- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
14 yıllık evliyim evim yok ne diyosuuun18 yıldır evliyim halen borçluyuz (2yıl sonra ev kredi borcumuz bitecek)umarım öldüğüm gün borcumuz olmaz!
14 yıllık evliyim evim yok ne diyosuuun
amin...bizim sorunumuz çocuklardan hiçbirşey kesmemek.aman gözünde birşey kalmasın,aman mutlu bir çocukluk geçirsin...ileride büyüdüğünde herhangi birşey için hesap sorarcasına :siz bana şunu yapmadınız ama kardeşime şunu yaptınız..gibilerinden kıyasa geçmesinler,kıskançlık olmasın.tatilde deniz kenarında geçirsinler.en iyi okulda okusunlar vs. vs. demektenkenara 3kuruş koyamıyoruz.koyduğumuz zaman da ya birinin doğum günü geliyor ya da bayram...aha yılbaşı gene kapıda:76:ben iki yıllık evliyim sağa sola bakınıyorum nereye kapak atsak da iyi kötü ev sahibi olsak diye. sanki her ay verdiğim kirayı ev sahibine al ben yiyemedim sen ye diye veriyomuşum gibi geliyor siz 14 yıl iyi dayanmışsınız
Allah herkesle beraber bize de hayırlısından bi ev versin inşAllah
amin...bizim sorunumuz çocuklardan hiçbirşey kesmemek.aman gözünde birşey kalmasın,aman mutlu bir çocukluk geçirsin...ileride büyüdüğünde herhangi birşey için hesap sorarcasına :siz bana şunu yapmadınız ama kardeşime şunu yaptınız..gibilerinden kıyasa geçmesinler,kıskançlık olmasın.tatilde deniz kenarında geçirsinler.en iyi okulda okusunlar vs. vs. demektenkenara 3kuruş koyamıyoruz.koyduğumuz zaman da ya birinin doğum günü geliyor ya da bayram...aha yılbaşı gene kapıda:76:
Yaklasık ıkı yıllık evlıyım.
Esımı borcları ıle beraber aldım
O gunden berıde oduyoruz hâlâ.
Epey bır eksıldı aslında, 4 ay kadar once 105 bın TL borcumuz vardı.
Sımdı hamdolsun 75 bın TL kadar kaldı.
Esım bıraz tutumlu olsa, 70 bın TL ye ınerdı aslında ama beyefendı kendıne bır suru harcama yaptı.
Neymıs, o kadar odeme yapmıs, hak etmıs-mıs!
Hâlâ planlar yapıyor, borcumuz azalmadan yenıden kredı cekıp, sunu yapalım dıyor.
Evet, sıkıntı olmadan, ferahlık olmuyor ama bende bıraz nefes alalım ıstıyorum.
canım masallah 4 ayda boyle bı mıktarı odemek kolay degıl meslek ne?
Arkadaşlar hepimizin bi takım maddi sıkıntıları oluyor
paylaşıp burada birbirimize destek olmaya ne dersiniz?
Biz şimdi araba almayı düşünüyoruz ilk defa borcun içine gircez çok zor gelcek biliyorum
ama eşimede birşey diyemiyorum üzülcek diye iyi mi yapıyoruz
kötümü bilmiyorum
sizlerin varmı böyle sıkıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?