- 21 Aralık 2021
- 634
- 1.593
- 43
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Senin bu tarz yorumlarına bayılıyorumİzmir'de de vardır elbet. Her türlü organizasyona insan lazım sonuçta. Fuar organizasyonu, davetler, işyeri piknikleri, konserler, davetlere 'gelecek misiniz' diye arama (lcv), ürün dağıtma...hatta daha geçen gelen bir ilan komigime gitmişti, düğünlere nedime bile lazım oluyorEki Görüntüle 3088948
Ben öğrenciyken mesela küçük bir şehirde yine böyle bir ajans bulmuştum, yuz boyama palyacoligu yapardım, avmlerde çocuk odasında takilirdim, düğünlerde yer gösterme yapardım,ilce kurtuluş gününde bir koy dolusu çocukla yuvarlak oluşturup oyun bile oynamistik. Kazandığım paralarla da okurken ailemden para almadan 20 şehir gezmistim:)))
İnternete şehir ve organizasyon ajansı yazı , çıkar bir sürü. Ya da Facebook'a şehir ve host hostes yazın,çıkar zaten bir sürü ilan. Güvenilir gibi gelenlere yazın gitsin:)
Ben de inanın çok üzülüyorum çocuk gelişimi okuyorum evde çocuk bakabilir miyim dah önce çalıştım anaokulundaMağazalara satış elamanı alıyorlar. Garsonluk yapabilirsiniz. Ne gibi bir iş istiyorsunuz. Annenize üzüldüm.
Senin bu tarz yorumlarına bayılıyorum
Sorun bu ki okul paramı yatiramadim diye sınavlara giremedimBen de inanın çok üzülüyorum çocuk gelişimi okuyorum evde çocuk bakabilir miyim dah önce çalıştım anaokulunda
Evet hep ısrar ediyorum zaten normalde çocuk gelişimi okuykrdum ama paramı oduyemedim anaokullarına yazıyorum veya evde çocuk bakmak için hep yaziyoruAnneniz için iş ayırt etmeden mutlaka ama mutlaka çalışın. Garsonluk, bulasik yıkama, yaşam tarzınıza ters düşmezse kina dugun vs organizasyonlarda çalışan kızlar oluyor işte şov geline destek amaçlı, açılışlarda eglencelerde palyacoluk gibi işler de cok aktif. Mesela yarın çıkın yaşadığınız yerde cafe restaurant kahvecilere girin ve iş aradığınızı söyleyin. Yok garson aramıyoruz diyebilirler. Biraz isrardan zarar gelmez, mutfakta bulaşığa ya da günlük temizliğe yardım edebilirim diyin. Marketlere girip iş aradığınızı söyleyin. Bu süreçte lütfen iş ayırt etmemeye dikkat edin. Ilerde hayalinizdeki işe de girmek nasip olur inşallah bu ülkede... ama şimdilik annenize destek olmak için gerekirse iş ararken Biraz arsız ve ısrarcı olun. (Buna katılmayanlar olacaktır.) Üniversitede aparta cok yakin bir kahvaltı mekanına girip ise ihtiyacım var demiştim. Yok aramıyoruz falan dediler, herseyi yaparım ama bütün calisanlarin yükünü hafifletirim bir gun deneyin isterseniz diye resmen dil dokmustum. Sabah 5.30 aksam 6 çalıştım kopek gibi. O zamanlar gunluk 25 TL idi.
Kısaca ısrarcı olun. O günler geldi aklıma.. Allah yardımcınız olsun. Hangi şehirde yasiyorsunuz
Öyle mi?
Bunu ben bilmiyordum.
Okulla hiç alakam yokmuş demek!
Çok sevindim açıkçası.
Kalmadı kiHarç kalkmadımı ya
Kalmadı ki
Açık öğretim öğrencisiyimAçıköğretim mi okuyorsunuz? Ya da 2. Öğretim mi?
Siz de haklısınız ama inanın insan o durumun içine düştü mü her gün başına başka bir olay geldi mi ne yapacağını bilmiyor bilakis çalıştım bundan 10 gün öncesine kadar calisiyordum yine de yetmedibu kadar icralık oluncaya kadar asgari birsürü iş bulunurdu. Mağaza, market, cafe vs.
Açık öğretim öğrencisiyim
benim kuznlerden biri ihraç, malum meseledenİzmir'de de vardır elbet. Her türlü organizasyona insan lazım sonuçta. Fuar organizasyonu, davetler, işyeri piknikleri, konserler, davetlere 'gelecek misiniz' diye arama (lcv), ürün dağıtma...hatta daha geçen gelen bir ilan komigime gitmişti, düğünlere nedime bile lazım oluyorEki Görüntüle 3088948
Ben öğrenciyken mesela küçük bir şehirde yine böyle bir ajans bulmuştum, yuz boyama palyacoligu yapardım, avmlerde çocuk odasında takilirdim, düğünlerde yer gösterme yapardım,ilce kurtuluş gününde bir koy dolusu çocukla yuvarlak oluşturup oyun bile oynamistik. Kazandığım paralarla da okurken ailemden para almadan 20 şehir gezmistim:)))
İnternete şehir ve organizasyon ajansı yazı , çıkar bir sürü. Ya da Facebook'a şehir ve host hostes yazın,çıkar zaten bir sürü ilan. Güvenilir gibi gelenlere yazın gitsin:)
Tamam hatırladım ben ikinci öğrenim oldugum için ödüyodum ne alakaysa gündüzcülere bedavaydı ne saçma bi sistem ya tekrar sordguladım2011 de üniversiteye başladım 2012 de kaldırıldı.
İkinci öğretimde hocaların ders ücreti vs farklı oluyor. Mesai dışı çalıştıkları için harç ödüyorduk bence.Tamam hatırladım ben ikinci öğrenim oldugum için ödüyodum ne alakaysa gündüzcülere bedavaydı ne saçma bi sistem ya tekrar sordguladım
Hangi marketDaha bugün duydum şaşırdım ismi 3 harfli olan zincir marketlerinden birinde 7500 tl maaş, yemek ve yol parası veriliyormuş . Hatta evine yakın olduğu halde yol parası veriyorlarmış. Üstelik 8 saat vardiyalı çalışma ile. İstanbul'da yaşıyorsanız denenebilir yani. Bir de kesinlikle işe ihtiyacım olsaydı ayrım yapmaz bir orada bir orada çalışırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?