- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Okuyamiyirim ama parasızlıktan harç parası da veremiyorumBir okul mezunu musunuz? Daha önce bir yerde çalıştınız mı? Tecrübeniz var mı yani
Hayır değilim ne yapmalıyım artık şaşırdımEvli misiniz, çocuk var mı, eşiniz çalışıyor mu? Allah kolaylık versin bu zamanda çok zor yetişmek.
Evet ailemle yaşıyorum sadece annem çalışıyor yetmiyor kira fatura derken her şey icralıkAilenizle yaşıyorsunuz sanırım. Böyle cımbızla laf alıcaksak nasıl bir öneri bekliyorsunuz?
Evet ailemle yaşıyorum sadece annem çalışıyor yetmiyor kira fatura derken her şey icralık
Temizlik, ütü, garsonluk, bulaşık yıkama vs?Maddi yönden son 1 yıldır çok zor durumdayım elektrik borcu doğalgaz borcu su borcu her şey icrada ne yapmam lazım bilmiyorum işin içinden artık çıkamıyorum iş bakıyorum her gün olmuyir bulamiyirum gorusmedigim yer kalmadı hayat böyle zorlukların ardından duze çıkar mı
Üniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla doluOkuyamiyirim ama parasızlıktan harç parası da veremiyorum
Onu yazmaya iniyordum, yazıldıysa gidiyorumÜniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor.
Üniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla dolu
Öyle mi?Onu yazmaya iniyordum, yazıldıysa gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?