Tırnaği mız varsa basimızı kasiycaz canım maalesef oyleBenim cevrem de 1800 tlyle nasil gecinemiyorsunuz diye laf sokuyorlar ya bi konussam yikacagim ortaligi esimin evladimin hatri icin susuyorum ya kardesim sen bize 2000 tl lik borcu faiziyle yik sonrada hayatini yasamaya devsm et ya babaya nr demeli her ay her ay 10 20 kopar son dugunde sahit tut verecegim de 500 600 tl yi cepe indir inanin delirecek gibi oluyorum ya katalok isi yapiyorum ayni urun gidip baskasindan aliyorlar ya babamlar esimi sevmedikleri icin onlarda yardimi gelip gitmeyi azaltti kardesim le esi yaklasik 3000 tl kazaniyor evleri kendilerinin gidip onlara market pazar alisverisi yapiyorlar tamam yapmayin bize zaten istemem kaynana kp dersen benim cocuguma 10 tl lik faydalari olmadi kaynimin hanimi hamile daha simdiden bir yigin giysi almislar dr u ilaci kp öduyor biz uveymiyiz bilmiyorum ki
Memurlar cok mu kazaniyor ki
Çok kazanıyorlar demedim. Ama en düşük maaş onlarınmış gibi yansıtılıyor yıllardır. Asgari ücretli ölsün o zaman onlar insan değil çünkü. Hep memur aç. 1000tl kirayi zor veriyor vaahhh vahhh , 30 molyarlik araba alamaz... vahhh vahhh... evini 4 4lük düzer ama borclari zor öder vahh vahh.. Birileri biyerlerde evinin kirasi kadar maasla ev gecindirip cocuk okutuyor halbuki. Herkes ayagini ona gore uzatsin. Sıkıldım senelerdir özellikle "ogretmenler aç" muhabbetinden valla gına getirdiler artık.
Memuru sözde arkadaş ama maalesef geçin mi yor ruzzzzz ev kirası 750 tl 600 tl eşimin araba kredisi 120 tl ufak bi kredi faturalar aldigimiz eşyaların taksitleri ikiz Bebeklerim de var tabii zavallı anneme bizimle yaşıyor onun maaşı da pazara gidiyor eşim serbest meslek işi çıkarsa gidiyor adam Velhasıl geçim derdi yeminle bu hayat çekilmiyor Allah çaresiz dert vermesinebide ben isteyen adam çocuklara bakıyor hayat kimine kavun yedirin kimine kelek be kardeşim asgari ücretle yaşayanlar ne yapıyor acaba.Biz sadece bu ay eksi bakiyesi 1500 tl yedik eşimin işleri bozuk olunca öf sabır versin hepimize rabbim
Evet dogru,anladim..
Ama azdan az gidiyo coktan cok gidiyor.asgari ucretli de ona gore yasiyor zaten.hayat standartlarini da kimse bozmak istemiyor o yuzden hep borc harc. Hep eksi bakiyeler.
Valla ben de biktim.
Çok kazanıyorlar demedim. Ama en düşük maaş onlarınmış gibi yansıtılıyor yıllardır. Asgari ücretli ölsün o zaman onlar insan değil çünkü. Hep memur aç. 1000tl kirayi zor veriyor vaahhh vahhh , 30 milyarlik(en az) araba alamaz... vahhh vahhh... evini 4 4lük düzer ama borclari zor öder vahh vahh.. Birileri biyerlerde onun evinin kirasi kadar maasla ev gecindirip cocuk okutuyor halbuki. Herkes ayagini ona gore uzatsin. Sıkıldım senelerdir özellikle "ogretmenler aç" muhabbetinden valla gına getirdiler artık.
Çok kazanıyorlar demedim. Ama en düşük maaş onlarınmış gibi yansıtılıyor yıllardır. Asgari ücretli ölsün o zaman onlar insan değil çünkü. Hep memur aç. 1000tl kirayi zor veriyor vaahhh vahhh , 30 milyarlik(en az) araba alamaz... vahhh vahhh... evini 4 4lük düzer ama borclari zor öder vahh vahh.. Birileri biyerlerde onun evinin kirasi kadar maasla ev gecindirip cocuk okutuyor halbuki. Herkes ayagini ona gore uzatsin. Sıkıldım senelerdir özellikle "ogretmenler aç" muhabbetinden valla gına getirdiler artık.
Ee tamam bende onu diyorum 2 binlira yettiremeyen dahada cok alsa yine yetmiyor diyecek. O yuzden ona gore harcama yapilmali simdi kalkip 1000tlden asagi ev kirasi yok demeyin istanbulda bile var. Ama oturmak istemezler :))) Hatta daha cok kazansa 1000tlden dahada fazla kira verirler. Benim eşim 5-6 bin tl arasi aliyordu o para bana az geliyordu. Ne kadar geliyorsa okadar gidiyor cunku. Suan evimize 15 binlirada girse az gelir heralde :))) dışardan bu rakamlar oo bana yeter daha ne isterim diye dusundurtebiliyor ama hiç öyle degil oyuzden aglayip durmak yerine daha ucuz kira, daha az gider ekonomi yapın.
