bundan 4-5 ay önce atandık sonunda..uzunnn bekleyişler sona erdi ve atandımmm hem de en çok istediğim kuruma ....ahhh ne emekler verdim gurbet ellerde zorluklar içinde atandık anadan babadan ayrı
((yazamıyorum ellerim tutmuyor sanki şu an o aralar 4 senelik ilişkimi bitirdim çünkü zorlu bir hastalık yaşıyordum adı obsesyon hayatımı zehir etti kimliğimi değiştirdi resmen ....bundan sonra da düzelecek hayat göremiyorum ben
(((5 ay önce bu hastalığa tuttuldum ben ilk önce atandığım yerdeki arkadaşlarıma sezdirmedim hastalığımı sonra hafta sonları memleketime tedaviye gitmeye karar verdim hemşerim olan bir arkadaşımla gidip gelirken ister istemez sezdi psikiyatriste gittiğimi sezdi ...her neyse terapi aldığım psikiyatrist günlük tutmamı istedi benden ben işyerinde ara ara sorunum hakkında yazılar yazdım küçük kağıtlara müsvettelere ki çok özel şeylerdi bunlar kiii çok uydurmasyon tamamen benim hayallerim olan şeylerdi doktorum böyle söylerdi...bu arada çalıştığım yerde sapık bir çocuk tadandı bana daha doğrusu ben sonradan anladım böyle olduğunu evime çay içmeye geldi öptü saldırdı gitti ve ben bunları o notlara yazdım her neyse ben tam bu hastalığı yendim derken yazdığım notları hastalığında etkisiyle orda burda unuttum ve en önemlisi işyerimde kasamda unuttum iş arkadaşlarımdan biri gördü tabi allahtan bu çocukla ilgili şeyler yazılı değildi bu notlarda ama diğer takıntım yazılıydı
(zaman geçti düzeliyorum yeniyorum derken babam evdeki kağıtları çöpe attı sonra ben çöpten biri bulur okur diye taktım sonra işyerimde yine kağıt kalırda herkes çocuğun beni öptüğünü ve diğer takıntımı öğrenir diye takıntım devam etti böyle böyle büyüdü ....her neyse eski erkek arkadaşımı özlediğimi hissettim barıştım tekrar bu nasıl hayattır hatam nerdedir yoksa abartı mıdır bana söyleyin