:)) kafam karışık ya ondandır :))
.İşime takmış ,işim olunca kendime güvenim gelmiş ondan böyle davranıyormuşum,ondan rahat konuşabiliyormuşum falan filan ha bide ben çalışmıyormuşum 3 de eve geliyormuşum öğretmenim ya tövbe tövbe ,aman boşver evin bütün alışverişini senin gibi ben yapıyorum şimdi ben bunu söylesem eşime der ki,kirayı falan ben veriyorum der, ben evde yemek yemiyorum der .....gerçi bizim hep böyleydi.
Kesinlikle öyle. Üstelik ayrilmak mevzusu gecmisse, kendini toparlamasi gerekirken!
Ben hayatimda sunu ögrendim gördüm, bir insan sevip deger veriyorsa, isterse mesguliyetten ölecek olsun, haber verebilir.
Esim bir kere cok ciddi bir toplantida bana masanin altindan mesaj atmisti. Merak etmistim cünkü cevap vermeyince.
Ki bir toplantiya falan girecekse mesaj atar önceden.
Gün icinde mutlaka mesajlasiriz.
Eve gelirken alisveris de yapar. Evin eksigini herseyini de bilir. Evi temizler de, yemek de yapar...
Yani ikiniz calisiyorsaniz kesinlikle taviz vermeyin. Siz de calisan bir kadinsiniz, hayatin müsterek oldugunu anlamasi gerek.
O hasta oldugunda siz ona bakmayin bakalim ne yapacak... !
Yorgun olduğum günler çok oldu haliyle ama bana sağolsun hiç yardımcı olmamıştır bu akıl edememekten mi oluyor işine gelmediğinden mi bilmiyorum bu kadar düşüncesiz olunabiliyomu bilerek onu da bilmiyorum
hayır demedi o mesajı çektiği gün evlilik yıldönümümüzdü önce öyle güzel bi msj atmış akşamına kavga ettik şu sorunları bi halledemedik bıktım artık
Âmin sizinkini de daha güzel etsin inşallah
inş.sorunlarınızı çözersiniz
konuşmayı deneyin ama kavga etmeden
konuşuyoruz ama bi an oluyor birbirimizi suçlamaya başlıyoruz malesef bana diyor ki sana bırakıyorum kararı ben ayrılmayalım dersem ayrılmıcaz ayrılalım dersem ayrılcakmışız,bitsin dersem de senin bitirdiğini söylerim diyor,ee sen birşey de diyorum ne istiyorsun ayrılmayı pek istemiyor sanırım ama kendine de çeki düzen de vermiyor aramız gittikçe daha da soğudu ,şimdi mutlu değilim ayrıldığımızda da mutlu olmucam diyor,sen şimdi mutlu değilsin ayrılınca mutlu olcakmısın diyor bende bilmiyorum ama en azından bu sorunlar olmaz diyorum,çözüm bulamıyoruz bir türlü ama artık önümü görmek istiyorum gelecekte ne olacağını bilmeden beklemek çok zor.
ben en iyisi özelden yazıyım
arkadaşın konusunu işgal etmeyelim
Bitlikedii kusura bakma senin konuna yorum yapayım derken kendi sorunlarımı da yazmış bulundum .
İnan bizde aynı durumdayız bi farkımızyok karşılıklı bir çaba yok ama nolduysa dün gitmiş alışveriş yapıp gelmiş ama neyin eksik olduğunu bilmeden :) neyse buna da şükür ya iki gündür kahvaltı hazırlıyor bugün ufaktan bi ortalığı süpürdü gerçi Halim'i görüyor kolum kanadım kalkmıyor 2 gündür
Değiştim ben diyor bilmiyorum bende ne etkisi olacak bu durumun
buda bi gelişme sayılır kocan için
sessizce izlemeye devam et bakalım
belki gerçekten degişir
aynen canım umarım senin şansında döner kısa zamanda çare bulabilirsin
İnan bizde aynı durumdayız bi farkımızyok karşılıklı bir çaba yok ama nolduysa dün gitmiş alışveriş yapıp gelmiş ama neyin eksik olduğunu bilmeden :) neyse buna da şükür ya iki gündür kahvaltı hazırlıyor bugün ufaktan bi ortalığı süpürdü gerçi Halim'i görüyor kolum kanadım kalkmıyor 2 gündür
Değiştim ben diyor bilmiyorum bende ne etkisi olacak bu durumun
Hastayım dünden beri öğretmenim faranjit oldum bir de üstüne üşüttüm dün akşam da erken yattım sabah okula gittim tabi herneyse saat 5 te okuldan geldim insan bir arayıp sormaz mı ya bitlikedi nasıl oldun rahatsızdın iyi misin diye?
Tüm sorunlara rağmen o önemli bi olay olur gider ben yinede ararım sorarım naptınız diye ama adam gün boyu aramaktan aciz ben mi abartıyorum?
Evde ne eksik var bilmez daha birgün gönlünden gelipte poşetlerle gelmemiştir eve evin erkeği de benim kadını da sanki siz de böyle misiniz? Ayrılmak istemiyorum diyo ama bir de benim ilgi göstermemi bekliyo bunaldım..
Bu iyi bi gelişme
Hele de böyle bi adamdan hiç beklenmedik bişey
Demek ki o çaba göstermek istiyor
Ama sen hala ayrılıktan bahsediyorsan kararını vermişsin demektir
Bişey hissetmiyorum ya da hissediyorum üstünü kapatıyorum onu özlemiyorum gün içinde çok nadir geliyor aklıma beni kendisinden çok soğutmuş tek bildiğim bu artım el ele tutuşmuyoruz beraber uyumuyoruz ( horluyor ) yani koptuk birbirimizden o arada sırnaşıyor ama bazen gözüme düşman gibi görünüyor
Hiçbir amacı yok canım, tipik erkek tavrı...
Herşeyi mükemmel yapmaya çalışma. Kendini yorma ve bazı konularda eşine sorumluluklar yükle. İyilikten maraz doğar. Erkek milleti anlamaz...
Ne yapacaksın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?