Madem ayrılmak istemiyorsun amacın ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Venev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiminki de bana özel değil merak etme o herkese karşı öyledir...

Beyefendininki Bana da olsaydı iyiydi ben herkes bile değilmişim 10 saat boyunca aklına gelmiyorsam bir insanın sanırım bu durumda hiçbirşey oluyorum

evin erkeği olmak zorunda değilsin ondan önce her işe sen koşarsan evin erkeği olıursun tabi.

kadınların en buyuk hatası herşeyi tek başına halledebilmeleri

siz hiç fatura yatırmayı bilmeyen kadınların kuyruk beklediğini gördünüz mü görmezsiniz çünkü onların kocaları vardır.

Haklısın ama bu kadar da olmamalıydı ama artık yapmıyorum 1 buçuk yıldır hem çalıştım hem onu fazlasıyla şımarttım yanlış yaptım bu kadarı çok geldi ona karşılığını göremedim görseydim feda olsun her şey derdim..

canım çok üzüldüm,biz kadınlar her zaman ilgi bekleriz hele bir de insan hastayken daha bir ilgi bekliyor. kesinlikle haklısın. benim eşim de aramaz gün içinde ben de hala sinir oluyorum. neymiş aksama zaten görüşüyomusuz. ben de öğretmenim ve eşimden cok daha yoğun calısıyorum ona ragmen arardım ve bu bir fırsat bulma işi değil, fırsat yaratma işidir bana göre. bizimki de annesini arar, kuzenlerini arar, baska akrabalarını da arar sırayla. bir beni aramaz. ben de hem kendim aramayı bıraktım artık hem de bunu beklemeyi...
önceki konularını bilmiyorum ama benim de bu aralar eşimle aram iyi değil, epeydir konusmuyoruz. önceden 5 günden sonra dayanamaz ben yanına giderdim inan. o hiç gelmezdi. şimdi 2 hafta oldu ben hala gitmedim yanına, artık gitmek de istemiyorum zaten benim içimden gelmiyor. cünkü benden de koptu pek cok sey... bu konuda da kararlıyım kendimi ondan çekmeye, eğer beni yanında isterse bunu belli ederse onun yanında olurum. ama bir çabasını görmezsem de onun da böyle olmak istedigini düşünürüm...

Bizim beklediğimiz ilgiye bakar mısın? Telefonda bir hal sormasını istiyoruz bence bu çok sıradan bir istek..
Senin de Allah yardımcın olsun anladığım kadarıyla sen eşini hala seviyorsun
Ben artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum sevmiyorum artık sanırım çünkü tahammül sınırlarımı çoktan aştı ben uzatmalardayım galiba
Başka sorunlarınız var mı bilmiyorum ama eşlerin gün içinde sadece akşamdan akşama görüşmeyi normal görmesi bence hiç normal değil

yani bu hala iyi mi kötü mü bilmem ama sanırım sevgi bende hala var. benim sorunum da onun sevgisinden süphe etmem. son zamanlardaki durumumuzdan iyice sevilmedigimi düşünmeye basladım.
bence seniin ilişkinde siz de sorunlar yasamıssınız ama eşin bunlara ragmen olanları telafi etmeye çalışıp; ilgisini, sevgisini, enerjisini sana verseydi toparlanabilirdniz. umarım ikimiz için de daha iyi olur hersey. tek bildigim bu saatten sonra hakettiği kadarını vermek, onu şımartmadan yaşamak. bunu hayat felsefem yapmalıyım sanırım

Tümünü okumadım ama anladığım kadarıyla seni çok da sallamayan biriyle evlisin. Baştan sorunlu başlıyorsa hep de öyle gidiyor ve sonunda da bitiyor. Nedense alttan alan, katlanan, taviz veren taraf da hep kadın oluyor. Onların mantığı şöyle çünkü: sen gidersen hizmetini yapacak başkası gelir nasılsa. O halde sen de hizmetini sana değer verene yapmalısın. Haketmeyene haketmediği değeri vermemelisin, bu onun bir yerlerini daha da kaldırır. Seni kaybetmekten korkmuyorsa kaybetmesine izin vermek gerekiyor bazen. Bazen kıymet kaybedince bilinir ama iş işten geçer o zaman da.
Hayat o kadar kısa ki. Evliliği evcilik olarak gören, karısını hizmetçi olarak alan insanla uğraşmaya değmiyor inan. Nerden mi biliyorum, ben de beni takmayan biriyle evliydim. Sürekli iki lafının başı boşanalım diyen biriyle. Böyleleri seninle işi bitince terk ediyorlar. Nerden mi biliyorum, terk edildik oğlumla. Ve inan umurlarında olmuyor, başkasıyla mutlu mutlu yaşamaya devam ediyorlar. Sense acılarınla baş başa kalıyorsun.
Sana ayrıl diyemem çünkü yuvalar kolay kurulmuyor ama böyle birisi için asla çocuk yapma ve sana verdiği değer kadar değer ver. Sınırların olsun, bazı şeylerden taviz verme. Bütün sorumlulukları sen üstlenme, bir süre sonra herşey görevin haline gelir, yapmadığında da utanmadan hesap sorar. Bir de ben sensiz yapamam imajı çizme, seni bir gün kaybedebileceğini bilmeli. Hayatını çok da ona endekleme, sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. İnan hayat çok kısa...Unutma sadece sen önemlisin. Sen kendine değer vermezsen o hiç değer vermez sana...
Sevgiler...

