• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahallede fuhus?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim maalesef apartman degil iki ayri mustakil ev ama birbirine cok yakin aradan daracik bir yok geciyor ablaminda oturma odasinin ve yatak odasinin camida bu insanlarin evine bakiyo yasli kadin yaz kis bahcede hep biseyler yikiyo ve sürekli kufurlu konusuyo o ufak cocugu dovuyo iteleyip kakaliyo kizina musteri topluyo ve bunlari cekinmeden mahalle icinde bagira bagira söylüyoda artik kime bu Kadar guveniyolarsa hic bisey olmiycani biliyo.Gecen yaz iki gece ablamda kaldik kafayi iycektik tam ablamin caminin altina kümes yapmis resmen:52:ordekler horozlar susmak bilmiyo ablam kac kere guzellikle uyardi ama anlamiyolar cok cahil Kaba insanlar pek muhattapta olmak istemedik birebir acikcasi ama poliste bisey yapmiyo.Ablam daha cok evdeki o kucuk kiz ve kendi cocuklari icin korkuyo gelen insanlar hirlimi ,hirsizmi, sapikmi bilemeyiz ki.gözü donmus sapigin biri o kucucuk cocuga bile zarar verebilir:50:

malesef ablanızın taşınmaktan başka çaresi yok, polisler haklı, ispat lazım, suçüstü yapmak lazım ama buda sizinde söylediğiniz gibi çok zor,en iyisi ablanız taşınabiliyorsa bir an önce taşınsın

ben en çok o evde bulunan küçük kıza üzüldüm, çok çok yazıkki büyüdüğünde onu hiçte güzel olmayan bir hayat bekliyor sizin yerinizde olsam çocuk için çocuk esirgeme kurumuna başvururdum, onlar gerekli incelemeyi yapar gerekirse çocuğu devlet koruma altına alır hem böylelikle belki onların fuhuş yaptığı bile ispatlanabilir en kısa zamanda baş vurun, küçücük bir kızın hayatı söz konusu

Malesef ablamlarin kendi evi canim tasinma gibi bi luksu yok ne yazikki kotu olan bu insanlarda orayi satin aldilar onlarda zor gidicek gibi:50:bazi arkadaslar evi gören Kamera falan yerlestirin dsemis ama bunu biz polislede konustuk birincisi onlardan izinsiz Boyle bisey yapmak suc cunku ozel hayata giriyo ikincisi ise kamerali ispata gerek yok zaten poliste geleni gideni biliyo ispat derken gelen adamlarin kadina para odedigi ani görmeleri lazim ama buda onlar musteri kiligina girip onlara gitmeden imkansiz yani para alirken kadini nasil cekelim yada tam o saniyede baskin yapilmasi lazim.Cünku kanunlara göre bu isi para karsiligi yapmak sucmus:53:yani kadin evet ben yatiyorum ama keyfim icin dediginde bide sikayet ediyoruz diye biz suclu oluyoruz.Evdeki kucuk cocuk icinde ablam belediyeye sikayette bulunmustu ekip gelip kapi onunde bir iki soru sorduktan sonra cekip gittiler ardindan kadin mahalleyi ayaga kaldirdi cocuk benim doverimde severimde ,(afedersiniz)sey benim istedigime veririm size ne diye:53:Insanlar nasil katil oluyolar anliyorum devletin yapamadigini kendileri yapmak zorunda kaliyolar ,hakliyken haksiz duruma dusuyolar ianinki bu kadina gelenler arasinda lise ögrencileri bile var gunde kac erkekle yattigi belli degil belkide bulasici bi hastaligi bile var ama malesef bisey yapamiyoruz.Dedigim gibi ablamlarin yasadigi yerde cok kucuk en yakin cocuk esirgeme sanirim 2,5 Saat Kadar uzakta ama ablama aramasini söylicem yinede pek umudum yok ama belki onun icin iyi bi sonuc elde ederiz

Malesef ablamlarin kendi evi canim tasinma gibi bi luksu yok ne yazikki kotu olan bu insanlarda orayi satin aldilar onlarda zor gidicek gibi:50:bazi arkadaslar evi gören Kamera falan yerlestirin dsemis ama bunu biz polislede konustuk birincisi onlardan izinsiz Boyle bisey yapmak suc cunku ozel hayata giriyo ikincisi ise kamerali ispata gerek yok zaten poliste geleni gideni biliyo ispat derken gelen adamlarin kadina para odedigi ani görmeleri lazim ama buda onlar musteri kiligina girip onlara gitmeden imkansiz yani para alirken kadini nasil cekelim yada tam o saniyede baskin yapilmasi lazim.Cünku kanunlara göre bu isi para karsiligi yapmak sucmus:53:yani kadin evet ben yatiyorum ama keyfim icin dediginde bide sikayet ediyoruz diye biz suclu oluyoruz.Evdeki kucuk cocuk icinde ablam belediyeye sikayette bulunmustu ekip gelip kapi onunde bir iki soru sorduktan sonra cekip gittiler ardindan kadin mahalleyi ayaga kaldirdi cocuk benim doverimde severimde ,(afedersiniz)sey benim istedigime veririm size ne diye:53:Insanlar nasil katil oluyolar anliyorum devletin yapamadigini kendileri yapmak zorunda kaliyolar ,hakliyken haksiz duruma dusuyolar ianinki bu kadina gelenler arasinda lise ögrencileri bile var gunde kac erkekle yattigi belli degil belkide bulasici bi hastaligi bile var ama malesef bisey yapamiyoruz.Dedigim gibi ablamlarin yasadigi yerde cok kucuk en yakin cocuk esirgeme sanirim 2,5 Saat Kadar uzakta ama ablama aramasini söylicem yinede pek umudum yok ama belki onun icin iyi bi sonuc elde ederiz

