- 1 Ocak 2017
- 722
- 274
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Cok kötü durumda değilseniz ertelemeyin , şuanda çocuk sahibi olabilmek zorlaştı...İyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmeliyim
Çocuk rızkıyla geldiği kadar masraflarıylada geliyor. Aile destekçi ama onlara güvenerek çocuk yapmak pek mantıklı değil bence. İyi düşünmek gerekiyor.İyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmeliyim
Dünyanın en geçerli gerekçesi tabiki de. Yaşın küçük, evde işsiz neden oturuyorsun gir işe çalış sigortan yatsın eve para girsin ekonomik sözün olsun. Hele ki önümüz daha da belirgin değil bu ara. Hiç çocuk yapacak zaman değil durumunuz da böyleyken.İyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmeliyim
Bu ne iğrenç bir zihniyet ya.bebege para ayırmak için kedisini köpeğini sahiplendiren insanın doğurduğu çocuktan,yaptığı annelikten fayda bekle!!kedinizi ve köpeğinizi sahiplendirseniz onlar için harcadığınız bebek için fazlası ile yeterli olur ayrıca alerjik etkilerinden de korumuş olursunuz bebeğinizi
Onlar da can olur mu öyle, kardeşi olunca abisini ablasını atmıyoruz günah yani.. hem hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklıkları güçlü oluyorkedinizi ve köpeğinizi sahiplendirseniz onlar için harcadığınız bebek için fazlası ile yeterli olur ayrıca alerjik etkilerinden de korumuş olursunuz bebeğinizi
Hayatında kedi olan eve bile gitmemis insan yorumu.kedinizi ve köpeğinizi sahiplendirseniz onlar için harcadığınız bebek için fazlası ile yeterli olur ayrıca alerjik etkilerinden de korumuş olursunuz bebeğinizi
Bir kedim var 8 yaşında, bebek gelir de beraber nasıl ponçik olurlar diye içim gidiyorHayatında kedi olan eve bile gitmemis insan yorumu.
Ayda yedikleri toplam dört kilo mama 300 lira, kedinin kumunu aya bolunce 50 lira. 350 lira çocuğun bir aylık bezi etmez, süt emmeyen cocgun bir kilo Aptamil parası.
Bir de fazlasi ile yeterli olur demiş, evet olur! hasbinallah
sadece kedi yok evde köpekte var ayrıca veteriner ücretlerinden haberiniz yok galiba aşı yaptırmayacaksanız düzgün besleyemeyecekseniz niye besliyorsunuz ? hadi besliyorsunuz o kadar maddi kaygınız varsa niye besliyorsunuz derim ben yoksa banane kimin ne yaptığı banane kendi fikrim böyle.Hayatında kedi olan eve bile gitmemis insan yorumu.
Ayda yedikleri toplam dört kilo mama 300 lira, kedinin kumunu aya bolunce 50 lira. 350 lira çocuğun bir aylık bezi etmez, süt emmeyen cocgun bir kilo Aptamil parası.
Bir de fazlasi ile yeterli olur demiş, evet olur! hasbinallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?