- 19 Ağustos 2019
- 1.469
- 2.488
- 133
- 32
Böyle yerlerde her şey dış gorunus maalesef, sadece kisinin degil aracinin dis gorunusu bile önemli.Insanlarin tahhmmül sınırları azaldi ama malesef giyim kuşamda önemli böyle yerlerde. Karsi çıkan arkadaşlar olacaktır ama kiyafete özenmezsek, bizi parasiz sandikları icin avmlerde görünmez olabiliyoruz.
Market çalışanları hep sıkıntılı zaten ona takılmayın. Onun dışında bir yerlere giderken bir tık kıyafetlere özen gösterin bide öyle deneyin isterseniz
Buarada kiyafet önemli değil diyen arkadaşlar için bir olay anlatayim :)
Eşim bir gününü arabayı temizleyeme ayırır. Çok sever en ince ayrıntısına kadar bakım yapar neyse, temizlik yaptığı yerin hemen yanında da avm var. Ama tabi temizlik yapacağı için kıyafetinide ona göre seçmişti. Eve gelmesine yakın birşey lazım oldu avmden almasını söyledim. Güvenlikten geçerken eşime nereye gideceksin diye sormuş güvenlikler
Ne kadar ayıp ya. Ankarada özellikle bi kaç avm yapıyor bunu. Digerlerine gayet rahat spor kiyafetimle giderken o ikisine giderken bir tık daha özen gösterirken buluyorum kendimi. Hic hos değil bu durum, o yüzden pek tercih etmiyorum oraları.Böyle yerlerde her şey dış gorunus maalesef, sadece kisinin degil aracinin dis gorunusu bile önemli.
Esimle ankara panoraya bir aksam sinemaya gidelim dedik, o arada kizilayda falan bir kac yerde patlama oldu.
Önlemler güya üst duzey.
Neyse otoparka inmek icin onumuzde 2 3 arac var.
Biri jeep tarzi, degeri ben yeniyim diye bagiran mercedes, arkadakide bizim ozamanlar 10 yasinda falan olan corsa.
Jeep gecti hic bir kontrol yapilmadi, mercedeste ayni sekilde gecti.
Bizim araci durdurdular.
Bagaji acarmisiniz dediler esim kafasini uzatti camdan ondekileri neden aramadiniz onlar sendikali biz harranlimiyiz dedi, guvenlik hic bir sey diyemedi.
Sizin bu tavirlariniz yuzunden artik patlayici tasirken scirocco kullaniyorlar haberiniz olsun dedi, avm ye girmeden geri cikti.
Dış gorunus maalesefki her şey artık.
sonra kasada bu kez ödemeyi yaptım, indirimlerden ürünleri sordum ve kız bana gevşek ağızla
-ne istiyoonn diye soruyor.
Ya ben mi bu dünyada fazla hassasım, bilemiyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?