- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
Inssallah canim sende cok mutlu olursun.Ne güzel canm cok sevndm senin adına
inşallah bir ömür boyuda mutlu olursunuz
ooww sırlar dünyası gibibi arkadaşımın yıllar önce nişanlısı askeri ücretin çok az bi üstünde maaşla çalışıyordu kendi bile zar zor geçiniyordu evlenince ailemle otururuz bir süre bile demişti. sonra kız alıştığım hayatı bozamam dedi ayrıldı. ne mi oldu şuan o çocuk türkiyede hatta dünyada ismini duyurmuş bir şirkette genel müdür oldu en kralından evini en lüksünden arabasını da aldı :)
Para demek mutluluk demek huzur demek sağlık demek kısace herşey demek. Maddiyatsızlığı çok iyi bilirim allah başa vermesin.Sevgilisinin veya nişanlısının Maddi durumu cok kötü olup Ayrılanlar var mı
Eğer var ise bu süreç içinde neler yaşadınız Pişman oldunuz mu yoksa İyiki ayrılmışım diyebildiniz mi.?
Yada o kişiyle devam ettiniz mi süreçte neler yaşadınız neler gördünüz ?
Hepimiz az çok biliyoruz ki evet belki para mutluluk getirmez insana ama parasızda olmuyor işte
İnsanın içi içini yiyor maddiyatsızlık çok kötü birşey Maddi sıkıntılar cekenler daha iyi bilirler aslında bunu
Tecrübelerinizi Düşüncelerinizi paylaşırmısınız
Ben esimle evlenmeden once hic biseyi yoktu ama cok azimli ve hirsliydi ve su an bi cok kisinin imrenerek baktigi ve zamannda ayy sen cok guzelsin bula bula bu zurtumu buldun diyenlere3n bile cok iyi bi hayat yasiyirym cok sukur iyiki de parasi yok evi ok diye birakmammisim kocami ve su an cok mutluyum.
Aynen bende maddiyata önem vermem,ailecek vermeyiz gerçi,annemle babam evlendiğinde doğru düzgün birşeyleri yokmuş,anne tarafım ve baba tarafım birlerini sevmedikleri için babam herşeyi kendisi yapmış çok şükür şimdi herşeyleri var,bir tanıdığım abla sırf zengin diye bir adamla evlenmişti adam hasta olup iflas edince adamı boşadı ben gencim diye hastaya bakamam diye.Ben de maddiyata hiç önem vermem, aynen sizin gibiyim.
Para demek mutluluk demek huzur demek sağlık demek kısaca herşey demek. Maddiyatsızlığı çok iyi bilirim allah başa vermesin.
Tabiki sağlık önemli olan ama . Parasızlığın nasıl bişey olduğunu bildiğim için herşeyi ona bağlıyorum malesef.O yüzden mi Sabancı oğlu yüzünden hergün ağladı?
okuyun derim
http://blog.milliyet.com.tr/sakip-s...kullanacak-bir-oglum-yok-/Blog/?BlogNo=330252
Rabbin gercek sevgi saygi varsa herseyi veriyo para mal mulk sonradn elde edilebiliyor ama sevgi saygi ask sonradan olmuyo malesefAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
ben de tanıyorum böyle bir örnek
birbirlerini sevdiklerinde hiçbirşeyleri yoktu, ikisi de sonradan işe girdi
çok çalıştılar
yanılmıyorsam 11 sene oldu
hala birbirlerine olan sevgilerinden, saygılarından birşey kaybetmediler, herkesin sevgi anlamında imrendiği bir çift
ve de öyle başarılı oldular ki
şu anda 2 evleri, 2 arabaları, rahat rahat geçinebilecekleri gelirleri var
ayrıca hiç de bozulmadılar, dar gelirli insanlara, sokak hayvanlarına, çevrelerine de sonuna kadar yardım ederler
Allah onların da mutluluğunu daim etsin
Niye cicekliler ev bakamiyo mu:)gecenlerde buna benzer bır konu acmıstın çiçekçi miydi nişanlın bence ayrılmalısın
yooo gayet de güzel bakarlar ama kızımız bakamayagını düşünüyo o yuzden soruyoNiye cicekliler ev bakamiyo mu:)
yooo gayet de güzel bakarlar ama kızımız bakamayagını düşünüyo o yuzden soruyo
erkek arkadası çok karakterli namuslu cevresı tarafından cok sevılıyor yenı dukkan acacak ama aılesı arkasında degıl kızımız ıkıleme düşmüş sevmıyor demekkı ustelık cocuk askerde konuyu onceden bılıyorum yanıBu konusa cok haklisiniz bende sizin gibi dusunuyorum konu sahibi erkek arkadasina guvenemiyo ki boyle bi ikileme dusuyo sonucta biz onun erkek arkarkadadinin karakterini bilemediginizden ne desek bos en dogru karari konu sahibi verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?