Maddi sıkıntılar.. Siz olsanız ne yapardınız?

Estağfurullah kırılmadım. Konuşuyoruz bunları ama bu gerginliği, davranış bozukluğu maddi olarak bunalmasındandır belki diye de düşünmüyor değilim. Hayırlısı inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Demek ki bizim bilgimiz eksik kalmış, ben bizzat konuştuğum kişiler ki hatta bu konuda ne yapabilirim diye aradığım ilgili yerler ne kadar çalıştığımı sorup"çıkartabilirler, eğer tazminatınızı verirlerse " dediler. Hatta ben hamile olduğumu da üstüne basa basa söyledim.

Evet musavir siniz bilgilisiniz harikasiniz siz herseyi bilirsiniz bu kadinda zaten yattigi yerden soyleniyor calismak gibi niyeti falan yok size hak verdim ve mesleginizdeki bilgi birikiminize saygi duydum +1 ego point
Ama siz benim alintiyi okusaydiniz benim genel bir gorus belirttigimi hamile ayrimi yapmadigimi hatta konu sahibi isten cikartildim dedigi icin
hamile oldugu icin degil normal cikartmislar dedigimi gorecektiniz (isverenin hamilelik bilgisi yok mahiyetinde)
Size ayni zamanda bilgi amacli soru niteligi tasidigini polemik olmadigini anlayacaktiniz
Uyenin cevabina istinaden kendisine cvp verdigimi gorecektiniz (ben yazdiktan sonra hamileyim diye cikarttilar dedi konu basindan beri isten cikartildim diye beyan etti)
Son olarak hamile personel istemeyen her turlu cikartiyor (cok buyuk Kurumsallar haric)bunun tartismasina girmeyelim sizde bende biliyoruz
Gerekcesi performans olmaz yeterlililik olur bilgi birikiminin kendi yaptigi iste yeterli gelmedigi olur gorusme esnasinda sundugu is bilgi birikimi abarttigi iste ayni performansi gosteremedigi olur gelecek planlamasina yurtdisi acilimi olup yabanci dil yetersizligi olur kuculme ve personel Eksiltimi olur bu hanim orda 3 ay calismis 3 yil degil ki hakim aaa kadin hamile kalmis cikartiyorlar desin
Belki bu uyeninde gozleriyle gordugu cevresinde yasadiklari vardir OKK

allah yardımcınız olsun canım hani derler ya bebek kısmetıyle gelır hiç oyle bır rahatlama yasamadınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…