Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Kızlar menuler gayet guzel. Benimde fena degil dondurma yedim ama haftanin ödülü kabul ediyorum :))))

bildireceğim hayatım mutlaka son bir haftam..iyi durdum valla 20 mayıs 20 hazıran hadi bakalım.. :))

duruma göre tablonuzda cam kenarı bır yerde bana ayırırsınız artık sevgıler...

günaydın canım,

sabah kahvaltım

1,5 kk kadar kaşar
1 kk kadar tulum peyniri
5 zeytin
1 domates

bu arada evim ile iş yerim arası 500 adım çıktı (buna merdivenlerde dahil), sabah sabah saydım....

bugün geç kaldım, işler yoğun ve çok vaktim yok, ben menümü yazar ve ben kaçar

klasik karatay kahvaltısı
(her zamanki gibi) :)

öğleye de etliekmek var arkadaşlarla toptan gidiyoruz, bu da benim ödülüm :)

kızlar bu arada kahvaltı menüleri güzel aynen devam

fiboo ne zaman istesen bizlesin canım :)

canım afiyet olsun, etli ekmeği hakettin sen, ama yemeye başlamadan önce 2-3 bardak su iç olur mu ( oradakilere çaktırma, sonra çok soru soruyorlar, neden içiyorsun vs. vs.) ayrıca salata varsa onunla başla, biraz yedikten sonra 1 bardak daha su iç ve doyana kadar etli ekmeğini yeee... göreceksinki çok az yemişsin, ve kendini çok tok hissediyorsun. :)))

mahzencimin işi çok uğrayamamış

etli ekmeği de afiyetle tye canım hak ettin

Bugun buraya yakın semt pazarı vardı oraya gittim doldurdum domates salatalık biber yeşillik vs
ara 1 er saat arayla
sütlü kahve (artık latte yok )
ha birde
1 bardak ayran içitm bu ara öğünler alışkanlık yaptı bakalım ne zaman bırakcağım

öğle menü

Bol salata
250 gr yoğurt
Avuç içinden az peynir
5 zeytin

yaz mevsimlerinde böyle yememk yemeyi çok seviyorum aslında ekmeksiz doyulur ah birde canım şu tatlı vs çekmese daha iyi olacak o zaman gidecek kilocuklarım

geçen akşam arkadaş yürüşe çıktık dönüşte markete uğradım 3-5 birşeyler aldım ortalama 5 kg yok ağırlığı onu taşırken bir zorlandım düşünün biz kiloları yıllarca günlerce üzerimizde taşıyor artık kaçamak yaparken bunları düşüneceğim nasıl osa herşeyin tadını fazlasıyla en iyi şekilde biliyoruz

sanırım regl olacağım o kadar çok şiştim ki anlatamam kızlar tatlı isteiğimde bundan dolayı sanırım dün bugun kaçamaksız atlattım hehehehehe

slm yasimutsuz, mahzen bugün çok yoğun sanırım.

öğlen yediklerim:
2 kaşık tarhana çorbası (canım istemedi)
1 avuç k.yemiş

akşam ise:
1 kase şehriye çorbası
1 por.et sote
salata
ayran
(belki pilav) olacak, (yemeklerimi öğlen yaptım, akşam çıkar dolaşırız annecim ve kızım ile)
umarım arada bişiler yemem, çünkü sabah tartıda iyi bir sonuç göremedim (..
belkide jilliandandır, sıkılaşıyorumdur, kilo vermem durmuştur... ama bu aralar arkadaşlar bundan fazla kilo verme deyip durmaya başladı, tabi annecimde öyle diyor :) bana sorarsanız daha vermem gereken 12-13 kg var... nasıl olacak bilemiyorum...:)))
bu gün jillian 2/7 günü :) erken yapabilsem çok iyi olur, geç olunca istemeye istemeye yapıyorum....

ay sarayca birbirimizi gaza getirsek sabahları yapmaya başlak ne güzel olur hoş senın gaz gelecek yanın yok da

ama ben önce şu kabızlığımı halletmem lazım göbeğim o kdar çok değildi 3 gündür wc sıkıntısından dolayı karnım patlayacak gibi oluyor psikoljık benım kbızlık inş bu kartayla çöüzm bulurum ha birşey daha regl olursam pazartesi kilo bildirimi falan yapmam sizin anlıyacağınız ben sonuncu olurum şu an ben daha kendimi adabte edemedim kısa zamanda inş.olurum

