- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Hayır her iki dönem de harç parasi yatırmak gerekiyor 500 lira civarıÜniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla dolu
iş konusunda seçici misiniz? gerçekten türkiyede vasıfsız işçi olarak nasıl iş bulamıyorsunuz nerde yaşıyorsunuz?Hayır her iki dönem de harç parasi yatırmak gerekiyor 500 lira civarı
ikinci ogretim misiniz?Hayır her iki dönem de harç parasi yatırmak gerekiyor 500 lira civarı
organizasyon firmalarına müraacat edin düğün davetiyesi-nikah şeker paketleyen yapan yerler var oralara sorun mutlaka bir iş çıkacaktır oralardan sizeEvet ailemle yaşıyorum sadece annem çalışıyor yetmiyor kira fatura derken her şey icralık
İş bulup çalışacaksınız başka yolu yokEvet ailemle yaşıyorum sadece annem çalışıyor yetmiyor kira fatura derken her şey icralık
Nerede oturuyorsunuz? Restoran mutfakları son zamanlarda işçi arıyorlar bazı bölgelerde. işinolsun da mavi yaka işler var eğer diplomalı deneyimli değilseniz.Evet ailemle yaşıyorum sadece annem çalışıyor yetmiyor kira fatura derken her şey icralık
Aciktanmi okuyor acaba, onlarda veriliyor çünküÜniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla dolu
Harç kalkmadımı yaOkuyamiyirim ama parasızlıktan harç parası da veremiyorum
10 yıl mı oluyo ??? 2013te ödedim daha ne kalkmasıÜniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla dolu
2011 de üniversiteye başladım 2012 de kaldırıldı.10 yıl mı oluyo ??? 2013te ödedim daha ne kalkması
2013te ben de öğrenciydim,harç parası kalkmıştı. İkinci öğretimseniz ondan odemissinizdir10 yıl mı oluyo ??? 2013te ödedim daha ne kalkması
Öyle mi?
Bunu ben bilmiyordum.
Okulla hiç alakam yokmuş demek!
Çok sevindim açıkçası.
İzmirde yok mu grubun Yengeççç2013te ben de öğrenciydim,harç parası kalkmıştı. İkinci öğretimseniz ondan odemissinizdir
Konu sahibi,İstanbul'da misin? İstanbuldaysan ve azıcık eli yüzün duzgun biriysen senle bir numara paylaşabilirim, seni part-time WhatsApp grubuna eklerler. Benim de issizken çalıştığım bir yer, günlük 175-200-250 işler oluyor .
İzmir'de de vardır elbet. Her türlü organizasyona insan lazım sonuçta. Fuar organizasyonu, davetler, işyeri piknikleri, konserler, davetlere 'gelecek misiniz' diye arama (lcv), ürün dağıtma...hatta daha geçen gelen bir ilan komigime gitmişti, düğünlere nedime bile lazım oluyorİzmirde yok mu grubun Yengeççç
Açık öğretimde var galiba geçen bakmıştım 2.üniversite okuyana 400 tl harç bir dönem için.Üniversitelerde harç parası kalkalı 10 yıl oluyor. Bir de ne işi arıyorsunuz da bulamıyorsunuz bilmiyorum ama vasıfsız işçi olarak iş bulmak cidden kolay (garson, tezgahtar vs). Her yer bu tarz ilanlarla dolu
Dünyadan bi habermişim onu anladımmmİzmir'de de vardır elbet. Her türlü organizasyona insan lazım sonuçta. Fuar organizasyonu, davetler, işyeri piknikleri, konserler, davetlere 'gelecek misiniz' diye arama (lcv), ürün dağıtma...hatta daha geçen gelen bir ilan komigime gitmişti, düğünlere nedime bile lazım oluyorEki Görüntüle 3088948
Ben öğrenciyken mesela küçük bir şehirde yine böyle bir ajans bulmuştum, yuz boyama palyacoligu yapardım, avmlerde çocuk odasında takilirdim, düğünlerde yer gösterme yapardım,ilce kurtuluş gününde bir koy dolusu çocukla yuvarlak oluşturup oyun bile oynamistik. Kazandığım paralarla da okurken ailemden para almadan 20 şehir gezmistim:)))
İnternete şehir ve organizasyon ajansı yazı , çıkar bir sürü. Ya da Facebook'a şehir ve host hostes yazın,çıkar zaten bir sürü ilan. Güvenilir gibi gelenlere yazın gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?