selam kızlar yazılarınızı okudum gerçekten çok üzüldüm bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım.o beni aramayınca bende aramadım ben hastalanınca o ilgi göstermediğinde bende o hastalanınca çağır arkadaşların baksın sana deyip yüzüne dahi bakmadım . eğer evliliğin ne demek olduğunu ne yapmaya çalıştığını düşünürsen anlarsın dedim günlerce konuşmadığımız oldu.ben boşanmayı bile göze almıştım . ya bu erkekler neden böyle olurlar anlamıyorum sevgiliyken her gün aramakta evlenince işler değişiyorrr. olmuyoooor. böylece yürümüyorrr. ama şimdiii 2 yılı doldurduk şimdi hergün arıyor ne yapıyorum diye merak ediyor ama her seferinde sorgulatya sorgulaya normal konuşur gibi işleye işleye bu günlere geldik. sabır kızlarrr tabii o günleri atlatmak kolay olmadııı: umarım sizinkilerde düzelir.

Ben hep boşanalım dedim ama niye dedim ortada bir koca bulmadım maalesef bana ilgisiz evine ilgisiz aileme ilgisiz yalan potansiyeli her zaman çok yüksek bana laf edebileceği hiçbir şey yapmadım bugüne kadar be kadar küs olsamda yaptım ütüsünü temizliğini 3 çeşit yemeğini ama karşılığında ne aldım hiç bir şey konuştum bak bunlar bunlar var evlilikte olması gereken yapmamız gereken diye ama ben söyledim ben işittim
Bu sabah dedim artık alışveriş yapmıyorum bu eve daha bir gün dolaba açıp bakmış değilsin ne eksik diye senin baban yapıyormuydu dedi evet açar bakar ne eksik varsa alıp getirir dedim hem de fazlasıyla e herkes baban gibi olmak zorunda mı diyor bana
Hem baban napıyor diye soruyorsun hem de karşı çıkıyorsun amacın ne diyorum inanın her konuda muhalefet bıktım artık

Sevgi her şeyi yaptırıyor canım ama galiba oda beni sevmiyor çünkü ortada mücadele yok lafa gelince seviyorum diyo bu zor değil ama yok işte icraat yok

Tek taraflı olmuyor hiç bir şey öyle olunca biraz saflık oluyo bizimki çünkü sonuç yok ortada inşallah düzelirsiniz canım konuştunuz mu eşinle bu durumu?

eski konunu okudum canım
kendine neden eziyet ediyorsun ailende arkandaymış neyi bekliyorsun hala

Tek taraflı olmuyor hiç bir şey öyle olunca biraz saflık oluyo bizimki çünkü sonuç yok ortada inşallah düzelirsiniz canım konuştunuz mu eşinle bu durumu?

tek taraflı yürümüyor tabiki, hele sürekli verici olan kadınsa bi yerden sonra tasınmıyor artık bu yük.. konusmadım, konusmak bile istemiyorum suanda. elbet konusacagız ama ne zaman olur bu bilemiyorum inan

eski konunu okudum canım
kendine neden eziyet ediyorsun ailende arkandaymış neyi bekliyorsun hala

Ailem arkamda evet ama tabi onlarda yuva yıkılmasın biraz mücadele et diyor her ailenin isteyeceği gibi..
İlçede çalışıyorum Şubat'ta tayin istiycem olursa merkeze gelmek istiyorum o yüZden bekliyorum
O da bir mücadele verir mi Şubat'a kadar bilmiyorum ama zaman beni ona yaklaştırmıyor daha da uzaklaştırıyor

tek taraflı yürümüyor tabiki, hele sürekli verici olan kadınsa bi yerden sonra tasınmıyor artık bu yük.. konusmadım, konusmak bile istemiyorum suanda. elbet konusacagız ama ne zaman olur bu bilemiyorum inan

Bence konuşmalısın biran önce kendi kendini yiyorsun böyle ben konuştuğum halde yedim ama olsun bilsin oda olan böyle bize oluyor al karşına güzel güzel konuş bence

çok sorumsuz bir eşin var
hem sana hemde evine karşı
konuşuncada düzelmiyor
bu adamı ne yapmak lazım bilemedim

kendimde o gücü buldugum anda yapacagım. belki konusmanın gelecegi noktalardan korktugum için erteliyor da olabilirim. gercekten benim de hem kafam hem kalbim cok karısık.. hayat bizi nerelere getirecek ben de bilmiyorum

Merak ediyorum beni aydınlatın bayanlar sizlerin eşleri nasıl?

eşim akşama kadar en az 3 kez arar
bu aramalarında sürekli sorar istedigin varmı evin eksigi varmı
sen nasılsın kızım nasıl diye sorar her aradıgında
kızımla ilgilenir işten gelince
ben bişeyi istemeden alır gelir
hasta olsam arar başımda bekler
aynı şekilde kızım hastaykende öyledir
yani kısacası sorumluluk sahibidir

Maşallah Allah bozmasın peki kızınız olmadan önce nasıldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…