maddi sikintisi olan erkek sevgilisinden hic bir neden yokken ayrilir mi?

zor bir durum yapan çoktur karşısındakini ne kadar sevdiğinede bağlı

slm elacık seni cok iyi anlıyorum cünkü benim sevgilimde beni askerde terketti ama sebebini bilmiyom onunda maddi sıkıntısı cok fazla ama bana demediki ben maddiyattan ayrılıyom felan demedi sorun söle oldu ben duygusalım hemen aglarım aglarsan sesimi duyamazsın diyodu kzııyodu bana yemin töreni oldu gece cok aradım oda uyumus sabah olunca arar diye düşündüm ama kontörümde az dedi yinede iki dakka olsun aramalıydı en azından msj atabilirdi cünkü sabahta cok aradım acmadı birde kendisi amcamın oglu sonra actı teli ama ben cok sinirlendim ilgisizligine neden aramıyosun dedim bagırdım o da kahvaltı yapıom ne bagırıyosunki dedi bende kapadım yüzüne teli kontörüm 3 taneydi sinirlendim o da 8 tane var demişti ama aramadı sonra bu ms attı kahvaltı yapıom caprazımda güzel bi kızla sabah cayı içiyom dedi telide bidaha yüzüme kapama yazmıs bende basladım aglamaya arkadan aradı sen ne yapmaya calısıyon dedim ya saka yaptım noluyo dedi hani sen aglamayacaktın dedi kapattı teli yüzüme sonrada msj attı aglayan insanla işim olmaz seni uyarmıstım ben dedi:(( off cok seviyom onu sonra ben aradım iki gün sonra özür diledim dediki bana hesap sordun felan dedi bende yanlıs anlamıssın sormadım hesap dedim ama yinede özür dilerim dedim bana bi şans daha ver dedim olmaz dedi ben tükürdügümü yalamam dedi ama sivilde olabilir dedi cok sacma degilmi hem olmaz diyo neden sivilde?hemde acık kapıda bırakıyo of of sonra on gün aramadım dedim sen beni bi kalemde sildin attın yazıklar olsun sana dedim sonra ertesi gün smnye geldi özür diledi ben seni haketmiyom dedi ben herseyi sivile bıraktım dedi ve bende on gün aramadım cok zoruma gitti ama duramadım iki gün önce yine aradım seni cok seviyorum dedim istersen sevgilim yine olma ama sana kapım acık dedim he sordum dedim neden terkettin beni dedim sustu hicbi cvp vermedi beni hic özlemedinmi dedim yine sustu susmak ne anlama geliyo sizce sonra bana beni düşünüyomusun dedi evet dedim ozman benim uyumam gerekiyo nöbetim var dedi yarın ara konusalım dedi demiyoki ben arayım ama sunu farkettim ben sevdigimi söleyince sesi cok yumusadı:(of ben napcam baan bi akıl verin

Son düzenleme:
özellikle sizdende cevap bekliyom neks nikli bayan siz cok mantıklı konusmussunuz elacık sanada sunu söleyim seven insan bence terketmez ama inş hersey gönlünce olur benide sevmemiş demekki biz askerde sevgili olduk zaten yüzyüze bi paylasımımız yok ve cok kısa sürdü:(ama etkilendigini sanmıstım benle sevgili oldugu için ya agladım diye terketti ya saka gibi cok acı cekiyorum:((he birde işin tuhaf yanı ayrılmak için bahane aramıs diyebilirsiniz arkadaslar bende öle düşünüyom ama söle bi gariplik var bahane arayan adam birkacgün önceden zaten soguk davranmaya baslamazmı?ama o ayrılmadan birgün önce bana askım sen benim güneşimsin vs diye şiir felan okudu yani soguk degildi of ben kafayı yiycem bana bişi deyin ya

Son düzenleme:
Eğer bunalıma girmişse bu durumu yüzünden, ayrılmayı kafasından geçirebilir..........

Haaa bir de kafasında ayrılık fikri varsa maddi durumunun kötü olduğu,borcu vs olduğu yalanını da uydurabilir........

ne alaka yaa.. parası yok sıkıntılı diye beni mi terkedecek yok artık !!! ben gülerim böyle bi bahaneye.. benim sevgilim işsiz.. bi senedir evinde çalişmiyor.. ben çaliştim bi süre işten çıkar yanına giderdim canı sıkılırdı.. aşkım ağrıma gidiyor sen çalişiyosun ben evdeyim çok zoruma gidiyor derdi.. aştık beraber.. ne demek terketmek yaa.. hepimizin başına gelir.. bunlar bizim suçumuz değil ki aslan gibi gençleri işsiz bırakan yolun başında yoldan bezdiren sistem utansın.. benim sevgilim üni. mezunu.. ama bitirdiği bölümle ilgili iş bulamıyor.. gitti düğün salonunda garsonluk yaptı sonra gitti demircide demir taşıdı.. ama iş yok !! şuan evinde sınava hazırlanıyor.. ben öğretmenim o da öğretmenlik okumak istiyor.. şimdi işsz diye parası yok diye beni terkederse bu onun çok kompleksli olduğunu gösterir.. ama o sadece biraz hassaslaştı ben sana layık değilim modlarına girdi sonra baktı olmuyor hırs yaptı ben de öğretmen olacam sana iyi bi gelecek sunmam için bu şart dedi..şimdi evinde kuzu kuzu ders çalişiyor.. sağlam bir sevgi bu bahanelerle bitmez.. çareler aranır..

