Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

maşallah canımmm çok iyi gidiyorsun, inceldiğinin sende farkındasın di mi, kıyafetlerden anlarsın zaten...

maşallah canımmm çok iyi gidiyorsun, inceldiğinin sende farkındasın di mi, kıyafetlerden anlarsın zaten...

kendimi hafif hissediyorum orası kesin, kıyafetelerden henüz bişey anlamamadım ama karnımda her iki taraftaki yağların içinin boşalmakta olduğunu farkettim.. anlatabildim mi bilmiyorum ama.. öyle bişey işte..

senin kıyafetler üzerine önceden tam oluyodur, ondan farketmemişsindir, azcık dar gelseydi, şimdi rahatlıkla giyebildiğini anlardın. :) o karın yağlarından eser kalmayacak 3-5 ayda, azcık sabır...

bu arada 64 ü ucundan görmekte benim için çok güzel bir duygu...

yasimutsuz nerelerdesin kuzum, göremedim seni...

Günaydın

iyi haftalar olsun

sarayca ve mahzencim maşallah tebrik ederim

hadi ben bildireyim bari

ben esas bu hafta aranızda olucam ama ben sizleri gibi öle hızlı kilo verenlerden değilim neyse karalar bağlamayım :)))))

başlangıc tarih :03-06-2013
başlangıc kilo: 68kg (baz alalım )
bugunkü kilo : 67,50kg
fark : 500 gr
beden :38-40
boy: 165
hedef:60(ilk)
spor :yürüş 3 gündür jillian

oldu mu kızlar bilidirim

burdayım datlum

tarTı bugun bana çok gıcıklık yaptı dün 66,20 kg idim bugun 67,50 kg oldu bakalım ama ben tartıdan daha gıcığım bakalım haftaya ne olacak :)))

Son düzenleme:
yasimutsuz, harikasın canım, alkışlıyorum seni.. gayet güzel vermişsin kilolarını, jillian nasıl gidiyor... ben bu gün yaparım inş. gerçi çok emin değilim kendimden ama, onca emeğimi ziyan etmiyimde bitireyim şu 30 günü :)

burdayım datlum

tarTı bugun bana çok gıcıklık yaptı dün 66,20 kg idim bugun 67,50 kg oldu bakalım ama ben tartıdan daha gıcığım bakalım haftaya ne olacak :)))
canım geçen hafta da bana aynısı oldu, yarın da tarıl bakalım benim 700 eksik çıkmıştı..

evet yaa herkes burda yaşasın :)

Kahvaltım:
Kıymalı 1 yumurta
domates,salatalık
10-15 badem
1-2 çatal karatay usulu kızartma
3-4 zeytin

peynir yemeyi unutmuşum

teşekkürler güzel dileklerin için canım

bence emeklerin boşa çıkmasın yap sporunu

ben bugun 4 günü yapacam bakalım bugun biraz daha iyi uyunadım am dün resmen ölüyordum :)))

Jillian yapıyorum fakat ölçülerimi alamadım sadece bel göbek kısmımı resmini çektin farkı ordan göreceğim :))

kahvaltı

1 yumurta
avuç içi kadar peynir
1 bardak süt

Kahvaltım:
Kıymalı 1 yumurta
domates,salatalık
10-15 badem
1-2 çatal karatay usulu kızartma
3-4 zeytin

peynir yemeyi unutmuşum

menün çok güzel canım .

benim de şöyle:
1 porsiyon et sote
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 ayran

Akşam menüm:
1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı semizotu yemeği
2 kase cacık

yeme sezonu saat 17.30 itibariyle kapandı ama içmeye devam :)

az önce yürüyüşten geldim, 1 saat tempolu yürüdüm, öğleden sonra yeşil çayımı içememiştim, onu içicem, suyumu 2,5 litreye tamamlıycam ve bugünkü görev de tamamlanmış olacak.. :)

Cok iyi menulerin mahzencim. Yasimutsuz senin menulerde cok iyi. Bugün bendede kacamak yok. Sanirim ben 2 ana 1 ara öğün yiyeceğim bundan sonra...çok yorgunum uyuyayim artık. .. iyi geceler kızlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…