Esinize güvenmediginizi defalarca vurgulamissiniz .. güvenmediginiz biriyle evli kalmak mi istiyorsunuz anlamadim ..Merhaba arkadaşlar ben evliyim eşimle pazartesi günü anlaşmalı mahkmeemiz var. Evliliğimiz de bir sürü sorun yaşadık o yüzden boşanma kararı aldım eşim bana 1 hafta önce yalvardı nolur bir şans ver bana diye inanmadığım için kabul etmedim. Beni seviyor evet biliyorum ama en ufak birşey de bitti diyor hakaretler ediyor sonra pişman oluyor bende ona güvenmediğim için kabul etmedim ama mahkememe 3 gün kaldı ve ben anlamsız birşekilde çok iyiyken ruh halim çöktü korkuyorum pişman olurum diye eşimi de özlüyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum ona güvenmiyorum ailemin boşanmıyorum dersem vereceği tepkiden korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum.. 2 gün yalvardı bende bşrdaha beni rahatsız etmemesini söyledim sonra yalvarmaya bıraktı sadece bir kere bi bahaneyle mesaj attı okadar.. Kafam çok karışık..
Evet eşime güvenmiyorum sinirle herşeyi söyleyebiliyor.. Ama beni sevdiğine de inanıyorum bilmiyorumEsinize güvenmediginizi defalarca vurgulamissiniz .. güvenmediginiz biriyle evli kalmak mi istiyorsunuz anlamadim ..
Çocuğum var 1 taneHamileliğiniz devam ediyormu ?
Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyorNe kadardır evlisiniz? Şiddet, aldatma var mı? Bence bunlar affı olmayan iki hata. Bunun dışında güveninizi sarsacak ne yaptı? Lafla peynir gemisi yürümez derler, düzeleceğim demekle, şans ver demekle olmuyor o işler. Mesela ilişkinizi ve kendisini düzeltmek için terapi görmeyi kabul eder mi? Bunların cevaplarına göre boşanma kararı gözden geçirilebilir.
Ama bu sekilde olmazki tam kararindan emin degilsin demekki teke tek konusmayi teklif et bosanicak insan zaten yuzunu gormek bile istemez demekki kafanda oturmamis bosanip tekrar birlestiginde ailenin tepkisi daha fena olurMerhaba arkadaşlar ben evliyim eşimle pazartesi günü anlaşmalı mahkmeemiz var. Evliliğimiz de bir sürü sorun yaşadık o yüzden boşanma kararı aldım eşim bana 1 hafta önce yalvardı nolur bir şans ver bana diye inanmadığım için kabul etmedim. Beni seviyor evet biliyorum ama en ufak birşey de bitti diyor hakaretler ediyor sonra pişman oluyor bende ona güvenmediğim için kabul etmedim ama mahkememe 3 gün kaldı ve ben anlamsız birşekilde çok iyiyken ruh halim çöktü korkuyorum pişman olurum diye eşimi de özlüyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum ona güvenmiyorum ailemin boşanmıyorum dersem vereceği tepkiden korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum.. 2 gün yalvardı bende bşrdaha beni rahatsız etmemesini söyledim sonra yalvarmaya bıraktı sadece bir kere bi bahaneyle mesaj attı okadar.. Kafam çok karışık..
Sinirli bir tip sinirlenince gözü hiç birşeyi görmüyorEsiniz ruh hasta bir tip degilse belki profesyonel destek alıp evliliği kurtarabilirsiniz. Ama tabi ayrilma sebebleri önemli burda
Güven olmadan bir evlilik ne kadar saglikli ilerleyebilir ki ..Evet eşime güvenmiyorum sinirle herşeyi söyleyebiliyor.. Ama beni sevdiğine de inanıyorum bilmiyorum
Evet ailem ayrılmamı istiyor messengrr dan mesaj attım müsait misin diye 2dk beni dinle ne olur diye yalvarmoştı tamam dinlicem diyecektim görmedi meajao bende o görmeden sildim şimdi pişman oldum ne yazmıştın derse mahkemeye gelmemelzik yapmazsın değilmi falan diye kıvırıcam sanırım.Boşanma aşamasına kolay gelmez kimse belli ki cok yıpratmıs sizi. Yalvarmayı kestiği için kaçan kovalanır misali vicdan azabına girmiş olabilirsiniz. Ailenizde ayrılmanızı destekliyorsa şüpheye düşmeyin derim. Böyle gelgit akıllılarla ömür geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?