Mahkemem var ve sanırım boşanmak istemiyorum nolur akıl verin?

Neden evlenmiyorlar o zaman ne ayıp

Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
Hakaret de psikolojik şiddet oluyor. Kendini düzeltmeye niyeti varsa size elle tutulur bir kararla gelmesi gerekiyor bence. Yani kendi kendine değişse, değişirdi, eee siz de güvenmiyorsunuz. Tedavi olsun, öfke kontrolü yok belli ki. Yerinizde olsam ancak öyle bir karar alırsa ve bu kararı uygulamaya geçirip, bana değiştiğini göstermeye başlarsa şans veririm vereceksem.

Benimde bi tanidigim bir cocugu varken bosandi.. 2. Ye bosaninca hamile kaldi:) simdi tekrar evlencekler. Ne bilim 1 kitap 2. Defa okunur mu? : (

Benimde bi tanidigim bir cocugu varken bosandi.. 2. Ye bosaninca hamile kaldi:) simdi tekrar evlencekler. Ne bilim 1 kitap 2. Defa okunur mu? : (
hahahahah ne şok olmuştur
gülüyoruz ama değişik olmuş cidden.
gerçekten ince düşünmek gerek../

Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor

Hakaret smiley esligindemi anlatilir? Sanki çok hafif birseymis gibi. Hakarette bir siddettir. Psikolojik siddet. Esin bir iki yalvardi diye vaz geçme. Cocugun sinirli bir baba ile, hakaret gören bir anne ile büyümesin.

Hakaretten dolayı ayrılmak istiyorsanız bence, son kez bi terapiye gitseydiniz belki faydası olurdu.

Hakaret smiley esligindemi anlatilir? Sanki çok hafif birseymis gibi. Hakarette bir siddettir. Psikolojik siddet. Esin bir iki yalvardi diye vaz geçme. Cocugun sinirli bir baba ile, hakaret gören bir anne ile büyümesin.
O tebessüm işareti.. Hakaret görüyorum aaa bu çok hafif diye birşey demedim. Bu yüzden boşanıyorum dedim zaten. Acaba düzelir mi diye aklımda soru işaretleri var diyorum.

Şiddet ve hakaret eşinizin karakterinde var olan birşey. Karsınızdaki insan düzelecek diye kendinizi deneme tahtası yapmayın duygularınızla değil mantığınızla hareket edin size saygısı olmayan birinden bahsediyorsunuz saygının olmadığı bir evlilik sadece sevgiyle yürümüyor tecrübeyle sabittir. O yüzden çok iyi düşünün.

Evet mantığım ayrıl diyor. Kalbim özlüyor.. Davama az kaldı çok zor durumdayım =)

Son kez oturup konuşun. Tedavi olmayı kabul ederse, tedavi olduktan sonra tekrar bir araya gelebileceğinizi söyleyin. Tedavi tamamlanmadan asla bir araya gelmeyin.
Mahkemeye de bu istek sunularak mahkeme ertelenir mi bu konuda bilgim yok.

Son kez oturup konuşun. Tedavi olmayı kabul ederse, tedavi olduktan sonra tekrar bir araya gelebileceğinizi söyleyin. Tedavi tamamlanmadan asla bir araya gelmeyin.
Mahkemeye de bu istek sunularak mahkeme ertelenir mi bu konuda bilgim yok.
Hiç bilmiyorum

ertelenir.
bence arayın sakince konuşmaya hazır olduğunuzu söyleyin.
asla laf sokmayın konuşurken.
çünkü bizim laf sokmalarımız da hakaret.
evlisiniz çocuğunuz var messengerdan konuşmak biraz ergence.
ilerde boşandınız diyelim zaten çocuk yüzünden defalarca yan yana olacaksınız (mezuniyet, nişan, evlilik...)

Aile terapistine gitmeyi kabul ederse barisacahinizi söyleyebilirsiniz.

Sorunlarınızı çözmek adına konuşmak dışında ne yaptınız?
Aile terapisi deneyip olmuyorsa ayrılığa gitseydiniz keşke..

Severek ayrılırsanız çok zorlanırsınız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…