Bende bugun akşama mantar sote yapıcam

saraycam maalesef yazdıktan hemen sonra çıktığım ve yazdıklarını görmediğim için tavsiyeni uygulayamadım maalesef... ama sıkıntım yok doyana kadar yedim hiç pişman değilim, sadece sonra tatlıyı yemedim, azıcık ye bişey olmaz okadardan falan şeklinde ısrarlara kanmadım ama maalesef bugün öğleden sonra toplantıda ikram edilen kahve de orta şekerli çıktı, sade demeyi unutmuşum :) her hafta bir şekerli kahvem oluyor listemde kaçamak olrak ama sehven :) haftaya olmamasını diliyorum..

aynen canım ben de regl öncesiyim şişkinlik hissetmiyorum ve tatlı krizim de yok şimdilik maşallah.. canım tarçınlı süt tatlı isteğine bire birmiş.. çok sıkıntın olursa bir dene..

evet canım bugün koşuşturmaca vardı gelemedim buralara..
spor geç saate kalınca zor oluyor maalesef sabahtan yapıca tüm kaygıyı üzerinden atmış oluyorsun akşama rahatsın hatta canın yürüyüş falan yapmak istiyor..
canım sen ne diyosun ya 12-13 kilo fazlan var? demek ki insan her zaman daha iyisini istiyor, ben senin kilonda olmak istiyorum sen 10 kg daha az olmak.. ne diyeyim allah gönlüne göre versin de sen bu azimle zaten çok kısa sürede bir 10 kilo daha verirsin.. darısı başıma diyorum inşallah..

canımsen bildirimini yap mutlaka sonuncu olman hiç önemli değil ben de regl öncesiyim ama yine de diyetimi bozmazsam herşeye rağmen az çıkarım diye düşünüyorum 1.5 kilo olmaz belki ama mutlaka eksi oluruz.. Bu arada ben hedef koyarken regli hesaba katmamıştım ama demek ki daha çok çalışmam gerek hedefime ulaşmam için.. hadi bana kolay gelsin :))

Canım 52 kg olmak isterim. Ama bu yediklerimden az da yemiycem. Artık bundan sonra ne giderse kardir bana... afiyet olsun canım etli ekmegin. Arada kacamaklar iyi olur.. yasimutsuz sabah spor yapmam çok zor ancak aksam yapabiliyorum. Canım regl olsanda kilonu bildir lütfen.

canım sen bu hızla tez zamanda 52 kiloya ulaşırsın bence.
etliekmek aslında kaçamak değil karatayda mayasız ve incecik hamurdan yapıldığı için, belki önerilenden birazcık fazla yemiş olabilirim ama herhangi bir şişkinlik rahatsızlık vermediğine göre kararında yemişim demektir. :)

İyi aksamlar kiZlar
Aksam menu
Mantar sote
Kivircik salata
İki bardak ayran
menün güzel canım afiyet olsun..

ben de 1 saatlik yürüyüşten geldim,soda içiyorum..

Son düzenleme:
Sabah menüm herzamanki gibi Klasik Karatay Kahvaltısı :)

sizden naber bakalım?

Günaydın

iki gündür bende tam anlamıyla karatay diyetine uyuyorum ve hiç açıkmıyorum

sadece fındık ceviz badem türleri yemiyorum belki iler ki günlerde onu da koyarım

gerçekten çok doyurucu ve hiç açlık hissetmiyorum

ay allahım sen ban güç verde bozmayayım bu karatayı

kahvaltı

domates/salatalık/biber
2 yumurta
penyir
8 zeytin

şimdide yeşil çay içiyorummmmm

günaydın kızlar, ahh dün çoook yorgun olmama rağmen jillian 2/8 i tamamladım... bitince foto koycam :))

mahzencim tabiki etli ekmek (lahmacun) serbest karatayda, ohhh sefan olsun afiyet olsun, hatta öncesinde bol su içmek kaydıyla haftada 1 ye bence... hatta kilo vermen devam ederse haftada 2 bile yiyebilirsin...

yasimutsuz, canım karatay diyetinde pişman olmazsın, zaten diyette gibi hissetmeyeceksin kendini, sağlıklı besleniyorum diyeceksin...

sabah:
kaşar
lor
domates
zeytin

sarayca gerçekten çok tok tutoyor benı

yemeğe başlamadam iki bardak su içiyorum sonrasında salata ile başlıyorum bol ayran ile devam ediyorum sonrasında ana yemek ile başlıyorum bugunlerde kıvırcık salatası ile kafayı bozdum koca bir kase yapıyorum birde mantar favorım oldu

inşallah haftasonunu kaçamaksız atlatırım biliyorsunuz temiz hava iştah artırırı ama yemiyeceğim bir regl şişliği(gerçi daha başlamadı ama) birde kaçamak yaparsam baskul alır başını giderr bahane bak baskule buluyorum sucu :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…