Enteresan gelmesine gerek yok ki. Kkya az çok takılan biri sizin konularınıza denk geliyor zaten. Millete laf sokup yargılanacağınıza bu insanlar neden benim garip olduğumu düşünüyor siye kafa yorabilirsiniz.Gelebilir tabi mesela Sizin de konularına bu denli hakim olmanız ve sık konu açmamı bilmeniz filan da bana enterasan geldi
Sanal ortamda 3-5 kisi garip dedi diye kafa yoracak degilim kusura bakmayinEnteresan gelmesine gerek yok ki. Kkya az çok takılan biri sizin konularınıza denk geliyor zaten. Millete laf sokup yargılanacağınıza bu insanlar neden benim garip olduğumu düşünüyor siye kafa yorabilirsiniz.
Ayrıca yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum. Pegasus zaten iyi bir firma değil ama şu hava koşullarında onlarında yapabileceği birşey yok.
Evet evet,Sanal ortamda 3-5 kisi garip dedi diye kafa yoracak degilim kusura bakmayin
Forumu biraz takip eden ne kadar sık konu açtığınızın farkında olur zaten, ekstra bir çaba göstermeye gerek yok.Gelebilir tabi mesela Sizin de konularına bu denli hakim olmanız ve sık konu açmamı bilmeniz filan da bana enterasan geldi
Onu görmek için çok kafa yormaya gerek yok hemen anlayabiliyorum benEvet evet,Tahin Helva ‘nın dediği gibi “kk kadının %90’ı (!) yargılar” demek için bayağı kafa yormuşsunuz zaten, kendiniz için yormayın aman
E bizde konularınızı göre göre anladık, neden sizin dediğiniz doğru da bizim dediğimiz yanlış oluyorOmu görmek için çok kafa yormaya gerek yok hemen anlayabiliyorum ben
Forumu biraz takip eden ne kadar sık konu açtığınızın farkında olur zaten, ekstra bir çaba göstermeye gerek yok.
Ama üyeler şöyle yorum yapar, böyle yargılar diye eleştirip, sürekli konu açmak, kendinizle çelismek oluyor da neyse.
Doğru yada yanlış mı dedim ki ben anlamadımE bizde konularınızı göre göre anladık, neden sizin dediğiniz doğru da bizim dediğimiz yanlış oluyor
ama sizde adam sizi istemediği halde iş yapmaya gidip telefon alıp vermiştiniz ben olsam hayatta gitmezdim demek ki herkes farklıBazı kişiler de niyeyse engellediğim halde devamlı konularımda demek seviyorsunuz yada vakit çok eğlenin işte fena mı
Şahsen ben garip dediğim birinin hele de beni engellediyse konularını takip etmem
Çünkü keyif alıyor, cevap çok basit.Forumu biraz takip eden ne kadar sık konu açtığınızın farkında olur zaten, ekstra bir çaba göstermeye gerek yok.
Ama üyeler şöyle yorum yapar, böyle yargılar diye eleştirip, sürekli konu açmak, kendinizle çelismek oluyor da neyse.
Öyle tabi ben de onu söylüyorum zaten kendi fikrimi belirttim. Ben zaten niye böyle yapıyorsunuz demedimama sizde adam sizi istemediği halde iş yapmaya gidip telefon alıp vermiştiniz ben olsam hayatta gitmezdim demek ki herkes farklı
E tabiki ve güzel üslupla güzel yorum yapan üyeler içinÇünkü keyif alıyor, cevap çok basit.
Ya sen takip edildiğini falan mı düşünüyorsun cidden?Bazı kişiler de niyeyse engellediğim halde devamlı konularımda demek seviyorsunuz yada vakit çok eğlenin işte fena mı
Şahsen ben garip dediğim birinin hele de beni engellediyse konularını takip etmem
3 saat uçağın içinde beklemek normal mi sizce?3 saatlik gecikme bence normal bir gecikme.
Bir keresinde Mardin'e gidecektim,havada sis varmis. Uçak biraz alcaldi,bir saat oooyle aynı yerde turladik durduk. Bir saat...böyle şeyler olabilir. Kalkış saati birkaç saat rötar yapabilir. İnerken kontuara uzak yere iner, otobüse bekle,bin,git vs oyalanabilirsin, valizler hemen verilmeyebilir, valiz beklerken bir dakikayla havaalanı otobüsünü kacirip yarım saat daha bekleyebilirsin... Madem çok sınırda da saatler keşke birazcık daha erken bir saate alsaydıniz
Ama olan olmuş. Yapacak bir şey yok
Her gün mutlaka en az bir tane eslem konusu oluyor. Görmemek imkansıza yakın yani.Ya sen takip edildiğini falan mı düşünüyorsun cidden?
Burada az çok vakit geçiren biri senin konularına pek ala denk gelebilir. Ne yapalım denk gelince okumayalım mı?
Valla konu sayısına bakınca vakti çok olan sensin gibi duruyor. Sinir oluyorum millete laf sokup sokup kendisini görmeyen insanlara.
Şikayetvar’dan sonuç alabilen görmedim. Kimi kime şikayet ediyoruz ki orda…
Ya sen takip edildiğini falan mı düşünüyorsun cidden?
Burada az çok vakit geçiren biri senin konularına pek ala denk gelebilir. Ne yapalım denk gelince okumayalım mı?
Valla konu sayısına bakınca vakti çok olan sensin gibi duruyor. Sinir oluyorum millete laf sokup sokup kendisini görmeyen insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?