- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Konuyu benim ilişkim üzerinden yorum yapmasak aslında
Ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ettim
daha doğrusu cogunluğun :)
pekala kusura bakma o zaman ..Canım ben bu konuyu genelin fikrini ögrenmek için açtım
ilişkim için değil
haklısınız öyle olur teşekkür ederim düşünceleriniz için :)O zaman şöyle diyim, asgari ücret bile olsa çalışıyorsa kadın da çalışır ve sevgi yetebilir. Ama hiç çalışmıyorsa, başkalarının emri altında çalışamam prensiyse, hayalperestse o zaman sevgi yetmez.
İnşallah yeni hayatınızda mutlu olursunuz2 yıllık eski sevgilimden bu sebeple ayrıldım.
Ben okuyordum,o mezun olmuştu.İş aramıyordu,çalışmaya da niyet yoktu.
Zamanla sevgi de kalmadı,ayrıldım,hiç pişman olmadım.
peki ne yapmalı bu durumdaParayla saadet olmaz ama parasiz saadet hic olmaz.
Ne güzel canm cok sevndm senin adınaBen esimle evlenmeden once hic biseyi yoktu ama cok azimli ve hirsliydi ve su an bi cok kisinin imrenerek baktigi ve zamannda ayy sen cok guzelsin bula bula bu zurtumu buldun diyenlere3n bile cok iyi bi hayat yasiyirym cok sukur iyiki de parasi yok evi ok diye birakmammisim kocami ve su an cok mutluyum.
Ben çok aykırı bir örneğim sanırım ya da aptalhiç önemsemedim maddi durumu, beraber her şeyi yaparız dedim. Hala da uğraşıyorum. Aile dostlarından biriyle evlenip para içinde yüzebilirdim, istemedim. Avukatım, kazandığımı eve harcıyorum her şeyi sıfırdan yapmaya çalışıyorum, eşim de çalışıyor ama tüm kazandığı borçlarına gidiyor.
Beni sevdiği, saydığı, aldatmadığı sürece yanında olacağım. Maddiyatı önemsemiyorum, zamanla çok güzel günler görülür.
İnşallah yeni hayatınızda mutlu olursunuz
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için
Konuyu benim ilişkim üzerinden yorum yapmasak aslında
Ben sizin bu konudaki düşüncelerinizi fikirlerinizi merak ettim
daha doğrusu cogunluğun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?