- 3 Ekim 2010
- 11.587
- 4.072
- 773
Merhaba, yazdıklarınızı okudum. Kimseyi incitmek istemem ama bana sanki eşinize olan tahammülünüz bitmiş gibi geldi. Tamamen sevgi değildir belki ama biten bir şeyler var ve yerine konamıyor gibi. Evliliğinizde mutsuzsunuz gibi hissettim.
Bebeğinizi bırakıp çalışma hayatına dönmenizle ilgili verebileceğim bir tavsiye yok çünkü anne değilim, anlayamam tam olarak. Ama umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz. Gönlünüze göre bir iş bulabilirsiniz. Annelerimiz ne kadar kıymetli, yoklukları nasıl yara. Allah rahmet eylesin. Umarım bahsettiğiniz akrabanız bebeğinize bakar. İçiniz rahat etmiyorsa biraz daha sıkın dişinizi. Sonra bırakın akrabanıza ve başlayın çalışmaya. Maddi yönden olduğu kadar psikolojik açıdan da rahatlarsınız az da olsa. Ya da umarım bebeğiniz biraz daha sakinleşir ve bebek bakarsınız evde toparlayana kadar kendinizi. İşleriniz rast gider umarım.
Yani, yaşadığım şeyler kolay şeyler değil. Ona tamam, buna tamam hep kendimden ödün verdim. Yani hayatımı büyük ölçüde değiştirdi. Çocuk tamam çok güzel, anne olmak çok güzel. Ama doğru zaman da önemliydi bence, şimdi çocuğum olmasa belki de ileri de hiç olmayacaktı bilemiyorum? Evlat hasreti çeken onca insan varken bu hastalıkla evlat sahibi oldum. Allah herkese nasip etsin. Hani çocuk için mecburduk okey, ama hayatımızı kolaylaştırmamız da şart. Çocuğumuzun geleceğini düşünmek zorundayız.
Hep konuşuyoruz. Eşim sabret, gün doğmadan neler doğar. Hep oturup bekleyeceğiz sanki bekleyince kendi kendine bir şeylerin değişeceğinin bir garantisi var.