Maddi Sıkıntı Yüzünden Geleceği İçin Sevgilisinden Nişanlısından Ayrılan Bu Durumu Yaşayan?

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
163
31
Sevgilisinin veya nişanlısının Maddi durumu cok kötü olup Ayrılanlar var mı
Eğer var ise bu süreç içinde neler yaşadınız Pişman oldunuz mu yoksa İyiki ayrılmışım diyebildiniz mi.?
Yada o kişiyle devam ettiniz mi süreçte neler yaşadınız neler gördünüz ?
Hepimiz az çok biliyoruz ki evet belki para mutluluk getirmez insana ama parasızda olmuyor işte
İnsanın içi içini yiyor maddiyatsızlık çok kötü birşey Maddi sıkıntılar cekenler daha iyi bilirler aslında bunu
Tecrübelerinizi Düşüncelerinizi paylaşırmısınız

Ben başkalarını bilemem...
Para mutluluk getirir bana.

Peki sadece parayla olacak iş mi bunlar size göre
Sevmediğiniz biri ile sırf para için mutlu olunabilir mi ki acaba..
mantık yeter mi..

Yok yanlış anladınız.
İlla evlenecem diye bir şart yok.
Ama evlilik kriterlerim arasında maddi durumu bana yakın olmalı.
Şu an yaşadığım standartlarımı değiştirmek beni mutsuz eder.

Maddiyat ilk sırada olmasada benim içinde önemli bir konu. Peki siz çalışıyor musunuz? Geçim derdine sadece erkek düşmemeli.

bence maddiyat yüzünden ayrılınmaz.nisanlınız durumu düzeltmek için gayret ediyorsa çalısıyorsa sorun etmeyin bence.bizim de maddi sıkıntılarımız vardı şimdi herşey standart üstü:)eminim sizinde durumunuz düzelir çalıstıkdan sonra:)

Sevmediğim insanla parası için evlenmem.
Parası olmayan insana aşıksam gerisi teferruat. Allah sağlık versin çalışırsın,yuvanı da kurarsın mutlu da olursun.
Mutlu evlilikte olması gerekenleri sıralarsan para son maddelerde yer alıyor bana göre

Maddi durumu kötü derken, işi mi yok, borcu mu çok?
İşi olmayan adama eğer iş bulmak için çabalamıyorsa saygı duymam çok zor. Sevgi de bir yere kadar. Borcu çok olan adama da o borcu nasıl yaptığına bağlı olarak tavrım belli olur. Sizin durumunuz bunlardan hangisi?

Benim durumum borç yok iş de yok..
Belki kurar ama Sermayede yok hiç bir birkim yok çok zor..
Arkasında duracak bir ailede

Peki sizce maddi durum cok kötüyse bir aile nasıl geçinebilir.
bir çok aile maddiyat yüzünden kavgalar ediyor
Hani derler ya samanlık seyran olur olmuyor işte ben cevremde hep buna şahit oldum.

Parasızlıktan kasıt ne? Adam iş bulmuyor mu yoksa bulamıyor mu? Gerçi erkek simit de satsa geçindirebilir istedikten sonra. Siz de çalışabilirsiniz. Olmuyor deyip pes etmek en kolayı.

Peki sadece parayla olacak iş mi bunlar size göre
Sevmediğiniz biri ile sırf para için mutlu olunabilir mi ki acaba..
mantık yeter mi..

kesinlikle yetmez
ne kadınlar var para içinde yüzen ama son derece mutsuz (bizzat hergün şahidim)
ilgili, alakalı, seven bir eşin yerini "mantık" tutmaz bence
maddiyat herşey değildir ama tabi çok önemlidir
bu biraz da sizin hayattan neler beklediğinize bağlı
eğer ben her sene iyi bir otelde güzel bir tatil yapayım, eşimle güzel restaurantlara gideyim diyorsanız parasız mutlu olmazsınız
fakat
ne arabalı insanlar var eşini çocuğunu bir pikniğe götürmeyen, sürekli ev dışında olup alaka göstermeyen
ne babalar var otobüsle bile olsa eşini çocuğunu pikniğe götüren, onları mutlu eden

yine de
insan sevdiği insandan öyle kolay kolay vazgeçemez
önce şartları iyileştirmeye çalışır, direnir, elinden geleni yapar
siz "vazgeçmeyi" göze alabildiğinize göre
bence sevginizde de eksiklik olabilir...

Benim durumum borç yok iş de yok..
Belki kurar ama Sermayede yok hiç bir birkim yok çok zor..
Arkasında duracak bir ailede

Arkasında duracak bir aile zaten çözüm değil. Sonsuza kadar aile bakamaz. Ama iş için bir şeyler yapması lazım. İlla sermaye ile kendi işini kurmasına gerek yok. Girip bir yerlerde çalışamaz mı?

Konuyu benim ilişkim üzerinden yorum yapmasak aslında
Ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ettim
daha doğrusu cogunluğun :)

Peki sizce maddi durum cok kötüyse bir aile nasıl geçinebilir.
bir çok aile maddiyat yüzünden kavgalar ediyor
Hani derler ya samanlık seyran olur olmuyor işte ben cevremde hep buna şahit oldum.
Eş çalışırsa kadın da çalışırsa neden geçinilmesin? Biz evlenirken o kadar borç yaptık ki hala da tek tük kaldı,çok şükür mutluyuz. Ama bazı erkekler var,hem iş beğenmez hem karısından para bekler vs. böyle tipte bir insansa topukla derim.

sesi kuzum sen çok düşündün bunu ve bence sen bu işten vazgeç yarın öbür gün evlenipte maddi olarak sıkıntılarınız olursa sen çok üzüleceksin bana öyle geliyor kuzum

Haklsınız öyle karakterde insanlarda var
ama ben konunn benm olan ilişkimden ötürü değilde
Genel olarak fikir istedim
teşekkür ediyorum :)

sesi kuzum sen çok düşündün bunu ve bence sen bu işten vazgeç yarın öbür gün evlenipte maddi olarak sıkıntılarınız olursa sen çok üzüleceksin bana öyle geliyor kuzum
Canım ben bu konuyu genelin fikrini ögrenmek için açtım
ilişkim için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…