Gece gece çok güldürdün beni,Allah'da seni güldürsün![]()
ayy amin canım yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece çok güldürdün beni,Allah'da seni güldürsün![]()
Bana arkadaşlarım hiç yüzük almadıkları için olabilir
Gerçi benim 6 evim olmadığı için sosyal konumum sizinki kadar parlak değil..
Belki de sosyetede arkadaşlara yüzük hediye etmek normal karşılanıyordur..
Bilemeyeceğim![]()
Sevgili olmadan neden bu konuyu kendinize stres yaptnız ki? Bazen çok iyi anlaşacağını düşündüğün kişilerle bile anlaşamıyorken sizin durumunuzda denemeden birşey denilmesi güç![]()
o kadar baskın bi aileye sahipsiniz de ondan
daha istediğiniz işi yapmanıza izin vermeyen aile baskın olan aile
sevgili sıfatında bile olmadan yüzük almaya sıcak bakmayacağı için
sizinde bu işlere kalkışmanız garip geliyor
çokta mantıklı bence
canım bnm sevgilim olmadan aldığım ilk yüzük değil ki önceden başka birilerinden daha almıştım yüzük ama sevgili değildim..bu neden size garip geliyor:)
yani evlilik teklifi aldm demek istedim yüzük hediye olsun diye niye alsınlar yahu
uff kızlar yaa bu ız eğleniyor kendince ama benide çok eğlendrirdi
baştan beri bir dediği diğerini tutmadı
neyse erkekler hep bu kıza yüzük alıyor.çok yakışıklı zengin erkekler...sende fakir kızsın 6 evle falan
sonuç ne evlen gitsin biriyle o zaman napalım yaniii![]()
hıı kendi işimi yapmak istiyorum derken kendi fast food restaurantmı açmak istiyorm demek istemiştim yoksa okulda işletmeydi bölümüm..
kızlar sizin gazınızla ilişkiye başlıcam galiba :)) annemle oturup iyice konuşmayı düşünüyorum öncesinde
yüzük alanların en zengini buydu di mi itiraf et![]()
ya ne eğlencem sizle çocuk mu var karşında senn 24 yaşındayım güzelim ben oyun oynucak yaşları çoktan geçtik..adam gibi yorum yapan yapsın yoksa lütfen yapmayın...
ailem daha doğrusu diperlernden evlilik teklifi aldğmı bilmiyor ki
canım bnm sevgilim olmadan aldığım ilk yüzük değil ki önceden başka birilerinden daha almıştım yüzük ama sevgili değildim..bu neden size garip geliyor:)
ailem daha doğrusu diperlernden evlilik teklifi aldğmı bilmiyor ki
evet canım zamannda yaşadğım bi olaydan dolayı öyle bi hastalık geçirmiştim malesef..
Bence bu işi "arkadaş"ınızla beraber ciddi ciddi düşünün..
Belki makarna olayına da el atarsınız da zavallı adamcağız dışarıda yediği bir tabak makarnaya 8000 tl ödemekten kurtulur![]()
Bence bu işi "arkadaş"ınızla beraber ciddi ciddi düşünün..
Belki makarna olayına da el atarsınız da zavallı adamcağız dışarıda yediği bir tabak makarnaya 8000 tl ödemekten kurtulur![]()