Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşiyle çocukları-torunlari da gidecek mi düğüne?Sizin derdiniz ne anlayamadım,bana abiye ayakkabı çanta çocuklara kıyafet ayakkabı üstüne yol parası üstüne kalacak yer parası(diğerlerinin de çocuğu gitttiği için yer yok kalacak yer şart)yeme içmesi rahat 20 bin TL olacaktı bende dedim hem bu kadar para hemde çocuklarım çok hareketli olduğu için birde üzerine rezillik çekmeyeyim dedim
Maddi durumu iyi adama 20 bin koymaz zaten orası ayrı ama siz şimdi de tasarruf etmiş olmadınız ki ...20000-800 = 11200 TL kocanızın cebine ve hovardaliklarina yaradı o kadar .Sizin derdiniz ne anlayamadım,bana abiye ayakkabı çanta çocuklara kıyafet ayakkabı üstüne yol parası üstüne kalacak yer parası(diğerlerinin de çocuğu gitttiği için yer yok kalacak yer şart)yeme içmesi rahat 20 bin TL olacaktı bende dedim hem bu kadar para hemde çocuklarım çok hareketli olduğu için birde üzerine rezillik çekmeyeyim dedim
Siz haklısınız kesinlikleKızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Sizi üzmek istemiyorum. Belli ki eşinizin durumu iyi. Ona göre yaşamak ve giyinmek istiyor ancak eski eş çocuklar torunlar derken adam size gösteremiyor parayı. Evliliğiniz boyunca kendinize bir şekilde bankamatik ya da kredi kartı çıkartmanız lazımdı. Şu an kavga çıkarmanız yersiz olur. Gidecek kişi sizi düşünmeden o kadar para bırakıyorsa, sabah da aynısını yapar gider. Çözümlenmez yani.Sizin derdiniz ne anlayamadım,bana abiye ayakkabı çanta çocuklara kıyafet ayakkabı üstüne yol parası üstüne kalacak yer parası(diğerlerinin de çocuğu gitttiği için yer yok kalacak yer şart)yeme içmesi rahat 20 bin TL olacaktı bende dedim hem bu kadar para hemde çocuklarım çok hareketli olduğu için birde üzerine rezillik çekmeyeyim dedim
Dedi yA daha önce, çocuklar küçük, çalışamam falan diyeKonu sahibi iki yıl önce de benzer şeyler yaşamışsınız.... Eşiniz yaşça sizden çok çok büyük, torun torba sahibi bir adam zaten ve size sürekli ekonomik şiddet uygulayan , aldatan birisi ....niye iki çocuk ve niye hala calismiyorsunuz diye sormadan geçemeyeceğim...
Akbaba mısınız,milletin eski konularını açıp açıp okuyorsunuz,çöplük kazıp eşinmeyin,ne yaptınız bana bir gelecek vaadeddinizde ben geri mi çevirdim!?Kadınlar Klübü yazıyor ama burda kadın düşmanlar çok sizin gibi,karşınızdakini hadsizce yargılamadan önce bu hayatta nasıl yaşadınız,nasıl bir insansınız önce o noktaya dönüp bi bakın önce(ki bence gereğinden fazla kötüsünüz)Ya cvp verecekseniz insan gibi cvp verin yada densiz densiz konuşacaksanız muhattap olmadan geçin burası sizin o avamlığınızla ağzınızı ayıra ayıra konuşup bide üstüne duyar kasacağınız bi platform değil!!!!Eski konularınıza baktım da, size müstehak. 100 lira bile verse yarabbi şükür derdiniz siz. Yapmadığınız şey değil sonuçta.
Bu uslübünüzla siz beni istesenizde üzemezsiniz Allah karşınıza sizin gibi naif insanlar çıkarsınSizi üzmek istemiyorum. Belli ki eşinizin durumu iyi. Ona göre yaşamak ve giyinmek istiyor ancak eski eş çocuklar torunlar derken adam size gösteremiyor parayı. Evliliğiniz boyunca kendinize bir şekilde bankamatik ya da kredi kartı çıkartmanız lazımdı. Şu an kavga çıkarmanız yersiz olur. Gidecek kişi sizi düşünmeden o kadar para bırakıyorsa, sabah da aynısını yapar gider. Çözümlenmez yani.
Döndüğünde bunca zaman tutumlu olduğunuzu bildiğini, kendinize özen göstermeniz gerektiğini bu yüzden evin genel giderleri dışında giyim kuşam vs için uygun gördüğünüz bir rakamı bir banka hesabına göndermesini isteyin. İlk ay, gönderdiği paradan eşinize evinize ne bileyim kuaförünüze harcayın. Sonra da az da olsa biriktirin. Hem zor zaman paranız olur hem biraz sesiniz çıkmış hem de kendinize bakmış olursunuz. Bu paranın ev giderleri dışında olduğunu söyleyin. Örneğin 2000 TL kadar.
Ben biraz boşverdim sadece ama bugün çok iyi anladım sizin gibi mantıklı insanların düşüncelerini okuduktan sonraAslında acmıs olduğunuz konunun cevabı bu :) sakın yanlış anlamayın ama erkeklere “aman idare ederim aman ona ne gerek var aman buna ne gerek var” denildiği zaman sonucuda bu oluyor. Eşiniz düğünü , bilet parasını , takıyı ve düğün sonrası gezme planlarını asla kendinden esirgemiyor ama siz bilet parası yüzünden gitmiyorsunuz. Ve 800 lira konusunda haklısınız fakat sanki siz o tavizi vermiş gibisiniz.
Yok artık ne kuması valla billa düğüne gidiyor daha nasıl inandırayımKonu sahibi bu adamın kuması olabilir. Memlekette biri burda biri.. Zor hayat gerçekten.
Siz neden gitmiyorsunuzKızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
Maddi durumu iyi derken 1 haftalığına sadece 800 TL bırakacak bir adam değil yani daha fazlasını bırakabilir demek istedim.Ayrıca bilet parası kişi başı 1700 TL idi gidiş dönüş kişi sayısı derken hatrı sayılır bir meblağ benceMaddi durumu iyi ama bilet hesabı yapıp gitmiyorsunuz.. Kredi kartı denen şeyden haberiniz yok. Kime göre iyi neye göre iyi.
Paramla rezil olmak istemedim 2 çocuğum çok hareketli birde orada otelde kalacaktık dışarı çık içeri gir derken çok perişan olurduk çocuklarla inanın evde zor kontrol altına alıyorumSiz neden gitmiyorsunuz
O şuan üniversitede iş bulunca çıkar kendi evine diye düşünüyorum bende bilmiyorumKocanızın oğlu ne oldu sahi? O konuyu okumuştum. Hijyen sorunu falan vardı galiba.