İyide hanımefendı bunu şimdi yazıyosunuz ben yazdığınız kadarıyla yorum yapıyorum nerden bileyim size böyle davrandığını müneccimmiyim ben? Aktardığınız kadarıyla yorum yapıyoruz kaldıramıyosanız niye konu açtınız?
Ben bu adamın yaptığı şeyler doğru sizin üzülmeniz yanlış demiyorum.herkesin doğrusu hatası kendisine diyorum..siz onun hatasına odaklanarak ne giden kızlıgınızı ne de o adamı geri getirebilirsiniz!!! Ancak kendi hatalarınıza odaklanarak bu olaydan tanrının istediği sonucu çıkararak geleceğinize yatırım yapmış olursunuz..tabiki çok üzücü bir durum kimbilir nasıl içiniz yanmıştır ama oturup dövünüp üzülmenin bir faydası olacak olsaydı 1.5 senedir olurdu? O yüzden adama beddua etmek yerine kendi hayatınıa odaklanın zaten mazlumsanız asla ahınız onda kalmaz belki bikac ay ,belki bikac sene,belki de 30 sene sonra o adamın çektiği cezayı allah size gösterir ilahi adalete güvenin!!!
Eger size kizmis gb cevap ysmazdiysam ozur dilerim bn sadece olaylari kizgin birseklde yazdigim icin oyle siz okuyunca kaldiramamis gibi izlenim verdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.