burcu her sözüne katılıyorum ilişki para iş yok die bitirilmez eger gercek ilişkiyse aşksa çare arar insan sevdiginden vazgecmez vazgecince işmi gelio

burcu her sözüne katılıyorum ilişki para iş yok die bitirilmez eger gercek ilişkiyse aşksa çare arar insan sevdiginden vazgecmez vazgecince işmi gelio

yani canım ayrılınca iş bulacaksa sıkıntısı bitecekse buyursun ayrılsın.. bi de dediğim gibi adam sorumsuz olur çalişmaz tamam o zaman sen ayrıl zaten ama iş yok memlekette.. bunun suçlusu da gençlerimiz değil bizi bu hale getirenler utansın walla bu konuda çok ama çok sinirliyim zaten.. kimin işi çok iyi ki.. kim çok iyi kazanıyo ki.. ya benim sevgilim düğün salonunda tuvalet temizliyodu yaa.. hem de bu adam üni. mezunu.. bu mu yani layiği okunan onca senenin.. ama gene de utanmadı sıkılmadı gitti çalişti yapmadiği iş kalmadı.. nerde kapi açılsa gitti çalişti.. şuan yok bulamıyor evinde ders çalişiyor napsın şimdi.. o kadar bunalıma girdi.. hayattan tiksindiğini söyledi.. bi açık kapi kalmadı dedi.. ama onları dedikten sonra bana döndü iyi ki sen varsın sen de olmasan kafayı yerim dedi.. böyle sancılı dönemlerde daha çok ihtiyaç duyuyolar sevdiklerine... terketmek de ne demek.. hayata daha çabuk tutunuyor.. senin için ümidimi kaybetmedim kaybetmicem bütün kapiları zorlicam evlenebilmemiz için diyor.. e benim işim yok ayrılalım ben sana gelecek vaadedemem bu mu sevgi şimdi.. buna işine gelmemek denir.. buna kolayı seçmek denir.. buna da adamlık denmez..

bak ne guzel demişsin sancılı dönemlerde daha cok ihtiyac duyar insan SEVDıGıNE eger gercekten seviosa istiosa tabi valla erkekler sacma nedenlerle ayrılır ama param yok işim yok senden ayrılıorum ilk defa duydum valla yanımda ol bana manevi anlamda destek ol seninle aşalım bu zor gunleri demek varken

slm elacık seni cok iyi anlıyorum cünkü benim sevgilimde beni askerde terketti ama sebebini bilmiyom onunda maddi sıkıntısı cok fazla ama bana demediki ben maddiyattan ayrılıyom felan demedi sorun söle oldu ben duygusalım hemen aglarım aglarsan sesimi duyamazsın diyodu kzııyodu bana yemin töreni oldu gece cok aradım oda uyumus sabah olunca arar diye düşündüm ama kontörümde az dedi yinede iki dakka olsun aramalıydı en azından msj atabilirdi cünkü sabahta cok aradım acmadı birde kendisi amcamın oglu sonra actı teli ama ben cok sinirlendim ilgisizligine neden aramıyosun dedim bagırdım o da kahvaltı yapıom ne bagırıyosunki dedi bende kapadım yüzüne teli kontörüm 3 taneydi sinirlendim o da 8 tane var demişti ama aramadı sonra bu ms attı kahvaltı yapıom caprazımda güzel bi kızla sabah cayı içiyom dedi telide bidaha yüzüme kapama yazmıs bende basladım aglamaya arkadan aradı sen ne yapmaya calısıyon dedim ya saka yaptım noluyo dedi hani sen aglamayacaktın dedi kapattı teli yüzüme sonrada msj attı aglayan insanla işim olmaz seni uyarmıstım ben dedi:(( off cok seviyom onu sonra ben aradım iki gün sonra özür diledim dediki bana hesap sordun felan dedi bende yanlıs anlamıssın sormadım hesap dedim ama yinede özür dilerim dedim bana bi şans daha ver dedim olmaz dedi ben tükürdügümü yalamam dedi ama sivilde olabilir dedi cok sacma degilmi hem olmaz diyo neden sivilde?hemde acık kapıda bırakıyo of of sonra on gün aramadım dedim sen beni bi kalemde sildin attın yazıklar olsun sana dedim sonra ertesi gün smnye geldi özür diledi ben seni haketmiyom dedi ben herseyi sivile bıraktım dedi ve bende on gün aramadım cok zoruma gitti ama duramadım iki gün önce yine aradım seni cok seviyorum dedim istersen sevgilim yine olma ama sana kapım acık dedim he sordum dedim neden terkettin beni dedim sustu hicbi cvp vermedi beni hic özlemedinmi dedim yine sustu susmak ne anlama geliyo sizce sonra bana beni düşünüyomusun dedi evet dedim ozman benim uyumam gerekiyo nöbetim var dedi yarın ara konusalım dedi demiyoki ben arayım ama sunu farkettim ben sevdigimi söleyince sesi cok yumusadı:(of ben napcam baan bi akıl verin

sen napıosun kızım kendine gel resmen çocuga aldat bagır cagır ben seni eviyorum beni bırakma demişin hata üstüne hata kızdım sana baska erkekmi yok hemde amcanın oğlu ya hatalısın hatalı oda hatalı ama sen böyle yumusak davrandıgın için sana böyle davranıyor takma ya kaç yasındasın merak ettim bide bu yazıdıgnı kopyala yeni konu ac sana daha cok kişi yardımcı olur buradan göremeyebilriler

Para ,o , bu şu bahane. Seven sevdiğine sahip çıkar. Sensiz nasıl dayanıyor ki mesela, sen dayanmıyorsun. İnsan sevdiği olmadığı zaman nefes alamıyor. Param yok ayrılalım da bahane sadece.

Sevmese arar mı gibi düşüncelerde boş. Peki sevse bırakır mı? Valla erkekler işlerine geldi mi, zaman geçirmek için bile ararlar. Önemli olan yanında olması.

Hayatını yaşamaya bak derim.

Back
X