Evet ya erkeklere bağır, çağır küfret ama surat asma. O kadar ki nefret ediyorlar.
Mrb. Kızlar bu konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bir kadın surat asmadan durabilir mi? Soru bu tabikide nedensiz degil. Yani eşinin herhangi bir lafına yaptığı şeye vs. Surat asmadan durabilen biri var mı? Varsa bunu nasıl beceriyor. Ben yapım geregi biraz nazlı ve narin buyudum. Yani en ufak şeye bile üzülüp kafama takan biriyim. Evleneli 3 ay oldu eşim başlarda devamli çok surat asıyorsun bu huyun beni cok rahatsiz ediyor flan dedi. Bende kendimi duzeltmeye calıştım artk ufak olan şeyleri içime attm ya da yuttum ve surat asmadım. Ama sonucta kadınız bir yere kadar hiç surat asmadan nasil durabilirz ki anlamiyorum. Ne zaman surat assam eşim delleniyor. Hatalı da olsa. Surat asma diyor. Kizlar bunu nasıl aşabilirim? Surat asmazsam tepkimi nasil belli edebilirim. Kız bağir cagir diyor ama surat asmıcakmışımbu konu beni çok bunaltmaya başladı artık. Her tartişmamızda şikayet ediyor benim huylarımi. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Çok küçük şeylere dahi tavır yaptıysan artık hassaslaşmış olabilir.. Bilmiyorum gerçekten takmamayı ya da üzülmemeyi öğrenmek gerek. Ya da bir konuyu o anda kapatmayı. Konuştuk, tartıştık bitti. Tribi,tavrı sürdürürken şunu düşünmek lazım. Yaptığı bu hareket için ne yapmalıyım? Onu hayatımdan çıkaracak mıyım? Cevap hayırsa hızlıca çözüp kapatmak en iyisi. Sündürmenin önce kişinin kendisine zararı var..
Mesaj atsaydınız keşke.. Bana böyle söylediğin için kahvaltı hazırladım, masa hazır seni bekliyordum diye..İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmibu yuzdende surat astgm içn kızdı
İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmibu yuzdende surat astgm içn kızdı
Yuuh ya hazirla, bunuda bile bile karnini doyurİlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmibu yuzdende surat astgm içn kızdı
O zaman bozulduğunuz herneyse konuşarak anlamasını sağlayın. Çoğu zaman neye surat astığımızı dahi anlayamadıkları için,surat asmak,trip yapmak rahatsız edici olabiliyor.Bende bagirp çagrp kavga edecek tipte biri degilim susarm içime atarm ve malesef suratım degişir bunu nasıl aşıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?