Mahkemem var ve sanırım boşanmak istemiyorum nolur akıl verin?

Şiddet gördüğüm eşimi bile ilk zamanlar özlüyordum geçti gitti o özlem değil alışkanlıkta olabilir

Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
Kendime kıymet vermiyorum, saygı da duymuyorum, hakaretleri yeyip anne babamın yüzüne bakabiliyorum, gocunmuyorum diyorsan boşanma

linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum.
olayı tek taraflı dinliyoruz her zaman. oywww boşan sana hakaret edemez sana şiddet uygulayamaz diyoruz.
haklıyız da! kimse kimseye hakaret edemez.
peki şimdi soruyorum ya kadın erkeğe laf sokup aşağılıyorsa bu da hakaret değil mi?
erkek salak diyordur hakarettir
kadın senin kafan çok çalışıyor ya he he! der salak dememiştir ve hakaret sayılmaz öyle mi?
neyse konu sahibi için söylemedim bunu. genel olarak konuştum.

O tebessüm işareti.. Hakaret görüyorum aaa bu çok hafif diye birşey demedim. Bu yüzden boşanıyorum dedim zaten. Acaba düzelir mi diye aklımda soru işaretleri var diyorum.

Iste öyle birseyi tebessüm ile anma canim. Önünü göremediginden artik yasadigin kötü anlara bile tebessüm ile bakiyorsun. Yapma. Eger geri gidersin dahada kötü olur. Durdu durdu davadan 3 gün öncemi aklina geldi yalvarmak? Ki ne fayda eder, en kücük seyde sana bagirdiginda, hakaret ettiginde o yalvarmali halinden esir kalmaz.

Adamin karakteri böyle, degismez.

Bnce once ailenizle konusun. Sonra lacka bi hal alir bidaha bitti dedigin zmn ne esin nede ailen ciddiye almaz seni

cocugunuzda varmis. aile terapisti arti onun kendisi de ayrica tedavi gorurse deneyin bence yeniden. cocuk kac yasinda. cocuk icin son kez deneyin.

Ailenle görüşmeyeceksin. Sadece annenle benim belirlediği günler de konuşabilirsin telefonda diyor siz olsanız kabul edrmisinşz

Bu mu yalvarıp yakaran hali?

Sizi tekrar kazanmak için sunduğu çözüm yolunda bir pranga eksik farkında mısınız?

Daha sizi boşanmamaya ikna etmeye çalışırken bunları söyleyip ailenizi sildirecek adam sonrasında neler yapar hiç düşünmüyor musunuz?

Bahsettiğiniz şeyler, şiddet ( tabi artık yapmıyormuş )
Sinirlenince hakaretler, gözü birşey görmüyormuş.. ve siz güvenmiyorsunuz... şimdi birincisi size yazık değil mi? İkincisi o günahsız çocuğun büyüdüğü ortam güzel mi sizce....

As
Aslında düşünüyorum bende kendi ailemi sileyim artık yoruldum ailelerden sadece 3müz olalım dediği için kararsız kalıyorum

As

Aslında düşünüyorum bende kendi ailemi sileyim artık yoruldum ailelerden sadece 3müz olalım dediği için kararsız kalıyorum
Sizi boşanmaya ikna etme yöntemi pazarlık yapmak farkında iseniz ki siz şuan eşit durumda değilsiniz o hatalı taraf ve doğal olarak fedakarlık yapması gereken de o taraf. Buyuk konuşmak istemem ama bir erkek için ozellikle kıymetinizi bilmeyen bir erkek için aileyi silmeyi kendinize yakistirabiliyor musunuz.

Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor

Benimde aynı durumda ama ben eninde gecinde boşuyacam bu herifi çünkü ömür geçmez hakaretle çalışan ayakları üzerinde duran bi bayanım çocuğum bi doğsun icabına bakacam o hakaretleri yedirecem ona

Herkes ağzına sahip çıkmak zorunda siz onun kölesi değilsiniz size hakaret edemez, bence geri adım atmayın şu durumdan geri adım atarsanız daha çok üzerinize gelecek diye düşünüyorum. Ve yaşadığınız normal diye düşünüyorum sonuçta alışkanlık var en başta, o yüzden bile başlı başına bir üzüntü kaynağı bu durum. Yine tabiki de son karar sizin. Ama bir daha babanızın yanına boşancam diye dönmek mantıklı olur mu ciddiye alınır mısınız bunu düşünün. Geçmiş problemler devam edecek mi veya unutabilecek misiniz? Eğer iki gün sonra yine problem olacaksa geri adım atmayın skaın.

İstemsizce güldüm

Yo neden linç yiyesin ki? Bir erkeğe dolaylı yoldan öyle aşağılayıcı hakaret eden kadınlarımız var ki keşke alenen etse o hakareti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…