Madem ayrılmak istemiyorsun amacın ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Venev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oda diyor canım ben de kirayı veriyorum diye benim derdim aslında parayı verip vermemek de değil adam eviyle ilgili değil ne eksik bilmeZ sormaz bugün düne göre daha kötüydüm e sabah gördü tabi Halim'i neyse akşam gelirken ilk defa oluyor bu yaptığı meyve almış çeşit çeşit akıllandım artık diyo pek umudum yok. Ama bilmiyorum zaman gösterecek
Ona bakarsan öğretmenler birçok insana göre çalışmıyor eşimde öyle der çoğu zaman

Yorgun olduğum günler çok oldu haliyle ama bana sağolsun hiç yardımcı olmamıştır bu akıl edememekten mi oluyor işine gelmediğinden mi bilmiyorum bu kadar düşüncesiz olunabiliyomu bilerek onu da bilmiyorum

akıl edememekten değil kadının görevi diye gördüklerinden ev işlerini falan..

hayır demedi o mesajı çektiği gün evlilik yıldönümümüzdü önce öyle güzel bi msj atmış akşamına kavga ettik şu sorunları bi halledemedik bıktım artık

inş.sorunlarınızı çözersiniz
konuşmayı deneyin ama kavga etmeden

inş.sorunlarınızı çözersiniz
konuşmayı deneyin ama kavga etmeden

konuşuyoruz ama bi an oluyor birbirimizi suçlamaya başlıyoruz malesef bana diyor ki sana bırakıyorum kararı ben ayrılmayalım dersem ayrılmıcaz ayrılalım dersem ayrılcakmışız,bitsin dersem de senin bitirdiğini söylerim diyor,ee sen birşey de diyorum ne istiyorsun ayrılmayı pek istemiyor sanırım ama kendine de çeki düzen de vermiyor aramız gittikçe daha da soğudu ,şimdi mutlu değilim ayrıldığımızda da mutlu olmucam diyor,sen şimdi mutlu değilsin ayrılınca mutlu olcakmısın diyor bende bilmiyorum ama en azından bu sorunlar olmaz diyorum,çözüm bulamıyoruz bir türlü ama artık önümü görmek istiyorum gelecekte ne olacağını bilmeden beklemek çok zor.

Bitlikedii kusura bakma senin konuna yorum yapayım derken kendi sorunlarımı da yazmış bulundum .

ben en iyisi özelden yazıyım
arkadaşın konusunu işgal etmeyelim

Bitlikedii kusura bakma senin konuna yorum yapayım derken kendi sorunlarımı da yazmış bulundum .

İnan bizde aynı durumdayız bi farkımızyok karşılıklı bir çaba yok ama nolduysa dün gitmiş alışveriş yapıp gelmiş ama neyin eksik olduğunu bilmeden :) neyse buna da şükür ya iki gündür kahvaltı hazırlıyor bugün ufaktan bi ortalığı süpürdü gerçi Halim'i görüyor kolum kanadım kalkmıyor 2 gündür
Değiştim ben diyor bilmiyorum bende ne etkisi olacak bu durumun

buda bi gelişme sayılır kocan için
sessizce izlemeye devam et bakalım
belki gerçekten degişir

buda bi gelişme sayılır kocan için
sessizce izlemeye devam et bakalım
belki gerçekten degişir

Açıkçası ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum şuanda tayin isteyip gelmemizde yarıyarıya payımız var ben istemeseydim gelmezdik buralara şimdi vicdan yapıyorum benim yüZümden geldik ayrılırsam vicdanen rahatsız olacam sanki
Ama eski ilimiZde kalıp da ayrılsaydık o yiyip içip keyfine bakacaktı kahvede yatıp kalkardı ben de yalnız başıma kalırdım oralarda onun çevresi çok genişti orda oh diyorum iyi oldu ayrılırsam oda anlar yalnızlığın nasıl bir duygu olduğunu

Bu iyi bi gelişme
Hele de böyle bi adamdan hiç beklenmedik bişey
Demek ki o çaba göstermek istiyor

Ama sen hala ayrılıktan bahsediyorsan kararını vermişsin demektir

Hiçbir amacı yok canım, tipik erkek tavrı...

Herşeyi mükemmel yapmaya çalışma. Kendini yorma ve bazı konularda eşine sorumluluklar yükle. İyilikten maraz doğar. Erkek milleti anlamaz...

Bu iyi bi gelişme
Hele de böyle bi adamdan hiç beklenmedik bişey
Demek ki o çaba göstermek istiyor

Ama sen hala ayrılıktan bahsediyorsan kararını vermişsin demektir

Bişey hissetmiyorum ya da hissediyorum üstünü kapatıyorum onu özlemiyorum gün içinde çok nadir geliyor aklıma beni kendisinden çok soğutmuş tek bildiğim bu artım el ele tutuşmuyoruz beraber uyumuyoruz ( horluyor ) yani koptuk birbirimizden o arada sırnaşıyor ama bazen gözüme düşman gibi görünüyor

Ne yapacaksın peki

Hiçbir amacı yok canım, tipik erkek tavrı...

Herşeyi mükemmel yapmaya çalışma. Kendini yorma ve bazı konularda eşine sorumluluklar yükle. İyilikten maraz doğar. Erkek milleti anlamaz...

Ben ona neredeyse hiç sorumluluk yüklemedim zaten o da dünden razıymış şunu çıkarıyorum ben gercekten 1 yıldan fazladır her şeyin en iyisini yapmaya çalışmışım ama ne olmuş kıymetimi bilmemiş yalnız bırakmış sorumsuz davranmış benim bu hale gelmem hem çok normal hem de suçlusu benim

Ne yapacaksın peki

İnan hiç bilmiyorum okadar çok soru var ki kafamda değiştiğini gerçekten görsem duygularım gelir mi yerine? Bu kadar çok sorun yaşadıktan sonra bu evliliğin ne kadarı düzelir üzülerek söylüyorum ben kocamı hiç arzulamadım ilk günden bu güne çünkü ilk gün yıktı beni ve düZeltmek için de hiç bir şey yapmadı hiçbir şey olmamış gibi davrandı kararsızım hem de çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…