- Konu Sahibi EU1
-
kızlar ben de almayı düşünüyorum ama daha beter olur diye bi korku oldu içimde çünkü bazılarımızın cildini daha kötü yapmış ben sadece lekelerime sürmek için istiyorum bu kremi daha önce tretin kullandım ve o bende alerji yaptı yüzüm kurudu kızardı falan sizce bu keremi alıp da vücudumun başka yerinde denesem alerji yapıp yapmayacağını anlayabilir miyim yani yüzdeki ciltte mesela koldaki cilt aynı özellikte oluyo mu bilemedim denemek için nereye uygulayabilirim :26:
Ah şu mucizevi krem medacassol..
alalı tam 1 hafta oldu, sivilce izlerim azaldı yara şeklinde olan sivilcelerim iyileşti..
1 ay önce acnelyse krem kullanmaya başlamıştım sağ yanağımda türeyen akneli sivilcelerim için onlar kurudu geçti ama izleri kaldı, acnelyse etkili ancak 3 gün üst üste kullandığımda 2 gün süre kızarıklık yapıyordu biri tokat atmış gibi geziyorum..
kızarıklığının geçmesi için medacassol aldım lakin bu krem acnelyse in pabucunu tavana attırdı :)
hem sivilcelerimi kurutuyor , izlerini geçiriyor , kızarıklık yapmıyor hemde kaşlara bol miktarda uygulandığında kaşlar gürleşiyor
hemen şu soruyada cevap vereyim normal tüyü arttırmıyor siyah kıl olan bölgelerdekileri arttırıyoru örneğin kaş, kirpik , bıyık vs
ben evimden medacassol u eksik etmem diyorum başka bişey demiyorum
kızlar gcen sene yanagımda peelıng snrası karatı olmustu bı sene boyunca oyle yasadım denemedıgım sey klmadı gecmıyordu tesadufen babama eczaneden bu kremı vermısler sadece blırsız gunlerde 3 defa surdum ve ız kndı kndıne kyboldu bnm ıcın muzıce gbıydı suan asla bepanten ve madecassolu eksık etmıyorm evden
elif bu yazını gördügüme çok sevindim çünkü tca sonrası bende de iz kaldı nasıl kullandın bu kremi günde kaç defa ve kaç gün kullandın
cnm duzenlı kullanmadım aklıma gldıkce srdum sadece ız olan bolgeye srdum karartı vardı ve cok cırkındı madecassol syesınde kurtuldum o donem kullandıgım tek krem buydu tvsıye edrım ama yogurt gbı srme cok etkılı bı krem bıkmadan kullan emınım guzel snuc alırsın ıyı hberlrını bklıyorm
cnm duzenlı kullanmadım aklıma gldıkce srdum sadece ız olan bolgeye srdum karartı vardı ve cok cırkındı madecassol syesınde kurtuldum o donem kullandıgım tek krem buydu tvsıye edrım ama yogurt gbı srme cok etkılı bı krem bıkmadan kullan emınım guzel snuc alırsın ıyı hberlrını bklıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?