- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Öyle alışmışlarsa kolay kolay değişmezler .
Uyarmışsın da zaten.
Gerçi kavga ettim demişsin. Bazı tipler kavgadan sonra inat gibi düzelmez .
Madem taşınamıyorsun daha sakin uyarmayı dene .
Benim bir üst komşum vardı . Otu boku şikayet ederdi sırf öğrenci evi olduğum için . Haftada iki üç kez illa bir şey bulurdu , hiç bir şikayetleri elle tutulur değildi , karı koca takmışlardı. Çok tartıştık . Baktım kavga çözüm değil , bir gün bir çiçek aldım ( balkonu çiçek doluydu hassas noktasını yakaladım) çaldım kapısını .
Bakın burada 2 senem daha var , evimden de memnunum. Öğrenci olduğum için rahatsızsınız sadece yoksa size de gelen giden misafirleriniz var , sizinde zaman zaman bol oynamalı günleriniz var ... beni de bu apt. oturan bir öğrenci değilde komşu statüsünde görürseniz sevinirim . Bu babamın kartı , dilerseniz görüşün . Benim burda gizli saklı bi yaşantım yok dedim . Vs vs vs. Biraz sohbet ettik . Bir yıl kavgadan sonra bu hamle ona ters köşe geldi . Bir daha hiç bir şikayeti olmadı .
Niye anlattım bunu , bazen haklı da olsak ; karşımızdaki anlamayacak seviyede ise onu nezaketle alt edebiliriz .
Bi dene. Yap bi börek koy tabağa , çal kapısını. Tatlı dille anlat rahatsızlığını.
Doguda cok kaldim. Keske oranin tek sorunu rakilar mezeler sazlar sozler olsaydi.. bol keseden sallamayiniz pls.Öğrenip yapıştıran sizsiniz. Önyargılı olan da sizsiniz. Dam dediği için Güneydoğu'da bir şehirde mi yaşıyor diye merak ettim, meğer Akdenizmiş. Neden önce bana sormuyorsunuz neyi kastettiğimi? Ayrıca tabancalar, rakılar, müzikler, göbek atmalar yazınca size neden komik geldi? Gerçekten çok mu komik, yoksa kafadan mı sallıyorum? Üstelik Ankara'nın göbeğinden bahsediyorum, burada da baltayı taşa vurdunuz!
Evet, tabancalar rakılar meselesine sizden açıklama bekliyorum.
Konu sahibinin dediği dam bir tek doğuda mı var ? İzmirde yaşıyorum. Yaz gelince herkes evlernin çatılarına çıkar. Herkes orda yemeğini yer,içer, misafirlerini ağırlar. Sen niye hemen konuyu doğuyla bağdaştırdın ? Bana saçma gelen burası. Konu sahibi yazdığında da acaba İzmir mi dedim ama sizin gibi batı mı demedim. Ayrıca ben senin hayatını bilmek zorunda değilim. Ben burdaki yorumuna yorum yaptım. Uslübunuza dikkat edin.Hayatımın dersini verdiniz! Birbiriyle mi çelişiyor laflarım? İki ayrı şehirde yaşadığımı biliyor musunuz? Her mesajımı okudunuz da mı cevap yazıyorsunuz? Okumanız var mı?
Konu sahibinin dediği dam bir tek doğuda mı var ? İzmirde yaşıyorum. Yaz gelince herkes evlernin çatılarına çıkar. Herkes orda yemeğini yer,içer, misafirlerini ağırlar. Sen niye hemen konuyu doğuyla bağdaştırdın ? Bana saçma gelen burası. Konu sahibi yazdığında da acaba İzmir mi dedim ama sizin gibi batı mı demedim. Ayrıca ben senin hayatını bilmek zorunda değilim. Ben burdaki yorumuna yorum yaptım. Uslübunuza dikkat edin.
Doguda cok kaldim. Keske oranin tek sorunu rakilar mezeler sazlar sozler olsaydi.. bol keseden sallamayiniz pls.
Saygısız bir o kadar da narşistsin. Sizin gibi bir cahille sosyal platformdan tartışmaya bile girmem kibSen diye hitap etme hakkını size kim verdi ki? Siz üslubunuza dikkat edin. Hayatımı bilmek zorunda değilsiniz de okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz? Ankara'dan örnek verdim, birşey anlattım. Okuduğunuzu anlıyor musunuz?
adam! gibi takip etmek??? neyse herkes size yanlış anlattığınızı söylemiş ama siz üste çıkmaya çabalıyorsunuz. feci bir uslubunuz var zaten. hadi selametle...Asıl size yazık. Uzun uzun da saçmalamışsınız. Bir konuya yorum yazarken ilk sayfadan başlayıp adam gibi takip edin.
Saygısız bir o kadar da narşistsin. Sizin gibi bir cahille sosyal platformdan tartışmaya bile girmem kib
adam! gibi takip etmek??? neyse herkes size yanlış anlattığınızı söylemiş ama siz üste çıkmaya çabalıyorsunuz. feci bir uslubunuz var zaten. hadi selametle...
Bi tane daha mi?Al işte, bir tane daha.
Sallamam, olur.
Canim çingene demekte bir sıkıntı vs yok ki çingene derken kaba saba anlamındaki çingene romanlar anlamındaki çingene değil onlara kurban olsunlar ben kızken çok oturdum onlarla geçti çocukluğum saygıyı insanlığı iyi bilir onlar ve soruları dışarda değil hep birbiriyle dalasirlar kimseye de zararları yoktur bunlar oyle mi gel de bir gör ne insanlıktan nasip almışlar ne komşuluk vs yok zaten gidecem ins ama daha zamanı var
Bi tane daha mi?
Elma miyim ben ayol:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?