Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Allahtan eski konular var da görüyoruz herşeyi burda 3 den aşağısı bizi çok zorlar yazmışsınız, neden zorluyoduki ucuz evlerde otursaydınız, halinize şükretseydiniz :)

Benim esim memur degil. Memur olsaydi maasida bastan beri ona gore olurdu. Bizde ona gore yasardik ama bizim belli duzemiz var tabiki az gelirdi. :)

kimse keyfinden ödün vermek istemiyor malesef kaynım mesela 1100 tl alıyor ama her hafta dışarda daha geçen ay dekarasyon süs eşyası için 500 tl harcamışlar vs ya madem paran var niye borcunu bize yıkıyorsun

Velev ki forumda hak arıyoruz bundan kime ne? velev ki şikayet ediyoruz bundan kime ne? domatesin kilosu 6 tl olmuşken patlıcan 5 tl iken ev kiraları istanbul da ailelerin oturabileceği henüz tinerciler ve göçmen dilenciler tarafından işgal edilmemiş muhitlerde 1000 tl den aşağı kira yok. su elektrik internet doğalgaz hepsi toplam 600 den aşağı gelmezken bu maaş için şikayet ederim. karışamazsın.

Ee kolay gelsin madem umarim dilegine kavursun.

Söylemek istedigimi anlamamissiniz. O yüzden anlatip kendimi yormak istemiyorum.

Zira gecim sıkıntısinin cözümü devlettedir. Insanlar tabiiki tasarrufa dikkat edecek ama herkesin eline kart veren, calismayana maas veren, kiralari bu kadar artiran halk degil. Ana mevzularda anlasamiyoruz. O yüzden uzatmanin anlami yok.

kendi kendini yendin. senin belli düzenin var ama insanların olmasın öyle mi? checkmate

Bastan beri 2 milyar maas almayla 5-6 binlira aldigin maasin birden 2 milyara dusmesi cooook farkli seyler. O yuzden bizi zorlardi sukur gonlume gore verdi Allah umarim sanada versin.

Bastan beri 2 milyar maas almayla 5-6 binlira aldigin maasin birden 2 milyara dusmesi cooook farkli seyler. O yuzden bizi zorlardi sukur gonlume gore verdi Allah umarim sanada versin.

ha ha tabi tabi. Allah sanırım senin değil de eşinin gönlüne göre vermiş, onun maaşından bahsediyoruz değil mi sen çalışmıyosun :)

evde oturmayın, ortak paylaşımlı oda tutun, ya da çadır kurun, 3 öğün ekmek arası soğan yiyin, çocuklarınıza bakıcı ne demek, kreşe, anaokuluna da göndermeyin, kendinize çocuklarınıza kıyafet almayın, yardım derneklerinden toplayın, suyu musluktan için, arabayı da satın, işe yürüyerek gidip gelin, bunların hepsi lüks, şükretmeyi bilmiyorsunuz, alın size ekonomi

Ee herhalde kiskancam yani.. ben niye sabahin korunde kalkip,çalışıp o yetmeyen maasi alamiyorum diye kendimi yerlere atiyorum hergun.

Bugün bu sekilde karsilastigim ikinci kisisiniz. O, en son bu tavri yüzünden banlandi.

Sonunda bu gülme ifadesi kullananlar genellikle tam tersi ruh halinde oluyorlar. Acinacak haline gülme ya da acigimi böyle kapatirim gibisinden. Ama olmuyor ya. Cok ucuz duruyor.

Ruh halini değilde yazdıklarınıza gülüyorda olabilirler. ^^ Cekemiyormuş. Tanimam etmem seni neyini gordumde cekemicem. Dunya kadar memur var. Hepsini cekememeye kalksam......... komik degil mi simdi?

Ruh halini değilde yazdıklarınıza gülüyorda olabilirler. ^^ Cekemiyormuş. Tanimam etmem seni neyini gordumde cekemicem. Dunya kadar memur var. Hepsini cekememeye kalksam......... komik degil mi simdi?

Komik degil. Trajikomik. Yazik.

Neyse ayni dünya görüsünde degiliz. Kolay gelsin size.

Allah yardımcın olsun canım.
Bende borçlarımızı bitirmemize rağmen işten ayrılamıyorum tek maaşla geçinemeyiz diye.
Çocuk düşünmeye korkmamın bir sebebi de bu...
Bu devirde evin varsa çok iyi.
Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

hiç sorma eşimle ben dün kafayı şiirdir en son

Aminn cnm aminnn seninde sıkıntıların diner bir an öncede bebisini alırsın Kucağına

Simdi anladim memur alerjinizi. Halk dilinde buna “ cekememezlik” diyolar. Sifalar diliyorum.
Canim cekememezlik deneyelim allah herkesin kısmetini ayrı verirmis onun yanında çoktur rabbim herkese gani gani versın de çocuklarımızı ve bizi muhtaç etmesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…