Maddi yönden çok zor durumda kalmak

Bence çalışın. Harç parası 2.öğretimlerde mi var bilmiyorum ama eğer öyleyse gündüz çalışıp akşam okula gidebilirsiniz. Öyle olmaz derseniz de zaten okula gidemiyorsunuz bari tam zamanlı işe girin de annenizin üzerinden yükü alın yazık kadına.

Garsonluk olabilir tezgahtarlık olabilir marketler işe alıyor marketlere girin. Asgari ücret alsanız yarısını biriktirin diğer yarısını kendinize ve eve harcayın. İcraları kaldırın eve erzak alın . Kocaman insansınız annenizin hakkını yemeyin

Senin bu tarz yorumlarına bayılıyorum

Anneniz için iş ayırt etmeden mutlaka ama mutlaka çalışın. Garsonluk, bulasik yıkama, yaşam tarzınıza ters düşmezse kina dugun vs organizasyonlarda çalışan kızlar oluyor işte şov geline destek amaçlı, açılışlarda eglencelerde palyacoluk gibi işler de cok aktif. Mesela yarın çıkın yaşadığınız yerde cafe restaurant kahvecilere girin ve iş aradığınızı söyleyin. Yok garson aramıyoruz diyebilirler. Biraz isrardan zarar gelmez, mutfakta bulaşığa ya da günlük temizliğe yardım edebilirim diyin. Marketlere girip iş aradığınızı söyleyin. Bu süreçte lütfen iş ayırt etmemeye dikkat edin. Ilerde hayalinizdeki işe de girmek nasip olur inşallah bu ülkede... ama şimdilik annenize destek olmak için gerekirse iş ararken Biraz arsız ve ısrarcı olun. (Buna katılmayanlar olacaktır.) Üniversitede aparta cok yakin bir kahvaltı mekanına girip ise ihtiyacım var demiştim. Yok aramıyoruz falan dediler, herseyi yaparım ama bütün calisanlarin yükünü hafifletirim bir gun deneyin isterseniz diye resmen dil dokmustum. Sabah 5.30 aksam 6 çalıştım kopek gibi. O zamanlar gunluk 25 TL idi.
Kısaca ısrarcı olun. O günler geldi aklıma.. Allah yardımcınız olsun. Hangi şehirde yasiyorsunuz

Evet hep ısrar ediyorum zaten normalde çocuk gelişimi okuykrdum ama paramı oduyemedim anaokullarına yazıyorum veya evde çocuk bakmak için hep yaziyoru

benim kuznlerden biri ihraç, malum meseleden
nişan-düğün organizasyonu yapıyor
bizim 17-18 yaş kuzenlerden de bir ekip kurdu kızlar kına yakılırken dönüyor filan ya tefle mefle
işte kim nasıl isterse öyle şamata

paraya para demiyor.

bir de bu deidğimi anadoluda bir ilçede yapıyor büyükşehir filan değil. konsept çekimlere mekan kiralıyor. isteme tepsisi kına tepsisi yapıyor vs vs.
şimdi kimse organizasyonsuz kına yapmıyor illa sizin oralarda da vardır. böyle işler için eleman hep lazım olur.

Daha bugün duydum şaşırdım ismi 3 harfli olan zincir marketlerinden birinde 7500 tl maaş, yemek ve yol parası veriliyormuş . Hatta evine yakın olduğu halde yol parası veriyorlarmış. Üstelik 8 saat vardiyalı çalışma ile. İstanbul'da yaşıyorsanız denenebilir yani. Bir de kesinlikle işe ihtiyacım olsaydı ayrım yapmaz bir orada bir orada çalışırdım.

Hangi market

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…