Maddiyat

borc ise verirdim. geri odeyeceginden eminseniz yani.

Hmm
Simdi kira ödemiyorsunuz cocugunuza bakıcıda tutmuyorsunuz bu insanların hem evinden hem kendilerinden fazlasıyla destek görüyorsunuz zaten eger vermeyince gönlünüz rahat edicekse vermeyin tabi ama ben kvm cocuguma bakarsa simdiden hacca gönderirim gibi bi plan yapıyorum mesela gönül borcu hissediyorum cunku parayla ödenemeyecek

İyi de düğün yapmamak senin tercihindi,dükkan aldın.onlarında tercihi düğün yapmak dükkanları olmayacak.Bunun için onları kıskanman yersiz.
İnsanların evinde yaşıyorsam,bebeğime bakılıyorsa bir huzursuzluk yoksa veririm iki bilezik için kimseyle kötü olmam.
Kıskançlık bi durumu yok ki. Kaynimin kuru bi canından başka da bişeyi yok. Kv geçen sene kaza geçirdi. Kendi çocuğum gibi baktım. Herkes de iyi baktığım için hemen toparlandı diye söyledi. Ben Allah rızası için baktım. Evet evinde oturuyorum. Ama bende ona karşı sorumluluklarimi yerine getiriyorum. Tek sıkıntı kv benden isterken borç demedi.

Kıskançlık bi durumu yok ki. Kaynimin kuru bi canından başka da bişeyi yok. Kv geçen sene kaza geçirdi. Kendi çocuğum gibi baktım. Herkes de iyi baktığım için hemen toparlandı diye söyledi. Ben Allah rızası için baktım. Evet evinde oturuyorum. Ama bende ona karşı sorumluluklarimi yerine getiriyorum. Tek sıkıntı kv benden isterken borç demedi.
Borç demediyse vermeyin elbette , hastalık gibi farklı şeyler olsa vermeniz gerekir ama kaynınız yapamayacağı düğününü borcuna giriyorsa bir zahmet ödesin.

İyi geceler kızlar

Uyuyamiyorum. Ben kV ile birlikte oturuyorum.3 yaşında oğlum var. Sağolsun kV ve kp oğlumla çok ilgili. Allah razı olsun ve hiçbir şeyini eksik etmez. Ben evlenirken düğün yapmadım. Milleti eglendirmektense, yatırım yapalım dedik. Ve öyle de oldu. Dukkan aldık. Ve halende dükkanın bonosunu oluyoruz. Bende ise başladım. Ve eşime destek oluyorum. Asıl konu kaynim. ..

Kaynim evlenecek busene düğün yapıcak tamam yapsın. Dugun icin baya luks yere kapora vermis. Baya borça girdi. Şimdiden. Anlayacağınız urgani uzak atıyor. Malum ulkece ekonomik durum belli. Kv benden 2 bilezik istedi. Kafam karışık vermelimiyim vermemelİyiyim. Kaynimin borcu bize dokunur mu çok huzursuzum. Akıl verin lutfen

Kv ne güveniyorsan ve sana geri ödeyeceklerine inanıyorsan ver tabi.

Size güvenip mi tutmuşlar orayı? Vermeyin tabi ki kıymetli falan olmayacaksınız..
Biz düğünde üstümüzden söküp ödedik parayı. "Kim tamamlar acaba üstünü?" demedik. Kimsenin gıkı çıkmadı zaten.

Bir laf vardır 'b.k yiyen kepçesini yanında taşır' derler..
Uyanık olup salağa yatın..

bi zahmet beyfendi ayağını yorganına göre uzatsın. Benim zoruma giderdi şahsen hem kaynananız borç dememiş

İyi geceler kızlar

Uyuyamiyorum. Ben kV ile birlikte oturuyorum.3 yaşında oğlum var. Sağolsun kV ve kp oğlumla çok ilgili. Allah razı olsun ve hiçbir şeyini eksik etmez. Ben evlenirken düğün yapmadım. Milleti eglendirmektense, yatırım yapalım dedik. Ve öyle de oldu. Dukkan aldık. Ve halende dükkanın bonosunu oluyoruz. Bende ise başladım. Ve eşime destek oluyorum. Asıl konu kaynim. ..

Kaynim evlenecek busene düğün yapıcak tamam yapsın. Dugun icin baya luks yere kapora vermis. Baya borça girdi. Şimdiden. Anlayacağınız urgani uzak atıyor. Malum ulkece ekonomik durum belli. Kv benden 2 bilezik istedi. Kafam karışık vermelimiyim vermemelİyiyim. Kaynimin borcu bize dokunur mu çok huzursuzum. Akıl verin lutfen
Ben vermezdim

Aklinizda tereddut olduguna gore guvenmiyorsunuz kv ye borc konusunda.
Buyuk konusmak istemiyorum ama yerinizde olsam kesinlikle vermem.
Vericekseniz de geri gelmeme ihtimalini dusunerek verin.

Cimri bi uye vardi ya, hani 10.bin borc verip 10 gun uyuyamayan? Hah iste ona sorun bu soruyu..

Esiniz kardesinin dugununde illa ki taki takacak, onu önden takmis farzedin.
Ben kardeslerin birbirine maddi manevi destek olmasi taraftariyim, ben bilezigimi takarim, ister dugun yapar gobek atar, ister koluna takip hava atar, siz kardes olarak icinizden geceni yapin yeter, gerisini bosverin.

Verme demek burdan bize kolay da sen nasıl diyeceksin işte o kısmı kimse düşünmez.
Sen kendin düğün istememişsin sende güzel bir düğün isteseydin belkide başkalarından bilezik istenecekti. Önce bu borç mu değil mi bunu öğrensen iyi olur. Borçsa zaten ver. Vermediğinde aynı evde yaşayacağın soğukluk daha kötü olacak. Hayat boyuda lafı olacak. Eşinin tutumu ne? Bence bu konuyu eşine verip vermeme konusunda topu eşine at. Bilezikler gelirse senindir gelmezse hayat boyu başını etini yersin. 😂😂😂

yapmayıversin lüks düğün vermeyin bir şey hayatta geri alamazsınız

annecim ben istemezmiydim lüks düğün salonlarında evlenmeyi? kolumda 2 bileziğim fazladan olsun, yatırımım olsun diye yaptırmadım, genç kızlık hayallerimden vazgeçtim. hal böyleyken kusura bakmayın, ben bileziğimi veremem diyebilirsin.

Back
X