Neden evlenmiyorlar o zaman ne ayıpbenim bir arkadaşım boşanalı iki sene oldu
gururdan boşandılar
her gün stalklıyor
arada buluşup sevişiyorlar
sürekli dilinden düşürmüyor
böyle olacaksanız boşanmayın. ben şahsen kendisiyle artık görüşmüyorum daral geldi çünkü.
çünkü hemen aileleri karıştırdılar laçkalaştı iki aile de kabul etmiyorNeden evlenmiyorlar o zaman ne ayıp
Hakaret de psikolojik şiddet oluyor. Kendini düzeltmeye niyeti varsa size elle tutulur bir kararla gelmesi gerekiyor bence. Yani kendi kendine değişse, değişirdi, eee siz de güvenmiyorsunuz. Tedavi olsun, öfke kontrolü yok belli ki. Yerinizde olsam ancak öyle bir karar alırsa ve bu kararı uygulamaya geçirip, bana değiştiğini göstermeye başlarsa şans veririm vereceksem.Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
Benimde bi tanidigim bir cocugu varken bosandi.. 2. Ye bosaninca hamile kaldi:) simdi tekrar evlencekler. Ne bilim 1 kitap 2. Defa okunur mu? : (benim bir arkadaşım boşanalı iki sene oldu
gururdan boşandılar
her gün stalklıyor
arada buluşup sevişiyorlar
sürekli dilinden düşürmüyor
böyle olacaksanız boşanmayın. ben şahsen kendisiyle artık görüşmüyorum daral geldi çünkü.
hahahahahBenimde bi tanidigim bir cocugu varken bosandi.. 2. Ye bosaninca hamile kaldi:) simdi tekrar evlencekler. Ne bilim 1 kitap 2. Defa okunur mu? : (
Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
Gorustugum bi arkadas degil zaten. Esim diyo bosanmislarhahahahahne şok olmuştur
gülüyoruz ama değişik olmuş cidden.
gerçekten ince düşünmek gerek../
Evet öyle aslında kafam çok karışıkbence güvensizlik büyük sorun
O tebessüm işareti.. Hakaret görüyorum aaa bu çok hafif diye birşey demedim. Bu yüzden boşanıyorum dedim zaten. Acaba düzelir mi diye aklımda soru işaretleri var diyorum.Hakaret smiley esligindemi anlatilir? Sanki çok hafif birseymis gibi. Hakarette bir siddettir. Psikolojik siddet. Esin bir iki yalvardi diye vaz geçme. Cocugun sinirli bir baba ile, hakaret gören bir anne ile büyümesin.
Evet mantığım ayrıl diyor. Kalbim özlüyor.. Davama az kaldı çok zor durumdayım =)Şiddet ve hakaret eşinizin karakterinde var olan birşey. Karsınızdaki insan düzelecek diye kendinizi deneme tahtası yapmayın duygularınızla değil mantığınızla hareket edin size saygısı olmayan birinden bahsediyorsunuz saygının olmadığı bir evlilik sadece sevgiyle yürümüyor tecrübeyle sabittir. O yüzden çok iyi düşünün.
Hiç bilmiyorumSon kez oturup konuşun. Tedavi olmayı kabul ederse, tedavi olduktan sonra tekrar bir araya gelebileceğinizi söyleyin. Tedavi tamamlanmadan asla bir araya gelmeyin.
Mahkemeye de bu istek sunularak mahkeme ertelenir mi bu konuda bilgim yok.
Aile terapistine gitmeyi kabul ederse barisacahinizi söyleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben evliyim eşimle pazartesi günü anlaşmalı mahkmeemiz var. Evliliğimiz de bir sürü sorun yaşadık o yüzden boşanma kararı aldım eşim bana 1 hafta önce yalvardı nolur bir şans ver bana diye inanmadığım için kabul etmedim. Beni seviyor evet biliyorum ama en ufak birşey de bitti diyor hakaretler ediyor sonra pişman oluyor bende ona güvenmediğim için kabul etmedim ama mahkememe 3 gün kaldı ve ben anlamsız birşekilde çok iyiyken ruh halim çöktü korkuyorum pişman olurum diye eşimi de özlüyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum ona güvenmiyorum ailemin boşanmıyorum dersem vereceği tepkiden korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum.. 2 gün yalvardı bende bşrdaha beni rahatsız etmemesini söyledim sonra yalvarmaya bıraktı sadece bir kere bi bahaneyle mesaj attı okadar.. Kafam çok karışık..
Kalbini dinlediğin için bu noktadasın değil mi...Evet mantığım ayrıl diyor. Kalbim özlüyor.. Davama az kaldı çok zor durumdayım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?