- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
canim maalesef apartman degil iki ayri mustakil ev ama birbirine cok yakin aradan daracik bir yok geciyor ablaminda oturma odasinin ve yatak odasinin camida bu insanlarin evine bakiyo yasli kadin yaz kis bahcede hep biseyler yikiyo ve sürekli kufurlu konusuyo o ufak cocugu dovuyo iteleyip kakaliyo kizina musteri topluyo ve bunlari cekinmeden mahalle icinde bagira bagira söylüyoda artik kime bu Kadar guveniyolarsa hic bisey olmiycani biliyo.Gecen yaz iki gece ablamda kaldik kafayi iycektik tam ablamin caminin altina kümes yapmis resmenordekler horozlar susmak bilmiyo ablam kac kere guzellikle uyardi ama anlamiyolar cok cahil Kaba insanlar pek muhattapta olmak istemedik birebir acikcasi ama poliste bisey yapmiyo.Ablam daha cok evdeki o kucuk kiz ve kendi cocuklari icin korkuyo gelen insanlar hirlimi ,hirsizmi, sapikmi bilemeyiz ki.gözü donmus sapigin biri o kucucuk cocuga bile zarar verebilir
![]()
malesef ablanızın taşınmaktan başka çaresi yok, polisler haklı, ispat lazım, suçüstü yapmak lazım ama buda sizinde söylediğiniz gibi çok zor,en iyisi ablanız taşınabiliyorsa bir an önce taşınsın
ben en çok o evde bulunan küçük kıza üzüldüm, çok çok yazıkki büyüdüğünde onu hiçte güzel olmayan bir hayat bekliyor sizin yerinizde olsam çocuk için çocuk esirgeme kurumuna başvururdum, onlar gerekli incelemeyi yapar gerekirse çocuğu devlet koruma altına alır hem böylelikle belki onların fuhuş yaptığı bile ispatlanabilir en kısa zamanda baş vurun, küçücük bir kızın hayatı söz konusu