Ekim Ocak arası tek konum yok bu ay açtığım 3-5 konu mu gözünüze battı aşkolsunHer gün mutlaka en az bir tane eslem konusu oluyor. Görmemek imkansıza yakın yani.
Atasay şikayet vara yazdığım şikayetimi epey ciddiye aldı ve çözdüŞikayetvar’dan sonuç alabilen görmedim. Kimi kime şikayet ediyoruz ki orda…
Sana ne ya, ister emoji atarım, ister beğeni.Engellediğim halde kişiler sürekli mesajları okuyup emoji atıyor bu takip değil mi pardon??
Konu benimya hani siz bunu farkedemeyebilirsiniz dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Evet bu ara vaktim çok yolda kaldım çünkü zaman geçiriyorum öncesinde 4 aydır konum yok onu da görmüşsünüzdür
Yoo takip değil, beni engelleyen var mı bilmiyorum ama bende emoji atmayı seviyorum. Bu onları takip ediyorum anlamına mı geliyor? Kadınlar kulübünde sizi engelleyen üyenin mesajlarına emoji atmak takip belirtisidir, atmayınız diye bir kural mı var?Engellediğim halde kişiler sürekli mesajları okuyup emoji atıyor bu takip değil mi pardon??
Konu benimya hani siz bunu farkedemeyebilirsiniz dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Evet bu ara vaktim çok yolda kaldım çünkü zaman geçiriyorum öncesinde 4 aydır konum yok onu da görmüşsünüzdür
Bence takip demek ya ne oluyor pardon:)) ben olsam girmezdim bi daha bana da bu ergence geliyor açıkçası:)Yoo takip değil, beni engelleyen var mı bilmiyorum ama bende emoji atmayı seviyorum. Bu onları takip ediyorum anlamına mı geliyor? Kadınlar kulübünde sizi engelleyen üyenin mesajlarına emoji atmak takip belirtisidir, atmayınız diye bir kural mı var?
Bana da bak seni engelledim haaa demek aşırı çocukça geliyor, şurada hepimiz en az 20li yaşlardayız ergence tavırların alemi yok.
Çok teşekkürlerBen de bir dönem kayseri-istanbul arası sürekli uçmak zorundaydım o zaman bakmıştım ama maalesef uçak söz konusu olduğunda öyle çok bir hakkımız yokmuş :)
Listeyi incelersiniz. Kaç km uçtuğunuzla da ilgiliymiş yapılması gerekenler. Ama bence hiçbir şey çıkmaz şikayet etseniz de.
Tek tek yorum derken kendi konum pardon bildirim bana geliyor. Bazıları konuma benden daha hakim ben şok ben iptalSana ne ya, ister emoji atarım, ister beğeni.
Sevdiğim üyelerin, sevdiğim yorumları. Ona da mı karışacaksın? Ne cürettir ya.
Tek tek yorumların emojilerini takip ediyor kadın. Esas işsiz kim belli yani.
Havaalanın da işine karışmazsın ya3 saat uçağın içinde beklemek normal mi sizce?
Uçtuktan sonra bi sıkıntı olur o ayrı ama uçmadan önce bence normal değil üstelik 15 dk sonra kalkacak diyerek. Madem riskli kalkmayacak en oluru oydu
diğer uçaklar kalktığı için bu şekilde yorumladık ben daha iyi biliyorum demedim zaten.Havaalanın da işine karışmazsın ya
orada çalışan insanlar bilmiyor siz mi biliyorsunuz
Rötarlar iptaller elbette olabilir ama kar yoktu kalkmalıydı diye yorum yapamazsınız ,o sizin işiniz değil,sizin verebileceğiniz bi karar da değil ,dikkat ettiyseniz size sorulmadı bile
diğer türlü şikayetinizi yapabilirsiniz ama Bırakın siz size düşen kadarına yorum yapın , kule sizden izin alacak değil
İyi de keyfi yapılmış bir işlem yok ki. Onlar için de rötar yaptı diyip havaalanında bekleyip son yarım saatte içeri alinmaniz inanın daha iyidir. Çünkü öyle olsa kimseyle muhatap olmayacak,işlerini halledecekler. Bir sürü memnuniyetsiz yolcuyla dolu uçakta insanları oyalamak herkese zulüm .3 saat uçağın içinde beklemek normal mi sizce?
Uçtuktan sonra bi sıkıntı olur o ayrı ama uçmadan önce bence normal değil üstelik 15 dk sonra kalkacak diyerek. Madem riskli kalkmayacak en oluru oydu
O siteyi açamadım ama Google'dan baktım..üç saat için yemek servisi yapılır diyordu.Çok teşekkürler
3 saat rötar normal diyenlerde okumalı bence normal değilmiş km ye göre süre belirlenmiş
bunu yorumlayacak ,bunun sorumluluğunu alacak kişi yine siz değilsinizdiğer uçaklar kalktığı için bu şekilde yorumladık ben daha iyi biliyorum demedim zaten.
