne evlen gitsin biriyle o zaman napalım yaniii :3:

o kadar baskın bi aileye sahipsiniz de ondan

daha istediğiniz işi yapmanıza izin vermeyen aile baskın olan aile

sevgili sıfatında bile olmadan yüzük almaya sıcak bakmayacağı için

sizinde bu işlere kalkışmanız garip geliyor

çokta mantıklı bence

ailem daha doğrusu diperlernden evlilik teklifi aldğmı bilmiyor ki

uff kızlar yaa bu ız eğleniyor kendince ama benide çok eğlendrirdi
baştan beri bir dediği diğerini tutmadı
neyse erkekler hep bu kıza yüzük alıyor.çok yakışıklı zengin erkekler...sende fakir kızsın 6 evle falan
sonuç ne evlen gitsin biriyle o zaman napalım yaniii :3:

ya ne eğlencem sizle çocuk mu var karşında senn 24 yaşındayım güzelim ben oyun oynucak yaşları çoktan geçtik..adam gibi yorum yapan yapsın yoksa lütfen yapmayın...

hıı kendi işimi yapmak istiyorum derken kendi fast food restaurantmı açmak istiyorm demek istemiştim yoksa okulda işletmeydi bölümüm..

Bence bu işi "arkadaş"ınızla beraber ciddi ciddi düşünün..
Belki makarna olayına da el atarsınız da zavallı adamcağız dışarıda yediği bir tabak makarnaya 8000 tl ödemekten kurtulur :56:

ya ne eğlencem sizle çocuk mu var karşında senn 24 yaşındayım güzelim ben oyun oynucak yaşları çoktan geçtik..adam gibi yorum yapan yapsın yoksa lütfen yapmayın...

başka emrin var mı? ben adam gibi yorum yapıyorum ama sen adam gibi anlatamıyorsun
ne dediğin belli değil
arkadaş ayağına gez toz yüzükleri al sonra aaa ben arkadaşımmm deee ohhhh

canım bnm sevgilim olmadan aldığım ilk yüzük değil ki önceden başka birilerinden daha almıştım yüzük ama sevgili değildim..bu neden size garip geliyor:)

neden mi garip geliyor?

sevgili olmadığımız normal arkadaşlarımız al sana yüzük aldım,hadi sözlenelim demez

sevgili olduğumuz normal olmayan arkadaşlarımıza da biz arkadaşız ama evlilik konuştuk demeyiz

yab biz bazı kavramları yanlış biliyoruz ya da siz...

neyse konu iyice dağıldı zaten..ne karar verdiniz peki,görüşmeye devam edecek misiniz yoksa bitirecek misiniz?

tam 28 sayfadır takip ediyorum dünden beri:) dün senin biraz saftirik bir kızcağız olduğunu düşünmüştüm içime sinmeyen samimiyetsiz birşey olduğunu da söyledikten sonra nedense iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm ama 28 sayfa boyunca konunla ilgili hiç birşey anlatmadın

sonuç 30 binden 300 bine terfi edeceğinin umuduyla sevindirik olmuş bir genç kız, kimseyle paylaşamamış gelmiş burada hava atıyor başka da birşey değil dağılabiliriz bence. tamam canım tamam bizde sevindik bak valla sevindik yani havada karada kap sen bu çocuğu kkcak halay çekicez

ailem daha doğrusu diperlernden evlilik teklifi aldğmı bilmiyor ki

işte onu diyorum bu kadar sıkı olan bi aile ve dışarı çıkamıyorum gibi birşey demişsin

bu insanlar seni tanımadan görüşmeden tanışmadan nasıl da evlenicek boyuta geliyorda sevgili bile olmadan yüzük almaya kalkıyorlar

eğer ki varsa bi formülü söyle de evlenmek isteyen arkadaşlarımıza ders olsun

yada konu çok saçma yerlere geldi kapattır da insanları boşuna banlatma

Belki makarna olayına da el atarsınız da zavallı adamcağız dışarıda yediği bir tabak makarnaya 8000 tl ödemekten kurtulur :56:

:53: ya ben onu görmemişim, konunun hepsini okumadım.

o zaman pek akli dengesi de yerinde değil, boşver sen onu konu sahibi

defalarca söledim sıkıldım artk sölemekten o makarna olayı benim konumda değildi canım

Back
X