gunaydınnn soyle bır bakıyordum kılo çizelgenizi gorunce yazmadan gecemedım..tebrık edıyorum 83 ten suan 60 lardasınız yanı..ne kadar sürede verıldığını merak ettım gercekten..tekrar tebrıkler ve başarıların daim olsun..
slm fibo
sarayca çıkmıştır, ben yazayım başlangıç 17 aralık, ama sıkı tutmaya başladığı tarih 5 şubat falan, çok kısa sürede forma girerek benim de idolüm oldu kendileri :)
Tam olarak benim diyetten değil, ama çok benziyır, ben yeni başladığım için belki tam uyuyorum o kafasına göre takılıyor :) sonuçta o da benim gibi yiyerek zayıflıyor, hatta bazen benden de çok yiyerek :)harıka gercekten umarım geri dönüşü olan kılolar değildir bunlar...nazar değimesin maşallah...sağol canım vakıt ayırıp düşünüp cevap yazmışsın..gercekten idollük yani :))) bu arada senın dıyettenmı uyguluyor sarayca hanım.
canım menün çok güzel, köftede un dışında tam karataylık, çok doyurucu olduğuna eminim.. bu arada annene bizden de slm söyle..öğlen
1 por. sulu köfte
1 por. yoğurt
2 avuç karışık kuru yemiş (a.fıstığı, fındık, badem, fıstık ve) leblebiden oluşuyor.
kızlar bu sulu köfte bildiğimiz kıymalı, pirinçli değil.. hamuru un ve bulgurdan yapılıyor, kahverengi mercimek, nohut, soğan domates biber ve küçük küçük köftelerin birleşmesiyle oluşan bir yemek (bu yemek zaten ekmeksiz yenir, çünkü çok doyurucudur), ben çok seviyorum tabiki kızımda çok sevdi :), anneme yaptırdım, iyice baktım ve tam öğrendim, bundan sonra çok sık yapmayı düşünüyorum, hem leziz hem çok pratik...
Mahzen günlük yürüşlerimi de ekle hergün en 45 dk yürüyorum
bugun saraycanın günlüğünu okudum eğer yarın sabah 6 da kalkabılırsem 1 saat yürücem yürüşlerimi sabaha atacam güne mutlu ve huzurlu başlıyalım
kızlara ben bugun jıllıan dün yapmadım bugun aynı video 2 kez yapsam olurmu diyeceğim çünkü biraz kendimi zorlarsam yaparım herhalde görceğim bakalım
Canım sen bilirsin ama bu yemekle 4-5 saat durabiliyor musun, öğününde iyi yersen 5 saat hiç acıkmıyorsun.. tam doyduğun için de gözün diğer yasaklarda hiç olmuyor, en azından benim için öyle..öğle
domates çorba
yoğurt
salata
az demeyim siz az dedeikçe benım karnım daha çok acıkıyor bu yeme işlemini zamanla düzene sokacağım çünkü önceki yaptığım diyet az ve sık sık yiyordum bu bende alışkanlık yapmıştı
şimide sütlü kahve içiyorum bundan sonra bunu tercih edeceğim türk kahvesnin yanıda çikolataya bayılıyorum biraz ara vericeğimmmmmmmmm
mahzen; canım geçen hafta cıss yok sanırım hatırlamıyorum, biliyorsun meyve vs. onları yiyorum ben ve cıss olarak kabul etmiyorum, benim için cıss demek, ekmek, kek, börek, kurabiye, bisküvi, tatlı, çikolata vs.. gerçi bi çikolata yemiştim ama o ne zamandı hatırlamıyorum :))
yasimutsuz; canım evet jillianı çok geç yaptım, hatta başlarda bıraksam mı dedim ama neyse emeklerime yazık olmasın deyip devam ettim ve bitirdim, iyiki de yapmışım, şimdi vicdan azabı duyardım :))
fibo; sizin günlüğünüze baktım, çok az yediğinizi belirteyim, diyette olabilirsiniz ama diyet bitince normal şartlarınıza dönünce çok zorlanırsınız... bunlar benim önceden kalan tecrübelerim, ben çok diyet yapıp bıraktım zamanında... gerçi hiç 80 ler olmamıştım, doğumdan sonra ilk defa bu kiloya ulaştım hatta 90 ları bile ibre gördü :) kendiliğinden 86-85 e düştüm biraz dikkatle 83 oldum ve 17.12.2013 te günlük açtım.. 05.02.2013 te baktımki 2 kg gitmiş, kahvaltıda elma vs. yiyordum (işkence gibi), diyetteyim diye stres yapıyordum, ve 05.02.2013 le 81.1 kg ile yeniden sağlıklı yaşama karar verdim , unlu, şekerli, gıdaları kestim...(ama canım isterse sütlaçda yedim, çikolatada yedim, haftada en fazla 1-2 ) sabah iyi bir kahvaltı, öğlen akşam evde yada iş yerinde ne çıkarsa örneğin tavuk, pilav, çorba, salata, ayran hepsini porsiyon olarak tükettim, ekmek yemediğim için kuruyemiş yemeye çalıştım, bazı vitaminlerden eksik kalmayayım diye yedim.. bol su içtim akşam 6-7 den sonra hiç bir şey yemedim, her gün yürüdüm ve ayda en az 3 en fazla 5 kg vererek 64 e indim .
aslında 52 kg olmak istiyorum, ama şuanki kilomdanda gayet memnunum.bu saatten sonra yediklerimi kesmeyi düşünmüyorum. bu şekilde yemeye devam edeceğim, ne kadar kilo verirsem kardır yani :) anlayacağın artık bu yediklerim benim yaşam tarzım olacak , bu yapılan diyetimin en güzel tarafıda bu zaten, kendimi diyette gibi hissetmiyorum, mahzen karatay diyetine tam uyuyor, ben yarı karataycıyım , kendimi hiç bir gıdadan mahrum etmek istemiyorum, örneğin pirinç yiyorum, arada meyve yiyorum, bazen tatlı yiyorum :))... ... ayrıca yaklaşık 15 gündürde jillian la spor yapıyorum (yürüyüşü bıraktığım için)...en büyük avantajım ise emziriyor olmam... mucize gibi emzirmek... sana uzun uzun yazmak istedim, umarım sende daha iyi beslenerek daha güzel kilolar verirsin..seni yarı karataycı olmaya davet ediyorum :)))) sevgiler...
Tam olarak benim diyetten değil, ama çok benziyır, ben yeni başladığım için belki tam uyuyorum o kafasına göre takılıyor :) sonuçta o da benim gibi yiyerek zayıflıyor, hatta bazen benden de çok yiyerek :)
Bu arada tartıldın mı mrk ettim canım, tartılılınca sonuçtan bizi de haberdar et, menun kalmazsan sonuçtan bizim diyeti de bir dene istersen, doğru besinleri yiyerek hiç aç kalmadan hafiflemek gerçekten çok güzel :)
canım bu menün çok güzel, çok da doyurucu oluyor mercimek.. yemekten sonra sa bişey yemezsen daha da süper :)iyi akşmalar
menü
1 koca tABAK yeşil mercimek
kıvırcık salata
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?