Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskançlık bi durumu yok ki. Kaynimin kuru bi canından başka da bişeyi yok. Kv geçen sene kaza geçirdi. Kendi çocuğum gibi baktım. Herkes de iyi baktığım için hemen toparlandı diye söyledi. Ben Allah rızası için baktım. Evet evinde oturuyorum. Ama bende ona karşı sorumluluklarimi yerine getiriyorum. Tek sıkıntı kv benden isterken borç demedi.İyi de düğün yapmamak senin tercihindi,dükkan aldın.onlarında tercihi düğün yapmak dükkanları olmayacak.Bunun için onları kıskanman yersiz.
İnsanların evinde yaşıyorsam,bebeğime bakılıyorsa bir huzursuzluk yoksa veririm iki bilezik için kimseyle kötü olmam.
Borç demediyse vermeyin elbette , hastalık gibi farklı şeyler olsa vermeniz gerekir ama kaynınız yapamayacağı düğününü borcuna giriyorsa bir zahmet ödesin.Kıskançlık bi durumu yok ki. Kaynimin kuru bi canından başka da bişeyi yok. Kv geçen sene kaza geçirdi. Kendi çocuğum gibi baktım. Herkes de iyi baktığım için hemen toparlandı diye söyledi. Ben Allah rızası için baktım. Evet evinde oturuyorum. Ama bende ona karşı sorumluluklarimi yerine getiriyorum. Tek sıkıntı kv benden isterken borç demedi.
İyi geceler kızlar
Uyuyamiyorum. Ben kV ile birlikte oturuyorum.3 yaşında oğlum var. Sağolsun kV ve kp oğlumla çok ilgili. Allah razı olsun ve hiçbir şeyini eksik etmez. Ben evlenirken düğün yapmadım. Milleti eglendirmektense, yatırım yapalım dedik. Ve öyle de oldu. Dukkan aldık. Ve halende dükkanın bonosunu oluyoruz. Bende ise başladım. Ve eşime destek oluyorum. Asıl konu kaynim. ..
Kaynim evlenecek busene düğün yapıcak tamam yapsın. Dugun icin baya luks yere kapora vermis. Baya borça girdi. Şimdiden. Anlayacağınız urgani uzak atıyor. Malum ulkece ekonomik durum belli. Kv benden 2 bilezik istedi. Kafam karışık vermelimiyim vermemelİyiyim. Kaynimin borcu bize dokunur mu çok huzursuzum. Akıl verin lutfen
Ben vermezdimİyi geceler kızlar
Uyuyamiyorum. Ben kV ile birlikte oturuyorum.3 yaşında oğlum var. Sağolsun kV ve kp oğlumla çok ilgili. Allah razı olsun ve hiçbir şeyini eksik etmez. Ben evlenirken düğün yapmadım. Milleti eglendirmektense, yatırım yapalım dedik. Ve öyle de oldu. Dukkan aldık. Ve halende dükkanın bonosunu oluyoruz. Bende ise başladım. Ve eşime destek oluyorum. Asıl konu kaynim. ..
Kaynim evlenecek busene düğün yapıcak tamam yapsın. Dugun icin baya luks yere kapora vermis. Baya borça girdi. Şimdiden. Anlayacağınız urgani uzak atıyor. Malum ulkece ekonomik durum belli. Kv benden 2 bilezik istedi. Kafam karışık vermelimiyim vermemelİyiyim. Kaynimin borcu bize dokunur mu çok huzursuzum. Akıl verin lutfen
Aynen ya benim kaynıma da ev alınmıştı o zaman da benim altınlarım istendi asla vermedim zaten ısrar etmediler kaynın da durumu kadar bi yere balayına gitsin çok saçma yaniKendim düğün masraf diye yapmayacağım kaynımmmma borç vericem olmaz oyle şey![]()