Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor bir durum yapan çoktur karşısındakini ne kadar sevdiğinede bağlı
iyide ben maddi durumu bahane etti demedimki
burcu her sözüne katılıyorum ilişki para iş yok die bitirilmez eger gercek ilişkiyse aşksa çare arar insan sevdiginden vazgecmez vazgecince işmi gelio
slm elacık seni cok iyi anlıyorum cünkü benim sevgilimde beni askerde terketti ama sebebini bilmiyom onunda maddi sıkıntısı cok fazla ama bana demediki ben maddiyattan ayrılıyom felan demedi sorun söle oldu ben duygusalım hemen aglarım aglarsan sesimi duyamazsın diyodu kzııyodu bana yemin töreni oldu gece cok aradım oda uyumus sabah olunca arar diye düşündüm ama kontörümde az dedi yinede iki dakka olsun aramalıydı en azından msj atabilirdi cünkü sabahta cok aradım acmadı birde kendisi amcamın oglu sonra actı teli ama ben cok sinirlendim ilgisizligine neden aramıyosun dedim bagırdım o da kahvaltı yapıom ne bagırıyosunki dedi bende kapadım yüzüne teli kontörüm 3 taneydi sinirlendim o da 8 tane var demişti ama aramadı sonra bu ms attı kahvaltı yapıom caprazımda güzel bi kızla sabah cayı içiyom dedi telide bidaha yüzüme kapama yazmıs bende basladım aglamaya arkadan aradı sen ne yapmaya calısıyon dedim ya saka yaptım noluyo dedi hani sen aglamayacaktın dedi kapattı teli yüzüme sonrada msj attı aglayan insanla işim olmaz seni uyarmıstım ben dedi( off cok seviyom onu sonra ben aradım iki gün sonra özür diledim dediki bana hesap sordun felan dedi bende yanlıs anlamıssın sormadım hesap dedim ama yinede özür dilerim dedim bana bi şans daha ver dedim olmaz dedi ben tükürdügümü yalamam dedi ama sivilde olabilir dedi cok sacma degilmi hem olmaz diyo neden sivilde?hemde acık kapıda bırakıyo of of sonra on gün aramadım dedim sen beni bi kalemde sildin attın yazıklar olsun sana dedim sonra ertesi gün smnye geldi özür diledi ben seni haketmiyom dedi ben herseyi sivile bıraktım dedi ve bende on gün aramadım cok zoruma gitti ama duramadım iki gün önce yine aradım seni cok seviyorum dedim istersen sevgilim yine olma ama sana kapım acık dedim he sordum dedim neden terkettin beni dedim sustu hicbi cvp vermedi beni hic özlemedinmi dedim yine sustu susmak ne anlama geliyo sizce sonra bana beni düşünüyomusun dedi evet dedim ozman benim uyumam gerekiyo nöbetim var dedi yarın ara konusalım dedi demiyoki ben arayım ama sunu farkettim ben sevdigimi söleyince sesi cok yumusadı
of ben napcam baan bi akıl verin