Erkekler trip atmaktan da anlamiyor bu arada. Deneme onu da hic. Ben evliligin basinda trip atarak bir seyleri cozmeye calistim.
Tribim de odadan cikarken soylenmek ve cevabi dinlememekti.
Sonra keyfimizin yerinde oldugu bir an esim taklidimi yaptı. Ne soyledigini anlamadim. Ne dedin orda dedim, bilmiyorum sen de bazen bir seyler soyluyorsun ama anlasilmiyor homurdandim ben de sen de oyle yapmiyor musun? Dedi.
O gunden beri direk soyleme taraftariyim. Bosa cabalamisim resmen.
Ben degil surat asmak hickira hickira aglarken bile esim sarilinca falan kahkaha atmaya basliyorum. Sizde de olmuyor mu boyle seyler?
Konuşarak anlaşsanız?
Konuşmak: 1. nsz Bir dilin kelimeleriyle düşüncesini sözlü olarak anlatmak
"Çocuk daha konuşamıyor."
2. -i, -den Belli bir konudan söz etmek
"Mehmet yedi yaşındayken anasıyla konuştuklarından fazla bir şey konuşmazdı." - H. E. Adıvar
3. nsz, -le Bir konuda karşılıklı söz etmek, sohbet etmek
"İşten sonra Nuruosmaniye'deki İkbal kahvesinde arkadaşlarla şiir ve edebiyat konuşuyoruz." - F. R. Atay
Kızlar hatasını bilsede fark etmiyor. Genel olarak hatasnı biliyor çunku durup dururken yapmiyorum. Ben eşşeklik odunluk yapmış olabilirim yapiyorum diyor ama sen surat asmıcaksın diyor.
o ne yapıyor peki siz bi kabalık yaptığınızda?
görmezden mi geliyor?
Söylüyorum sebep ne olursa olsun o surat asılmayacak diyor.Sen de beni üzme asmayayim suratimi, ben çok mu hevesliyim de.
İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmibu yuzdende surat astgm içn kızdı
Kusura bakma ama ben senin kocanin psikolojik problemleri oldugunu dusunuyorum eski konularinida bilerek
Surat asmak yerine konuşsan daha iyi değil mi?
İçine atmamış olursun konu büyümeden halledip kapatmayı denemiş olursunuz.
Surat asmak için sorunun çözümsüz ve zor olması gerek bence.
Ben surat asmayı fazla sevmem çözemediğimde moralim düşer suratımda düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?