Mahkeme duvarı gibi surat :/

Hayır yaniiii sen niye degiseceksin kii..
O kabul etsin seni böyle alistirsin kendini buna..
Yaa bu erkekler hep onların istediği gibi olmamızı istiyorlar. ..
Rahat rahat surat asamiyacak mısın?
Daha yeni evliymissin sakın ödün verme canım bu benim huyum kabul ett de bi zahmet.

Lohusayken surat asıyor muşum die bi ton laf yapmıştı babalık kafasına vurmuştu galiba. Halbuki surat yaptığımda yoktu hani

Ayy aynı ben surat asar tavır yaparım
Çaresini bulamadım. Eşim de heh gene şişirmis diyo anlat bakalım diyo ama şikayetçi değil benimki.

sende bagir cagir o zaman

Ay erkekleri bırak her olaya surat sallayan, aynı konu başlığındaki gibi sürekli mahkeme duvarı suratla gezen kadınlara bende sinir oluyorum kocası nasıl sinir olmasın aynı ortamda oluyoruz mesela kavgamı etmişler napmışlarsa o bed suratı bizde çekiyoruz saatlerce bunun bide erkek versiyonları var aman aman

İletişim becerilerinizi geliştirin. Bir kere surat asmak ne ya? Bir derdin varsa söylersin, söylemiyorsan çıkar başka yerde surat asarsın. Ben de sinir olurdum karşımda surat yapan birine açıkçası. Bir de başka türlü nasıl tepki gösterilir demişsiniz. İletişim kurabilme yetiniz oldukça zayıf anlaşılan. Bu konuda kişisel gelişim kitapları var, okuyun bence. Bundan ziyade genel olarak da çok kitap okumak iyi gelir.

surat asma ve neye canın sıkılydıysa hemen eşine söyle sonrasında da konuyu uzatma daha çok yeni evlisin heşeye kızıp küsersen surat asarsan bir ömür geçmez

O zaman haketmiş canım. Oda ben yapim edim sen gül diye bekliyor galiba. Ama şunu diyebilirsin aynısı sana ben yapsaydım tavrın ne olurdu diye ?

aynıı biizzzzzz

Şu kadarını söyleyeyim; basit meseleler için surat asıp huzursuzluk çıkararak sadece kredini tüketmiş olursun. Surat asmalarına bağışıklık kazanan adam ileride önemli meselelerde de seni kale almayacak ve tavırların hiç bir işe yaramayacak. İlk günlerde pek anlayamıyor insan tabii, herşey oyun gibi geliyor. Kredini tüketme.

erkek versiyonu var bende; inanın deli ediyor insanı bozen, bir sorun olduğunda konuşuruz, seslerimiz de yüksele bilir ama konuyu halleder, tatlıyo bağlarız bana göre ama beyefendi bir kaç gün sallar suratını, ilk zamanlar suratını düzeltmek için tabiri yerindeyse şaklabanlıklar yapıyordum gönlü olsun diye baktım ben üstüne gittikçe daha sık surat asıyor bende o suratını asınca görmüyorum onu, kendi kendine domuşup oturuyor, eskisi kadar değil çok şakar ama hala devam eder surat asmaları, konu sahibesi arkadaşım insanın kırgınlığını göstermesi tabii bir olay amma velakin sürekli yüzü asık birisi varken evin içinde inan hiç bir şey tat vermiyor, tepkini göster, lafını sok esirgeme ama tatlı tatlı, hatta gülerek laf sokarsan daha bi etkili oluyor, ama surat asma işini azaltarak birokmayı dene, bol şans, ha eğer başarırsan nasıl yaptığını bana da söyle ki eşime taktik vereyim bende ay asmayın o yüzünüzü yaaa

Ne demek sebep ne olursa olsun surat asılmayacak,
Konuştuğunuzda da nasıl konuşacağını bilmiyorsun sen diyor.
Kahvaltı hazırla diyor sonra karnı tok geliyor.
Yani hazırlıklı ol ben her haltı yiyebilirim, sen moralini yüksek tut
Sizi biraz sindirip bastırmak istiyor gibi geldi

İletişimin zayıf demiş bir arkadaş. İletişimle alakasi yok. Erkekleri tanmyorsunuz sanki derdini soylesen niye soyledin soylemesen niye konusmadin derler. O yaptigi hatanin farkinda bende soyleyecegimi soyluyorum. Tartışncda brsey degismedigi için susuyorum. Dedigim gibi genel olarak güleç bi insanım oyle her zaman surat asmam ama moralim bozulup uzulunce ister istemeden insanim surati düşüyor. Bende bayila bayila surat asmiyorun zaten.

aynı esten bendede var...benım kusme huyum vardı ama onu astım sımdı esımle kus kalınamaz mumkun degıl...surat asmama çok kızar ama yapım boyle..3.5 senelık evlıyız degısemedım hala....ınsanlar degısmez zaten sadece törpülerler bazı huylarını

kesınlıkle haklısın hıçte alttan alma...kızarsa kızsın yanı

Surat asmam asanı da sevmem!! valla erkek olsam surat asan kadını da direk kapının önüne koyarım çok fena uyuz oluyorum.. Dün k.braderle eltim bizdeydi aralarında neden olduğunu anlamadığım bi gerginlik yaşandı gecenin sonuna doğru.. Ama kızda nasıl bir surat asma anlatamam.. Yahu misafirliktesin en azından git evinde surat as!! Valla bi kadın olarak ben bile sinir oluyorum gözünüzü seviyim surat asmayın herşeye yaa yazık günah adamlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…