Sevgilisinin veya nişanlısının Maddi durumu cok kötü olup Ayrılanlar var mı
Eğer var ise bu süreç içinde neler yaşadınız Pişman oldunuz mu yoksa İyiki ayrılmışım diyebildiniz mi.?
Yada o kişiyle devam ettiniz mi süreçte neler yaşadınız neler gördünüz ?
Hepimiz az çok biliyoruz ki evet belki para mutluluk getirmez insana ama parasızda olmuyor işte
İnsanın içi içini yiyor maddiyatsızlık çok kötü birşey Maddi sıkıntılar cekenler daha iyi bilirler aslında bunu
Tecrübelerinizi Düşüncelerinizi paylaşırmısınız
Peki sadece parayla olacak iş mi bunlar size göreBen başkalarını bilemem...
Para mutluluk getirir bana.
Peki sadece parayla olacak iş mi bunlar size göre
Sevmediğiniz biri ile sırf para için mutlu olunabilir mi ki acaba..
mantık yeter mi..
Sevgilisinin veya nişanlısının Maddi durumu cok kötü olup Ayrılanlar var mı
Eğer var ise bu süreç içinde neler yaşadınız Pişman oldunuz mu yoksa İyiki ayrılmışım diyebildiniz mi.?
Hepimiz az çok biliyoruz ki evet belki para mutluluk getirmez insana ama parasızda olmuyor işte
İnsanın içi içini yiyor maddiyatsızlık çok kötü birşey Maddi sıkıntılar cekenler daha iyi bilirler aslında bunu
Benim durumum borç yok iş de yok..Maddi durumu kötü derken, işi mi yok, borcu mu çok?
İşi olmayan adama eğer iş bulmak için çabalamıyorsa saygı duymam çok zor. Sevgi de bir yere kadar. Borcu çok olan adama da o borcu nasıl yaptığına bağlı olarak tavrım belli olur. Sizin durumunuz bunlardan hangisi?
Peki sizce maddi durum cok kötüyse bir aile nasıl geçinebilir.Sevmediğim insanla parası için evlenmem.
Parası olmayan insana aşıksam gerisi teferruat. Allah sağlık versin çalışırsın,yuvanı da kurarsın mutlu da olursun.
Mutlu evlilikte olması gerekenleri sıralarsan para son maddelerde yer alıyor bana göre
Peki sadece parayla olacak iş mi bunlar size göre
Sevmediğiniz biri ile sırf para için mutlu olunabilir mi ki acaba..
mantık yeter mi..
Benim durumum borç yok iş de yok..
Belki kurar ama Sermayede yok hiç bir birkim yok çok zor..
Arkasında duracak bir ailede
Eş çalışırsa kadın da çalışırsa neden geçinilmesin? Biz evlenirken o kadar borç yaptık ki hala da tek tük kaldı,çok şükür mutluyuz. Ama bazı erkekler var,hem iş beğenmez hem karısından para bekler vs. böyle tipte bir insansa topukla derim.Peki sizce maddi durum cok kötüyse bir aile nasıl geçinebilir.
bir çok aile maddiyat yüzünden kavgalar ediyor
Hani derler ya samanlık seyran olur olmuyor işte ben cevremde hep buna şahit oldum.
sesi kuzum sen çok düşündün bunu ve bence sen bu işten vazgeç yarın öbür gün evlenipte maddi olarak sıkıntılarınız olursa sen çok üzüleceksin bana öyle geliyor kuzumSevgilisinin veya nişanlısının Maddi durumu cok kötü olup Ayrılanlar var mı
Haklsınız öyle karakterde insanlarda varEş çalışırsa kadın da çalışırsa neden geçinilmesin? Biz evlenirken o kadar borç yaptık ki hala da tek tük kaldı,çok şükür mutluyuz. Ama bazı erkekler var,hem iş beğenmez hem karısından para bekler vs. böyle tipte bir insansa topukla derim.
Canım ben bu konuyu genelin fikrini ögrenmek için açtımsesi kuzum sen çok düşündün bunu ve bence sen bu işten vazgeç yarın öbür gün evlenipte maddi olarak sıkıntılarınız olursa sen çok üzüleceksin bana öyle geliyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?