Mağdurum da mağdurum

Kocan arkanda degilse bırak görümceni senegalli bir kadın bile ezer seni. Sende kendini çocuklarını koruyacak hırs yok. Ezdir bakalım.

Elektriği suyu olmayan eve gelip günlerce kalan goörümce de ilginç yani

Ona hala es vasfinı vermem. Oyle es mi olur cocugunu esini duşünmeyen

Askerlik sadece bedelli askerlik ücreti fazla geldiği için yapılmaz. Vatani görev ve milli duygularla yapılır.
O zaman bedelli diye bir şeyin olmaması gerekiyor. bedelli yapanlar vatansız o halde. Konudaki adamin vatani duygusu olsa şimdiye kadar çoktan yapardı askerligini ben yorumumu o kişiye göre yaptim

O zaman bedelli diye bir şeyin olmaması gerekiyor. bedelli yapanlar vatansız o halde. Konudaki adamin vatani duygusu olsa şimdiye kadar çoktan yapardı askerligini ben yorumumu o kişiye göre yaptim
Bedelli yapanlar vatansız demiyorum. Milli duyguları daha yüksek olan insanlar bedelli yapmıyor diyorum.
Bende üstteki yorumlarımdan birinde konudaki adamın askerliğe gerçekten önem vermediğini önem veriyor olsa iki çocuk yapmadan askere gideceğini yazdım zaten. Bu kişi özelinde haklısınız.

Ne oldu konu sahibine nasıl tek ayak cezası aldı? O ne demek bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…