Maddiyat eşitliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altı üstü kahve içeceksiniz bu kadar ince eleyip sık dokumanız abartı geldi bana açıkçası. Maddi eşitsizlik olarak bakarsak zaten sizin iki katınız kazanan devlet memuru işi garanti biri söz konusu. Adamın banka hesabına hakim misiniz? Belki sizden çok birikmişi var. Tek artınız arabanızın olması ama adamı kendinizden aşağıda görüyorsunuz

Herkes bi saldırdı ama söylemeye çalıştığımı bi siz anlamaya çalışmışsınız sanırım.
Önceki evliliğimde benim maaşım onunkinden çok az fazlaydı diye her para mevzusunda tabii zenginsin sen diye sanki bir suçmuş gibi laf yedim diyebilirim.

Araba 60 ay mevzunu da kendim çıkarmadım aslında, kendisi dedi benim birikimim yok, şimdiye kadar çalıştım kardeşlerimi okutmaya çalıştım vs. Babası yok. senin arabandan almam için 10 yıl uğraşmam gerek ama ben de araba almayı düşünüyorum. Kredi başvurusu 60 ay vs orda geçti. Ben ev mevzusunu hiç açmadım, onun olmadığını biliyorum. O da benim kirada olduğumu biliyor şuan zaten. Birikimimden haberi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…