ben bu yüzden terkedildim,çok geri döndü ama herseferinde de olmadı,bakması gereken ailesi vardı bi sürü sorun..beni sevdiğine emindim.ama sorun hep olucaktı,ben çıkarmasam da onun içi rahat etmicekti,önce kendini kurtarması gerekiyodu ki başka bi yere gitti..ben hala seviyorum,ama iyiyim,yuttum,hazmettimbenneyaptımki
ben bu yüzden terkedildim,çok geri döndü ama herseferinde de olmadı,bakması gereken ailesi vardı bi sürü sorun..beni sevdiğine emindim.ama sorun hep olucaktı,ben çıkarmasam da onun içi rahat etmicekti,önce kendini kurtarması gerekiyodu ki başka bi yere gitti..ben hala seviyorum,ama iyiyim,yuttum,hazmettimbenneyaptımki
yükü çok ağırsa bilemem durum değişebilir...
ama gerçekten seven birisi ki bu erkekse her yükün altından kalkmayı sevdiği insanın desteğiyle becereceğine inanıyorum canım...[/QUOTE
Borcu var birde asker sonrasi is bulmasi lazimSevdiginide biliyorum sevmese telefonlara cvp vermez kendini sogutmaya calisir, kafamda hep acaba doner mi donmez mi soru isareti
pisman mi pisman degil mi?
yükü çok ağırsa bilemem durum değişebilir...
ama gerçekten seven birisi ki bu erkekse her yükün altından kalkmayı sevdiği insanın desteğiyle becereceğine inanıyorum canım...[/QUOTE
Borcu var birde asker sonrasi is bulmasi lazimSevdiginide biliyorum sevmese telefonlara cvp vermez kendini sogutmaya calisir, kafamda hep acaba doner mi donmez mi soru isareti
pisman mi pisman degil mi?
canım ya bunu en iyi şekilde aranızda halletmeniz lazım öyle sorularla takıntılarla sen yıpranırsın açık açık konuş nedenlerini sor ve sana mantıklı bir açıklama yapmasını rica et...
Seven insan bırakmaz demiş bazı arkadaşlar bahane demişler.
Kendinizi onun yerine koyun ve düşünün derim.
8 aydır asker hemde şırnak gibi tehlikeli bir bölgede.
Ailesinden tüm çevresinden uzakta farklı bir hayat.
Yeri geliyor azar işitiyor yeri geliyor eğitimlerde koşturuyor yapmadığı iş kalmıyor.
Bir arkadaşım insan askerdeyken aklına gelmicek en ufak ayrıntılara bile takılır derdi.Akşam yat emri verikdikten sonra başına yastığı koyduğun anda uyuyamazsın düşünürsün.Boş yere demiyorlar askerlik erkekleri olgunlaştırır büyütür diye.Anladığım kadarıyla sevdiğinin maddiyatı sorun yapmasının en önemli nedenlerinden biride uzak olmanız sonuçta sen yurt dışındasın o türkiyede.Eğer sivil olsaydı bunu sorun yapmazdı ama askerde bunların en ince ayrıntısına kadar düşünür.
Birde şu açıdan düşün ya ben askerlik bitene kadar ilişkimi bitirmiyim işte arar konuşuruz mektup atar destek olur nasılsa benden bir çıkarı yok askerlik bitsin ilişkide biter.Ya bu karakterde biri olsaydı ki inanın bunun birçok örneğini duydum.Senin yapman gereken tek şey sabırlı olmak ve beklemek desteğini hiç bir zaman esirgeme en azından zor olsada arkadaş olarak bile olsa yanında bulun zor biliyorum ama sabret.İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım:1hug:
ayılır....
benden de erkek arkadaşım ayrılmak istemişti ama sonra yine kendisi pişman oldu....
erkek için maddi sıkıntı çok önemli ....
yanında olup destek ol ve zamana bırak....
Canim cok tesekkur ederim, beni bir tek sen anliyorsun, o gun msj attim ya cvp gelmedi sonra hic birsey yapmadim ne tel actim ne msj bir mektup yollamistim gecen hafta pazartesi fln eline ulasir ins bakalim sonra etkilenir mi, kendinden arar mi..Cunku ne de olsa mektup msj gibi ayni olmuyor her seferinde okuyabilirsin duygusal oldugun anlarda o anda aklina gelir tekrar, son hatira olarak resmimide yollamistim, bakalim sabir sadece sabir, bazen insanin aklina gelmedigi anda umudunu kestigin anda geri geliyorlar o yuzden sabir diyorum..Yurt disinda olusum da ektkilemis olabilir, ama beni oyle kabul etti bastan zor dedigim halde kendisi hayir dedi ama simdi kendisi beni terketti senağlama
yanında olup destek olunca da kendini ezik hissetmeye başlıyor ve bu daha büyük sorunlara yol açıyor...
ama en yakinindan destegi gormesi lazim ki birbirimize yardim ederek bunlari asariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?