çok üzüldüm ya nasıl insanmış bunlar, ablanızın madem taşınma gibi bir durumu yok evi satıp, gitseler olmazmı acaba? çünkü anlattıklarınıza bakılırsa çekilecek dert değil, bunlara sabretmek çok zor, Allah yardımcısı olsun ablanızın

kücük kiza cok uzuldum ya ciplak ayak kis gunu birde simdi akli ermiyo ya erince buyuyecegi ortam :14:
bence herseyden once o minik kizi kurtarmak icin bir care arasaniz :25:

digerlerinin zaten kendi tercihlermiyis dediginize gore ALLAH ISLAH ETSIN INSALLAH(AMIN)

Son düzenleme:
Çocuk için sosyal hizmetleri arayın mutlaka ,savcılığa mahallece suç duyurusunda bulunsunlar eninde sonunda ispat edilir herhalde
aynı fikirdeyim. çocuğa şiddet var.görmüşler zaten dayak atıldığını. hiç olmazsa o çocuğu kurtarmak lazım. o ortamda büyümemeli bir kız çocuğu

ablan evini satıp ordan taşınsın canım elinden geleni yapmış polise gitmiş bir işe yaramamış o ortamda çocuklarını büyütemez rahat edemez satıp gitsin.ayrıca bende o küçük kıza çok üzüldüm ablan çocuk esirgeme kurumuna başvursun hiç olmazsa o kız için birşeyler yapılsın zor bir durum

Acaba komşularını hor görmeden, düzgünce niye rahatsız olduklarını yargılamadan söyleseler belki o insanlar da daha dikkat ederler. Aklıma böyle bir çözüm geldi.

Sizin akliniza gelen cözum acaba bizimde aklimiza gelmis hatta denemis ama bi sonuc alamamis olabilirmiyiz?Bir ikincisi ne sekilde uyarildiklarini burda yazanlardan cikarmanizda cok ilginc ben ablamin Boyle bi komsusu oldugunu sorun yasadigini bi sekilde uzlasamadiklari icin resmi yollardan belki bizden daha fazla bilgisi olan vardir diye akil danismak istedim.Hem insanlarin hor grüldügünu nerden cikardiniz?

Çocuk için mutlaka sosyal hizmetler aranmalı, onlar gerçekten cok titiz çalışıyorlar.
Ve gelen her ihbar degerlendiriliyor:4:

Ben ablanızın yerinde olsam kendi evim falan dinlemez, çocuklarımı orada büyütmektense evimi satar giderim. yarın öbür gün adamların yanlışlıkla ablanın kapısını çalmica ne malum allah korusun.

Aman Allahım okudukça dehşete kapıldım.Böyle insanlarla aynı sokağı paylaşmak kabustan da beter.Ablanızın ailesi ve o küçük kız çocuğu için çok üzüldüm.
Bence ilk iş kız çocuğunu kurtarmaya çalışın n'olur.Yavrucak nasıl bir ortamda büyüyecek düşündükçe bunalıyorum.Allah aşkına adamların arasında pedofili olabilir, küçük kıza birşey yapabilir.
Gerekli merciileri siz arasanız durumun vehametinden bahsetseniz.
O ahlak fukaraları için de iki tavsiyem olacak.Birincisi; her müşteri geldiğinde polisleri çağırırsanız hem onlar rahatsız olur hem yakalanmak korkusu ile müşteriler.Belki mahallede barınamayacaklarını anlayınca giderler.
İkincisi de haber kanallarını arasanız.Bir iki haberci gelse kaçarlar bence.
Tabii bunları Çocuk ile ilgili gerekli şeyleri halledince yapmalısınız ki çocuguda alıp gitmesinler.
Allah yardımcınız olsun.

Áblam daha oncedende aramisti ama bu konu acildiktan sonra tekrar sosyal hizmetlerle görüstü durumu anlatti dedikleri siz merak etmeyin biz gerekeni yapicaz ama ne gelen var ne giden:50:

Gerçekten mi:(
Çalınan kapıların da açıldığı yok yani.Dua edelim de Allah yardım etsin:(

Back
X