Mahkemem var ve sanırım boşanmak istemiyorum nolur akıl verin?

Boşanma kararını ben almıştım... Eşim son kez görüşmek istedi okey dedim. Bir parkta oturup boşanmak istemedigini yuvamızı yıkmamam gerektiğini, beni sevdigini söyledi, yüzükle gelmişti yanıma.. Ağladık ikimizde , hatta günlüğüme yazmışım özlüyorum diye, barışırsam aileme ne derim diye.. Ama geri adım atmadım ve boşandık... Zor zamanlar yaşadım fazla hassaslaştım.. Şimdi geriye dönüp baktıgım zaman bana yapılanlara karşı en güzel kararı vermişim.. 18 yaşımda dik bir şekilde durarak kararımın arkasında olmuşumm.. Hep derim boşanmak benım hayatımın devrimiydi. iyi ki devam ettirmemişimm..

Bu kadar ilerlemissiniz.Sorunlar kucuk olsaydi bu noktaya gelmezdiniz demi.
Suan sadece hayallerinize ewliligi boyle dusunmediginize uzuluyosunuz.Cocuk oyuncagi degil evlilik bittiyse bitmistir.Geri donus olursada bu yasadiginiz bosanma asamasi tekrarlancak bilin.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ailenle görüşmeyeceksin. Sadece annenle benim belirlediği günler de konuşabilirsin telefonda diyor siz olsanız kabul edrmisinşz

Yalvarışa gel.
Cidden yalvardığı kısım nerede sizce?
Kölem ol gel barışalım diyor resmen.

Yol verin buna gitsin ayy.
Deli mi ne?

Terapist şartı ile erteleyin diyorum, ki bunu yapmadan direkt boşanmaya gitmek de çok mantıklı değil.
Sürekli hakaret eden sinirli bir insan etrafındakilerin de sinirini bozar ki siz o duruma gelmişsiniz.
Buluşup konuşun madem sevıyorsunuz tedavı olsun.

Ailenle görüşmeyeceksin. Sadece annenle benim belirlediği günler de konuşabilirsin telefonda diyor siz olsanız kabul edrmisinşz
Sebep neymis nasil bi sacmalik bu asla kabul etme bu kisilikte biri dusuncelerini degistirmedigi surece yurutemezsiniz her cumlesi kavga sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…