Ee tamam bende onu diyorum 2 binlira yettiremeyen dahada cok alsa yine yetmiyor diyecek. O yuzden ona gore harcama yapilmali simdi kalkip 1000tlden asagi ev kirasi yok demeyin istanbulda bile var. Ama oturmak istemezler :))) Hatta daha cok kazansa 1000tlden dahada fazla kira verirler. Benim eşim 5-6 bin tl arasi aliyordu o para bana az geliyordu. Ne kadar geliyorsa okadar gidiyor cunku. Suan evimize 15 binlirada girse az gelir heralde :))) dışardan bu rakamlar oo bana yeter daha ne isterim diye dusundurtebiliyor ama hiç öyle degil oyuzden aglayip durmak yerine daha ucuz kira, daha az gider ekonomi yapın.
ne yapsınlar hayat standartlarını minimuma çekip şükür mü etsinler. devlet istemeden verir mi?
Asgari ücret yoksulluk sınırı neyse o olmalı.
öğretmenler aç sesleri çıkıyo ama asgari ücretliler açlıktan ölüyo ona rağmen sesleri çıkmıyo.
ne yani bu siz ses çıkarmıyosunuz diye kimse çıkarmasın mı?
böyle hak mı elde edilir?
herkes işine göre maaş almalı ve en az maaş yoksulluk sınırında olmalı, sosyal devlet bunu sağlar zaten.
ben susuyorum sen de susacaksın diyemezsin.
Ne demek aglayip durmak yerine ya. Insanca bi yerde yasamak istemem aglamak mi. Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler gibi olmus. Bu fakir avuntusu. Cok siyasi konulara girmem istemiyorum ama hakkini almak isteyenler sükürsüz damgasi yiyor. Niye kiralar bu kadar yüksek denmiyor mesela?
Asgari ucretli oldugumu nereden cikariyorsunuz acaba sizin gibi ayyyyhhhh esimmm 6 milyaaar aliyooo yetmiyor Allah yardim etsin fakirlere diyip kenari cekilmeliydim sanirim. Sesinizi cikartcaksaniz burdan etkili olacagini sanmiyorum. Bos bos o yetmiyor bu yetmiyor demenin alemi yok. Gecen mesajimdada yazdim banada yetmiyordu 6 tl ama saniyoruzki fazla olunca yetcrk yetmiyor ne kadar gelir o kadar gider oluyor. Ayrica ayy ben gecinemem tribine girmeninde alemi yok parayi bulamassan oyle birr geciniyorsunki... :)))
Dunya kadar borca girip senelerce onu odemekle cebellesmiyorum ama ben.Yanilmiyorsam motorsikletiniz vardi. Tutkunuzdu. Simdi o lükse ne gerek var dimi?!!
Ee git hakkini ara ozaman zincire vuran mi var? Bu hak aramak degil ki aglamak dupeduz.
Benim ve esimin geliri cok sükür yetiyor. Ben diger insanlar icin yaptiginiz yersiz yorum icin söyledim. Aciz diyen kisiye ekmek yoksa pasta demissiniz resmen.
Memurlar ve ögretmenler icin daha yersiz bi yorum olmus. Burda yorum yapiyoruz. Hakkimizi sizden alacak degiliz zaten!!
Bilgi islem I.T uzmani en az 3den asagisida cok zorlar bizi :/ satabilecegimiz seyler var ama onlari satmak beni cok fazla uzer zorunda kalmaktan cok korkuyorum haber verdi akrabasina ve bikac arkadasina filan cv hazirladi filan hic bir donus yok hos 2ayin tamamini is arayak gecirmedi dinlenicem dedi simdide is bulamiyor tam oldu :/ cok sıkıştim cok
Benim maaşım 2300 tl canım asgari ücretlerin allah yardımcısı olsun demişim ki Antalyada 750 tl den aşağı ev yok ikizlerime bakıcı bile tutamıyorum eşimin işleri bozuk egtimsizniyim Hayır kazanç iyi hayat standartları pahaliÇok kazanıyorlar demedim. Ama en düşük maaş onlarınmış gibi yansıtılıyor yıllardır. Asgari ücretli ölsün o zaman onlar insan değil çünkü. Hep memur aç. 1000tl kirayi zor veriyor vaahhh vahhh , 30 milyarlik(en az) araba alamaz... vahhh vahhh... evini 4 4lük düzer ama borclari zor öder vahh vahh.. Birileri biyerlerde onun evinin kirasi kadar maasla ev gecindirip cocuk okutuyor halbuki. Herkes ayagini ona gore uzatsin. Sıkıldım senelerdir özellikle "ogretmenler aç" muhabbetinden valla gına getirdiler artık.
KatiliyorumYapacak bişey yok, Allah evlatlar arasında ayrımı hiç sevmez, ıslah etsin onları.
Kendi yağınızla kavrulacaksınız, başka çaresi yok,
Benim annanem her akşam, yatmadan önce Vakıa Suresini okuyanın evinden bereket eksik olmaz der...
Allah yardimci olsunEvet yapacak bisey yok ne diyeyim esime onun cirpinisina uzuluyorum bende hem is ariyorum hrm satis yapmak icin ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?