canım peki bu kremin fiyatı ne kadar acaba?
bende hiç bir eczanede bulamadımArkadaslar bu krem artik uretilmiyomus onun yerine ne kullanabiliriz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah şu mucizevi krem medacassol..
alalı tam 1 hafta oldu, sivilce izlerim azaldı yara şeklinde olan sivilcelerim iyileşti..
1 ay önce acnelyse krem kullanmaya başlamıştım sağ yanağımda türeyen akneli sivilcelerim için onlar kurudu geçti ama izleri kaldı, acnelyse etkili ancak 3 gün üst üste kullandığımda 2 gün süre kızarıklık yapıyordu biri tokat atmış gibi geziyorum..
kızarıklığının geçmesi için medacassol aldım lakin bu krem acnelyse in pabucunu tavana attırdı :)
hem sivilcelerimi kurutuyor , izlerini geçiriyor , kızarıklık yapmıyor hemde kaşlara bol miktarda uygulandığında kaşlar gürleşiyor
hemen şu soruyada cevap vereyim normal tüyü arttırmıyor siyah kıl olan bölgelerdekileri arttırıyoru örneğin kaş, kirpik , bıyık vs
ben evimden medacassol u eksik etmem diyorum başka bişey demiyorum
merhaba ben bu kremi forumda okuyum 4 gün önce kullanmaya başladım
daha önce sivilcelerim kurusun diye aksil kullanıyordum aksil benim sivilcelerimi çok hızlı kurutuyor, her ne ise cildim aksilden dolayı biraz tahriş olmuştu. sonra madecassol süreyim dedim. ilk gün fazla bi etki görmedim. ikinci gün yanaklarım kapkara oldu birden lekelendi gibi oldu çok korktum böyle mi kalacağım diye neredeyse ağlayacaktım. o sabah buna rağmen kremi sürdüm ve öğlen aynaya korkarak baktım, yanaklarım hala kapkaraydı hiç böyle kötü olmamıştım. elimi attım yüzüme azıcık ovalamamla tüm karalıklar elime geldi yüzüm bembeyaz oldu mucize gibiydi seviçden çıldırdım
hala sivilce lekelerim yanaklarım da var ama çok çok az bu kremin onları da geçireceğini düşünüyorum daha evvel siyah ve eskiyken şimdi pembeleştiler, büyük kısmıda kayboldu.
sanırım cildimin soyulup çabuk etki göstermesinde öncesinde aksilin cildimi kurutup tahriş etmesinin faydası oldu. yani diğerleri gibi zamanla değil adete tca kullanmış gibi soyuldum. onu hiç kullanmadım gerçi, bir de benim sivilcelerim hep yüzeysel çıktılar yıllardır çıkarlar 7 8 senedir. son 1 yıldır sadece regl dönemlerimde 2 3 tane çıkıyor, lekeler kalıyor uzun vadede onlar geçse de yüzüm hep lekeli kalıyordu. bu krem sayesinde kurulmayı umuyorum :)))))
ben hayatım boyunca sivilce ve izleriyle gezdim. ergenlik döneminde bi basladı daha da bitmedi. biri önermişti banada gecen sene medicassol bepanten ve e vitamini ampulu karıstır gece kremi olarak kullan diye. kullandım ve cok memnun kaldım. kesinlikle denemelisin. yalnız 1 hafta kullanıp sonuc bekleme hemen. düzenli olarak kullan, yaz aylarında yapış yapış olduğum için kullanamıyorum ama 2 senedir her kış her gece kullanıyorum. hatta bugün gittim aldım malzemeleri yine aksam hazırlıcam kremi bu sfer içine bepanthol ampul de kıracam ama onu ilk defa deneyeceğim için henüz tavsiye edemeyeceim tabi. ama diğer üçlüyü kesinlikle denemelisin.Merhaba ben de alıcam bu kremden yanaklarımdaki kırmıız sivilce lekeleri için hala önerir misiniz? tamamen kayboldular mı?
ben hayatım boyunca sivilce ve izleriyle gezdim. ergenlik döneminde bi basladı daha da bitmedi. biri önermişti banada gecen sene medicassol bepanten ve e vitamini ampulu karıstır gece kremi olarak kullan diye. kullandım ve cok memnun kaldım. kesinlikle denemelisin. yalnız 1 hafta kullanıp sonuc bekleme hemen. düzenli olarak kullan, yaz aylarında yapış yapış olduğum için kullanamıyorum ama 2 senedir her kış her gece kullanıyorum. hatta bugün gittim aldım malzemeleri yine aksam hazırlıcam kremi bu sfer içine bepanthol ampul de kıracam ama onu ilk defa deneyeceğim için henüz tavsiye edemeyeceim tabi. ama diğer üçlüyü kesinlikle denemelisin.
eskiden yüzümün her yerinde sivilce ve izleri vardı. şimdi sadece yeni sivilce çıkıyor izleri gitti :) ama benim cilt yapım böyle sivilce üretiyorum sürekli. yanaklarımda ki kırmızı sivilce izleri için demişsin, onları tamamen gecirir. benim izlerim çok daha farklıydı yıllardır duran sivilce izleri kızarıklıklar falan vardı, senin izlerin nasıl bilmiyorum ama kızarıklık şeklindeyse eğer beni tedavi ettiyse seni muhakkak eder. ama 1-2 haftada sonuç beklememelisin. kış geliyor şimdi kış boyu gece kremi olarak kullan bence, bahara kadar biter hepsi. bende öyle olmuştu en azından.Yani tamamen geçti mi?
eskiden yüzümün her yerinde sivilce ve izleri vardı. şimdi sadece yeni sivilce çıkıyor izleri gitti :) ama benim cilt yapım böyle sivilce üretiyorum sürekli. yanaklarımda ki kırmızı sivilce izleri için demişsin, onları tamamen gecirir. benim izlerim çok daha farklıydı yıllardır duran sivilce izleri kızarıklıklar falan vardı, senin izlerin nasıl bilmiyorum ama kızarıklık şeklindeyse eğer beni tedavi ettiyse seni muhakkak eder. ama 1-2 haftada sonuç beklememelisin. kış geliyor şimdi kış boyu gece kremi olarak kullan bence, bahara kadar biter hepsi. bende öyle olmuştu en azından.
ben de eczaneeri dolaşıyorm ama madeccasol piyasadan kaldırılımış .. artık üretilmiyormuş..Merhaba merhem olarak aldım ben bulamadığınızı söylemişsiniz ben o sorunu hiç yaşamadım yüzümde cam kesiği izleri var freaksiyonel lazer sonrası verdi Dr. Kullanıyorum ama görünür de bişi yok inşallah a az da olsa etki eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?