- 22 Temmuz 2019
- 28
- 11
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede satıyorsunuz letgo falan mı acaba
[/QUOTE
Aaa ben onu bilmiyordum çok şaşırdım üzüldüm su an ise girip çalışamıyorum kpss hazırlanıyorum paraya da ihtiyacım var kimseden borç isteme imkanım yokYalnız o sitelerdeki satışlar denetleniyor hani bugün olmasa 10 yıl sonra vergi cezası gelebilir size geçmiş örneklerini gordum. Gg de 2009 sattığı ikinci el eşyaları yuzunden ürün başı 165 TL ceza çıkmışti bir kişinin.Ve 10 yıl sonra gelmiş bu ceza şok olmuştum.
Aaa ben onu bilmiyordum çok şaşırdım üzüldüm su an ise girip çalışamıyorum kpss hazırlanıyorum paraya da ihtiyacım var kimseden borç isteme imkanım yokbırakayım mi internetten satışı? Satış başı site ücret kesiyor örnek 50tl satiliyorsa 5tl siteye 45 bana gibi. Çok üzüldüm eski esimden guc bela kurtulmak üzereyim buralardan sattım akmasada damlıyordu
![]()
Bunu şimdi okudum içim ferahladi yok 2.el ürün kıyafet oyuncak plates malzemesi flüt tabak canak vss gibi kullanmadım öylece ne varsa isteBu arada araştırdığım kadarıyla aynı üründen birden fazla satış varsa mesela buna ceza oluyor. Onun dışında tek bir tane satış varsa ikinci el ürün için geçerli değil.
Cok cok tesekkur ederim maksimum400- 500tl bu ayÇok büyük para akışları olmadığı sürece inceleneceğini sanmiyorum sizin zaten kazanacağınız iki üç kuruş onada göz dikmesinler. Ama araştırdığım kadarıyla belirttim ikinci el bir tane sürekliliği olmadan satışta sorun yokmuş. Yani bir oyuncaktan sürekli satsaniz o artık ticaret algilaniyor. Rahat olun o yüzden :)
tabiiki
bana da yazar mısını nerede 2.el altın satılabileceğini
Kiyamam sana. Benzet bIr durum yasadim. Seni cok iyi anlıyorumÇok severek aldığım altın bir küpemi maddi sebeplerle acilen satmak zorunda kaldım. Birkaç kuyumcu gezdim hepsi kuruş farkıyla aynı fiyatlar verdi. Ederinden çok düşük bir fiyattı. 8-9 kuyumcu gezmesinden sonra bir tanesine sattım sonunda. Kuyumcudan çıktım arkadasım aradı “2. El altın ürün alıp yine 2. El ürün satan bir yer var çok daha yüksek fiyata veriyormuş” diye. Aradım orayı ürünün elimde olan sertifikasının fotosunu vs yolladım. Kuyumcudan tam 800 tl fazla fiyat verdi. Kuyumcuya vermemle bu fiyatı almam arasında zaman dilimi olarak 15 dk var en fazla. Geri döndüm kuyumcuya ne kadara alabilirim geri o küpeyi diye “o gitti çoktan söktük parçalarını biz hemen söküyoruz” dedi. Abi dedim 15 dk ya gecti geçmedi yani ne ara yaptınız bunu. “Hemen verdik” dedi.
Hani bazen 10 tl bile bir insan için önemli olur hiç elinden çıkarmak istemediği şeyleri bile çıkarmak zorunda kalır, öyle bir durumdaydım borcumu zamanında vermem gerekiyordu o gün de bugündü ve son çare olarak satmak zorunda kaldım. 100-200 fark olsa neyse de o kadar fiyat farkı resmen içime oturdu. Birçok açığımı kapatabilirdim. Canım sağ olsun diyorum ama aldığım fiyatın biraz altında satmak baska, yarısından fazla kesilerek zarara uğrayıp satmak başka. Sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim o kadar üzgünüm ki şuan. Ev ahalisinden kimseye bu durumdan bahsedemiyorum bari şuraya yazayım da içimi bosaltayım dedim.
Çok severek aldığım altın bir küpemi maddi sebeplerle acilen satmak zorunda kaldım. Birkaç kuyumcu gezdim hepsi kuruş farkıyla aynı fiyatlar verdi. Ederinden çok düşük bir fiyattı. 8-9 kuyumcu gezmesinden sonra bir tanesine sattım sonunda. Kuyumcudan çıktım arkadasım aradı “2. El altın ürün alıp yine 2. El ürün satan bir yer var çok daha yüksek fiyata veriyormuş” diye. Aradım orayı ürünün elimde olan sertifikasının fotosunu vs yolladım. Kuyumcudan tam 800 tl fazla fiyat verdi. Kuyumcuya vermemle bu fiyatı almam arasında zaman dilimi olarak 15 dk var en fazla. Geri döndüm kuyumcuya ne kadara alabilirim geri o küpeyi diye “o gitti çoktan söktük parçalarını biz hemen söküyoruz” dedi. Abi dedim 15 dk ya gecti geçmedi yani ne ara yaptınız bunu. “Hemen verdik” dedi.
Hani bazen 10 tl bile bir insan için önemli olur hiç elinden çıkarmak istemediği şeyleri bile çıkarmak zorunda kalır, öyle bir durumdaydım borcumu zamanında vermem gerekiyordu o gün de bugündü ve son çare olarak satmak zorunda kaldım. 100-200 fark olsa neyse de o kadar fiyat farkı resmen içime oturdu. Birçok açığımı kapatabilirdim. Canım sağ olsun diyorum ama aldığım fiyatın biraz altında satmak baska, yarısından fazla kesilerek zarara uğrayıp satmak başka. Sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim o kadar üzgünüm ki şuan. Ev ahalisinden kimseye bu durumdan bahsedemiyorum bari şuraya yazayım da içimi bosaltayım dedim.
Sitenin adını özelden yzarmısımızCok cok tesekkur ederim maksimum400- 500tl bu ay
TabikiSitenin adını özelden yzarmısımız