Yasimutsuz canım sende zamanla metabolizmani tanıyacak ve ona gore yeme alışkanlığını degistireceksin. Ornegin ben kacamak yapmadigim zaman daha az kilo verdigim oluyor. Bu nedenle az yememeye ozen gosteriyorum.
Fibo canim kilo bildirimini burada paylasirsan sevinirim. Bende merak ettim kaç kilo verecegini. Bebek istiyorsan agir hareketler degilde yürüyüş yapmani tavsiye ederim.
saraycam maalesef yazdıktan hemen sonra çıktığım ve yazdıklarını görmediğim için tavsiyeni uygulayamadım maalesef... ama sıkıntım yok doyana kadar yedim hiç pişman değilim, sadece sonra tatlıyı yemedim, azıcık ye bişey olmaz okadardan falan şeklinde ısrarlara kanmadım ama maalesef bugün öğleden sonra toplantıda ikram edilen kahve de orta şekerli çıktı, sade demeyi unutmuşum :) her hafta bir şekerli kahvem oluyor listemde kaçamak olrak ama sehven :) haftaya olmamasını diliyorum..canım afiyet olsun, etli ekmeği hakettin sen, ama yemeye başlamadan önce 2-3 bardak su iç olur mu ( oradakilere çaktırma, sonra çok soru soruyorlar, neden içiyorsun vs. vs.) ayrıca salata varsa onunla başla, biraz yedikten sonra 1 bardak daha su iç ve doyana kadar etli ekmeğini yeee... göreceksinki çok az yemişsin, ve kendini çok tok hissediyorsun. :)))
aynen canım ben de regl öncesiyim şişkinlik hissetmiyorum ve tatlı krizim de yok şimdilik maşallah.. canım tarçınlı süt tatlı isteğine bire birmiş.. çok sıkıntın olursa bir dene..mahzencimin işi çok uğrayamamış
etli ekmeği de afiyetle tye canım hak ettin
Bugun buraya yakın semt pazarı vardı oraya gittim doldurdum domates salatalık biber yeşillik vs
ara 1 er saat arayla
sütlü kahve (artık latte yok )
ha birde
1 bardak ayran içitm bu ara öğünler alışkanlık yaptı bakalım ne zaman bırakcağım
öğle menü
Bol salata
250 gr yoğurt
Avuç içinden az peynir
5 zeytin
yaz mevsimlerinde böyle yememk yemeyi çok seviyorum aslında ekmeksiz doyulur ah birde canım şu tatlı vs çekmese daha iyi olacak o zaman gidecek kilocuklarım
geçen akşam arkadaş yürüşe çıktık dönüşte markete uğradım 3-5 birşeyler aldım ortalama 5 kg yok ağırlığı onu taşırken bir zorlandım düşünün biz kiloları yıllarca günlerce üzerimizde taşıyor artık kaçamak yaparken bunları düşüneceğim nasıl osa herşeyin tadını fazlasıyla en iyi şekilde biliyoruz
sanırım regl olacağım o kadar çok şiştim ki anlatamam kızlar tatlı isteiğimde bundan dolayı sanırım dün bugun kaçamaksız atlattım hehehehehe
evet canım bugün koşuşturmaca vardı gelemedim buralara..slm yasimutsuz, mahzen bugün çok yoğun sanırım.
öğlen yediklerim:
2 kaşık tarhana çorbası (canım istemedi)
1 avuç k.yemiş
akşam ise:
1 kase şehriye çorbası
1 por.et sote
salata
ayran
(belki pilav) olacak, (yemeklerimi öğlen yaptım, akşam çıkar dolaşırız annecim ve kızım ile)
umarım arada bişiler yemem, çünkü sabah tartıda iyi bir sonuç göremedim(..
belkide jilliandandır, sıkılaşıyorumdur, kilo vermem durmuştur... ama bu aralar arkadaşlar bundan fazla kilo verme deyip durmaya başladı, tabi annecimde öyle diyor :)bana sorarsanız daha vermem gereken 12-13 kg var... nasıl olacak bilemiyorum...:)))
bu gün jillian 2/7 günü :) erken yapabilsem çok iyi olur, geç olunca istemeye istemeye yapıyorum....
canımsen bildirimini yap mutlaka sonuncu olman hiç önemli değil ben de regl öncesiyim ama yine de diyetimi bozmazsam herşeye rağmen az çıkarım diye düşünüyorum 1.5 kilo olmaz belki ama mutlaka eksi oluruz.. Bu arada ben hedef koyarken regli hesaba katmamıştım ama demek ki daha çok çalışmam gerek hedefime ulaşmam için.. hadi bana kolay gelsin :))ay sarayca birbirimizi gaza getirsek sabahları yapmaya başlak ne güzel olur hoş senın gaz gelecek yanın yok da
ama ben önce şu kabızlığımı halletmem lazım göbeğim o kdar çok değildi 3 gündür wc sıkıntısından dolayı karnım patlayacak gibi oluyor psikoljık benım kbızlık inş bu kartayla çöüzm bulurum ha birşey daha regl olursam pazartesi kilo bildirimi falan yapmam sizin anlıyacağınız ben sonuncu olurum şu an ben daha kendimi adabte edemedim kısa zamanda inş.olurum
Bende bugun akşama mantar sote yapıcam
canım sen bu hızla tez zamanda 52 kiloya ulaşırsın bence.Canım 52 kg olmak isterim. Ama bu yediklerimden az da yemiycem. Artık bundan sonra ne giderse kardir bana... afiyet olsun canım etli ekmegin. Arada kacamaklar iyi olur.. yasimutsuz sabah spor yapmam çok zor ancak aksam yapabiliyorum. Canım regl olsanda kilonu bildir lütfen.
menün güzel canım afiyet olsun..İyi aksamlar kiZlar
Aksam menu
Mantar sote
Kivircik salata
İki bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?