- 2 Ekim 2014
- 2.407
- 5.174
- 358
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi cevap verseniz daha sağlıklı yorumlar gelecek.Eşinizin ortalama aylık gelirini ve mesleğini bilmeden sağlıklı yorum yapamayız ki?
tahminim düğün memleketteilla düğüne gidecekse 2 gün kalsın gelsin, 2 küçük çocuklu eşi düğün için 8 gün yalnız bırakmak ne kadar doğru? eşiniz çok düşüncesizmiş. ben en çok buna üzüldüm.
İşte çalışmanın önemi. Keşke çocukları kreşe bırakıp işe girsenizKızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
tahminim düğün memlekette
düğün de belki sadece 1 gün değil kınası gelin alması vs arada süre var, adam da gitmişken orada birilerini daha görüp gezip gelecek..çünkü kadına bilet alamayacak adam 1 hafta otelde de kalmayacaktır herhalde? akrabalarda kalacaktır diye düşünüyorum.
Maddi durumu iyi olabilir ama bu durumu size ne kadar yansıtıyor bunu sorgulayın.Kızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
Siz konu sahibinin eski konularını okusanız, kalp krizi geçirirsinizNasıl böyle adamların “böyle” olduğunu baştan anlamıyorsunuz da evleniyorsunuz bu insanlardan çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum. Eşiniz haksız sizi sallamıyor kendi keyfinde bir adam ama sizin o evlilikte ne işinizin olduğu asıl konu
Konu sahibi bu adamın kuması olabilir. Memlekette biri burda biri.. Zor hayat gerçekten.Konu sahibi iki yıl önce de benzer şeyler yaşamışsınız.... Eşiniz yaşça sizden çok çok büyük, torun torba sahibi bir adam zaten ve size sürekli ekonomik şiddet uygulayan , aldatan birisi ....niye iki çocuk ve niye hala calismiyorsunuz diye sormadan geçemeyeceğim...
ben de ilk okuyunca memlekete gidip yeğenin düğünün başını tutması gereken ağır abi bir amca/dayı hayal etmiştimKonu sahibi bu adamın kuması olabilir. Memlekette biri burda biri.. Zor hayat gerçekten.
ben de ilk okuyunca memlekete gidip yeğenin düğünün başını tutması gereken ağır abi bir amca/dayı hayal etmiştim
ama eski konuları alıntılamışlar benim düşündüğümden daha fazlası gibi duruyor.
Bence bunlar tam bir Aile bile değil. Kadın ve çocuklar adam tarafından bilerek götürülmemiş. Hareketli çocuk falan hikaye..Bilezik takacak kadar samimi olduğunuz insanın düğününe gitmiyor olmaniz çok saçma geldi bana.
Siz bir ailesiniz, aile dediğin düğünlere beraber katılır. Tamam masraf yol parasi çok anlarım o zaman bilezik değil çeyrek taksaydiniz.
Sırf adınız bilezik taktı olacak diye siz neden düğünden geri kalıyorsunuz?
Ya da neden 800 liraya ayakkabı alınıyor.
Öncelik hepinizin yol parası olmalı o kenara koyulmali sonra geri kalan para ile uygun üst baş alınmalı.
Ama siz öncelik olamamışsiniz...
İlginç.
maddi durumu çok iyi demişsiniz ama2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Bana da öyle geldi...Adamın konu sahibinden önce de 3 çocuğu bir de torunu varmış. 2 tane de konu sahibi doğurmuş, etti 5...Evlendiğinden beri aldatıldigini ve sürekli parayla ilgili tartıştıklarını yazmış önceki konularda...Hala ayrılmamış olması bir tuhaf zaten.Konu sahibi bu adamın kuması olabilir. Memlekette biri burda biri.. Zor hayat gerçekten.
Sizin derdiniz ne anlayamadım,bana abiye ayakkabı çanta çocuklara kıyafet ayakkabı üstüne yol parası üstüne kalacak yer parası(diğerlerinin de çocuğu gitttiği için yer yok kalacak yer şart)yeme içmesi rahat 20 bin TL olacaktı bende dedim hem bu kadar para hemde çocuklarım çok hareketli olduğu için birde üzerine rezillik çekmeyeyim dedimİşine geldiği gibi cevaplıyor..