Yorum yapabilirim bence buna karar verecekte siz değilsiniz o sizin fikriniz bu da benimbunu yorumlayacak ,bunun sorumluluğunu alacak kişi yine siz değilsiniz
yorum yapabilmeniz için havayolunda çalışmanız gerekiyor dolasıyla oturduğunuz yerden “kar yok uçak kalkabilir yeeeaaa nolacah “ diye konuşmak çok gereksizYorum yapabilirim bence buna karar verecekte siz değilsiniz o sizin fikriniz bu da benim
Evet sadece su servisi verildi. Ve rötar 4 saat totalde. Her türlü mağduriyet oluyor 2 saatin üzeri sıkıntıymış anladığım kadarıyla. Haklısınız benimde başıma geldi defalarca tabiki sakin olmak lazım hala yollarda olduğum için gerginim. Çok teşekkürler desteğiniz için sağolunİyi de keyfi yapılmış bir işlem yok ki. Onlar için de rötar yaptı diyip havaalanında bekleyip son yarım saatte içeri alinmaniz inanın daha iyidir. Çünkü öyle olsa kimseyle muhatap olmayacak,işlerini halledecekler. Bir sürü memnuniyetsiz yolcuyla dolu uçakta insanları oyalamak herkese zulüm .
Demek ki tam kalkış yapacakken bir aksaklık yaşadılar. Belki de çok çok çok basit bir şeydi, ama havacılıkta en önemsiz görünen şey bile tehlkikeye mahal verebilir. Ve Allah korusun , bir sorun olursa bu sefer 'bunu bildiği halde neden uçtu' diye yetkililerin hayatı biter, meslekten atılır, tazminat öder hapse bile girebilirler. Kim bu riski almak ister ki? O yüzden çözene kadar bekletmisler. En sonunda da sag salim varmissiniz.
4 sene önce yine bir ocak ayında Pegasus uçuşu kaza yapmıştı Trabzon'da,hava şartlarından dolayı. O yolcuların yaşadığı paniği düşünsenize. Sağ salim indiniz, valizinize kavustunuz... Bugün stresli ve gergsiniz ama ileride bir anı olarak hatırlayıp guleceginize eminim.
Benim dilini, alfabesini bilmediğim bir ülkeden Türkiye'ye uçuşum vardı (önce yanlış adamın uberine binip gecenin 2sinde çok korkutucu yerlere gitmiştim. Sonra adam beni havaalanı arabalarının olduğu yere bırakmıştı,kendi minubusumu kaçırıp sonrakileri bekleyip az daha geç kalıyordum. Bunca stresten sonra nihayet uçağa girecekken) bana 'vizen yok' dediler, beni uçağa almadılar,kendi ülkeme gidecek olmama ragmen. Meğer transit geçeceğim ülkeyle kardeş ülke olduğundan iç hatlara iniyormus uçak ve sadece bu ülke için transit vizeye ihtiyaç varmış. Ki ben bunu nereden bileyim?
O an, gecenin bir köründe uçağa alinmayisin, giden dünya kadar paran, kartında yenisini alacak nakitin olmayışı falan, soğuk terler döktüm,hatta ağladım bile biraz:) ama şimdi gülerek hatırlıyorum. Bana da anı oldu,hem birkaç gün daha geçirmiş oldum .
Hayat yani böyle biraz da, napalim...
O siteyi açamadım ama Google'dan baktım..üç saat için yemek servisi yapılır diyordu.
Eslem Allah aşkına şu foruma bu denli ciddiye alma. Kırışırsın, yaşlanırsın. Tanımadığın insanlar, kimse de seni tanımıyor. Yav sanki babanı öldürmüşler gibi her konunda ayrı bir gerginsin, hiç inkar etme. Seni gördüğüm üçüncü konun, üçünde de laf yetiştirip laf sokma derdindesin. Aşırı yorucu ya.Tek tek yorum derken kendi konum pardon bildirim bana geliyor. Bazıları konuma benden daha hakim ben şok ben iptal
Banane tabiki gece gündüz takip edip emoji atabilirsiniz konuma ve konu yorumlarıma
Bir de size mi dedim ki bu kadar alındınız anlamadım
Size gore gereksiz adi uzerinde yorumyorum yapabilmeniz için havayolunda çalışmanız gerekiyor dolasıyla oturduğunuz yerden “kar yok uçak kalkabilir yeeeaaa nolacah “ diye konuşmak çok gereksiz
Bence tam tersi siz oylesinizEslem Allah aşkına şu foruma bu denli ciddiye alma. Kırışırsın, yaşlanırsın. Tanımadığın insanlar, kimse de seni tanımıyor. Yav sanki babanı öldürmüşler gibi her konunda ayrı bir gerginsin, hiç inkar etme. Seni gördüğüm üçüncü konun, üçünde de laf yetiştirip laf sokma derdindesin. Aşırı yorucu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?