Maddi, manevi her güç elinizde olsaydı ne yapardınız?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
arkadaşlar güç elinizde olsaydı.......:lepi:

maddi manevi........herşeyi alabilecek...herşeye ulaşabilecek güçünüz olsaydı........yerimseniben

herkes emrinize amade olsaydı.........agzınızdan çıkan her kelime her cümle kanun olsaydı....

kendiniz için aileniz içi ve insanlık için ne yapardınız............yerimsenibenCADIARZU

yapabileceğim tek şey,
bu fani dünyada,nefes alan her canlının mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak olurdu,
savaşın,açlığın olmadığı,annesiz, babasız, sokaklarda kalan çocukların olmadığı,
yoksulluk çeken ailelerin olmadığı,
herkesin güldüğü,hiç sorun yaşanmayan bir ortam isterdim...

sevgiler...

Duygu, Önce insanların insanca yaşamasını sağlardım.. Keşke, keşke...

Kimsenin kimseye özenmediği, herkesin eşit yaşadığı bir dünya kurardım.

O zaman ne hırslar, ne de savaşlar olurdu.

Sanırım bu kadar yeterli...

yeşilim ablacıgım......ve sevgili songül.........
işallah bir gün bütün bunlar gerçek olur........
hayallerde gerçekleştirmek içindir ya.......
bizler yapamasakta .......
bu dünya ve insanlık işallah bir düzene girer.........

Neler yapmazdım ki, :hulya:
Ama önce mutluluk ve sağlık...
Ulen duygu hayallere daldırma şimdi beni akannehir

Herşeyden önce huzur... Bu dünyada huzuru kardeşçe yaşamayı sağlardım...
Bu dünyayı milletimizi insanlarımızı enayi yerine koyanları devredışı bırakırdım...
Açlık yokluk sefalet... Gücümün yettiğince herkesin yardımına koşmak isterdim...
Ailem için ve kendim için güzel bir düzen kurardım. Hepimizin sağlığı huzuru keyfi yerinde olsun isterdim.. Ya ben aslında şuna inanıyorum bir insanın huzuru ve sağlığı yerinde olsun..
Ondan zengini yoktur... Ama elimden herşey gelseydi bu anlattıklarım ve daha birçok şey yapardım kendim ailem ve milletimiz için...

şu dünyaa herkesin her canlının huzurlu mutlu olmasını sağlardımm

önyargıyı,nefreeti,acımasızlığı,şiddeti,kıskançlığı,sinir,duygusuzluğu,vicdansız acımasızlığı aklıma gelmeyen bir çok şeyi kaldırırmdım
insanlara sevgi saygı duygu vicdan güven huzuru mutluluğu aşılardım işte ozaman herşey yoluna girerdi galiba

buralara sığmaz yazdığım
hayal gücüm çok geniş benim -tatlicadiarzu-

Neler yapmazdım ki duygucum..
Herkesin eşit olarak yaşadığı savaşın açlığın olmadığı bir dünya isterdim..
Çocuklarımızın mutlu olarak yaşadığı bir tertemiz dünya ...
Hayvan haklarına saygılı bir toplum ...
Çok var aslında sığmaz buraya ...

önce şeytanı yok ederdim kötükedihüso klava:

sonrası kendiliğinden gelir zaten,:jeyyar:

buralara sığmaz yazdığım
hayal gücüm çok geniş benim -tatlicadiarzu-

biliyorum cok....şeyler yapmak lazım bu kirli dünyayı düzene sokmak ve içimizdekileri gerçekleştırmek için.....
işallah herkesin bu istedikleri bir dua olur ve rabbım kabul eder....:Saruboceq:

irnam harikasın vallahi kaydirigubbakcemile3 hiç gülecek halim yoktu sayende güldüm:)

Adaşım zaten bizimkisi hayal.. Keşke elimizden birşeyler gelse de hepimiz için birşeyler yapabilsek...

mutluluk ve sağlık dağıtırdım herkesin barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ortam sağlardım, bunun içinde herkesin içine sevgi saygı koyabilmek isterdim. bütün insanlarn adil bir şekilde yaşamasını sağlardım, bir puroya milyarlar verenlerden alıp, aç susuz yaşayan insanlara adil bir şekilde dağıtırdım. dünyayı pisliklerden arıtmak isterdim. insanların, hayvanların hatta bitkilerin bile yaşabileceği bir doğa düzenlerdim yeni baştan.

işte benım dünyalar kadar gücüm olsa ne yapardım.......tabiki herşeyden önce saglık ve huzur...

uzakta olan birini yamacıma getirirdim.........ama gün içerisinde birbirimizi görmeyelim.......uzak olmayan mesafe olsun.......
aileme gelince........içlerinden ne geçiyorda vir parmak şıklatmasıyla onların olurdu....
okus pokus gibi.......
sonra bu düzeni bozmaya çalışan kim varsa.........
onlar üçün asla af edici olmazdım.......
çocukları kacıranlar.......organ mafyaları........bu dünyada kendi çıkarları için her türlü adiligi yapanları
anneleri aglatanları......
işkence yapanları........
eşlerini kızlarını ...çocukları....satanları......
masum insanları öldürenleri.........
ülkeye zararı dokunan herkesi..........
asla af etmezdım asla.........

bitim ilim bilim adamlarını toplar.......her türlü maddi imkanı verir.......
agır hastalıkları olanlara........
çocuk genç yaşlı kimse bu hastalıkla yaşıyan onların dertlerine son verecek ilaçlar yapmaları için seferberlik ilan ederdım........

herkesın mutlu hzurlu olucagı bir dünya olması için elimden geleni yapardım...........

ah ah bir olsa bu kadar imkan.......

gülme kıss ,duygum maddi manevi dedi amaaaa...

e kötükedihüso manevi bi varlık olduğuna göre ,baştan halledim dedim .kaydirigubbakcemile3

irna ablacıgım.....
alemsin valla.......ben senin yorumunu tatlış halini.......severim.....Şeniz

benım imkanım olsaydı seni şuanda........

şovalle ilan ederdim.......:lepi:
ve seni şeytan kovucu yaprdım.....:roflol::roflol:

lady ın hayal gücü genışte benım olamaz mı benıkıde sığmaz:roflol:

hemen evlenırdım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…