Günaydın
iki gündür bende tam anlamıyla karatay diyetine uyuyorum ve hiç açıkmıyorum
sadece fındık ceviz badem türleri yemiyorum belki iler ki günlerde onu da koyarım
gerçekten çok doyurucu ve hiç açlık hissetmiyorum
ay allahım sen ban güç verde bozmayayım bu karatayı
kahvaltı
domates/salatalık/biber
2 yumurta
penyir
8 zeytin
şimdide yeşil çay içiyorummmmm
canım zaten yemeklerini bol yediğin için tok olursun, kaçamakta yapmazsın :) regl döneminde diyete devam edersen normalde verdiğin kilonun 2 katını veriyormuşsun, ben öyle duydum :)))
mahzencim merak edip jillian 3'ü indirdim youtubedan çooook kolaymış, çok teşekkür ederim tekrar...
teşekkür ederim canım benim oğlum 3. e geçti, seninki kaç? bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?Mahzencim oğlunu tebrik ederiz bizim yemize öp tatlım
benım oğlumda aldı karnesini bu yıl teyzesi gitti karne törenine hemen arkasıdan karne hediyesini aldırmış bile :))))
saraycı bende bir yerden duydum adet dönemminde spor ile desteklersez özellikle yağ yakımı hızlı oluyor işte tek sıkıntım tatlı tatlı ama dediğim iki gündür o istek yok hatta latte bile içimiyorum onu yerine şekersiz sütlü kahve içiyorum ondan bişi olmaz demi
birde canım birşey çekecek gibi olursa ayran ile destekliyorum tatlı krizine böyle aşacağım işyerinde dolap ayran süt yoğurt ile doldurdumm ya olacak ya olacak
teşekkür ederim canım benim oğlum 3. E geçti, seninki kaç? Bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?
maşallah delikanlı olmuş, tek bana da fazlasıyla yetiyor ama oğlum 3 yaşından beri kardeş istiyor, sende de var mı öyle bir sorun, ben bazen acaba yanlış mı yapıyorum dediğim oluyor, ilerde pişman olur muyum diye, senin ki istemiyor mu?canım allah bağışlarsa bir tane oğlum var 6 sınıfa geçti benım ki delikanlı oldu evet tek yetiyo da artıyor bana:)))
birde dünyalar tatlısı kız yeğenim var ikiside aynı okula gidince bu yıl teyzesi ilgilendi
Kızlar oğluşumun karne tören, vardı, yenice geldim, karnemiz iyi tabiki, hepsi 5 oğlumun karne hediyesini de aldık, yaşasın tatil :))))
canım aramıza katıldığın günden beri diyoruz zaten, gerçekten acıkmadan yemek yiyoruz neredeyse, bu diyet gerçekten süper..
rica ederim canım, ben de bunu öğrendiğimden beri çok rahat ettim, regl döneminde diyete dvm ediyorum çok şükür demek iki katını vercem.. burda sanırım ödemden kastediliyor ben geçen ptesi tartıldığımdan fazlayım şu anda bugün başlıyor sanırım reglim, ptesiye kadar veriirm inşallah..
Mahzencim oğlunu tebrik ederiz bizim yemize öp tatlım
benım oğlumda aldı karnesini bu yıl teyzesi gitti karne törenine hemen arkasıdan karne hediyesini aldırmış bile :))))
saraycı bende bir yerden duydum adet dönemminde spor ile desteklersez özellikle yağ yakımı hızlı oluyor işte tek sıkıntım tatlı tatlı ama dediğim iki gündür o istek yok hatta latte bile içimiyorum onu yerine şekersiz sütlü kahve içiyorum ondan bişi olmaz demi
birde canım birşey çekecek gibi olursa ayran ile destekliyorum tatlı krizine böyle aşacağım işyerinde dolap ayran süt yoğurt ile doldurdumm ya olacak ya olacak
teşekkür ederim canım benim oğlum 3. e geçti, seninki kaç? bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?
canım allah bağışlarsa bir tane oğlum var 6 sınıfa geçti benım ki delikanlı oldu evet tek yetiyo da artıyor bana:)))
birde dünyalar tatlısı kız yeğenim var ikiside aynı okula gidince bu yıl teyzesi ilgilendi
maşallah delikanlı olmuş, tek bana da fazlasıyla yetiyor ama oğlum 3 yaşından beri kardeş istiyor, sende de var mı öyle bir sorun, ben bazen acaba yanlış mı yapıyorum dediğim oluyor, ilerde pişman olur muyum diye, senin ki istemiyor mu?
3 dilim rosto et
1 ayran
3-5 kaşık çorba
(saray çorbası adı, sebze çorbası görünümünde diye yedim ama sonra içinde patates olabileceği ihtimali aklıma geldi, bıraktım)
maşallah delikanlı olmuş, tek bana da fazlasıyla yetiyor ama oğlum 3 yaşından beri kardeş istiyor, sende de var mı öyle bir sorun, ben bazen acaba yanlış mı yapıyorum dediğim oluyor, ilerde pişman olur muyum diye, senin ki istemiyor mu?
zaman çok çabuk geçiyor, sen de görürsün o günleri mrk etme :)canım oğluşunu tebrik ediyorum, nice nice karnelere ve mezuniyetlere inşallah...
ya bende tek çocuk konusunu çok düşünüyorum, aslında 2. olsun isterim, gerçi daha kızım yaşına basmadı ama, nasip bakalım :)
menün çok güzel canım, ben öğlen az peynir 2-3 zeytin ile geçiştirdim...kuruyemişte bitmişti...bakkala gidip alsam mı, hadi gidip alayım :))
zaman çok çabuk geçiyor, sen de görürsün o günleri mrk etme :)
bence sen tek çocukla kalmazsın azıcık tanımışsam seni :)
hadi al yemişlerini de aç kalma..
sarayca teş.canım
sende görürüsün canım ne zaman büyüdü bu yaşa geldi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman
öğle menü
DOMATES SALATASI
5 ZEYTİN
AVUÇ İÇİ KADAR PEYNİR
250 GR YOĞURT (ÇOK MU ACABA)
BÖYLE YİYNCE O KADAR RAHATIM Kİ DIŞARDAN YEDİM Mİ BİR AĞIRLIK ÇÖKÜYOR ÜSTÜME ARADA EVDEN YEMEK GETİRDİM Mİ BU İŞ TAMAM DIR
SAVUNUN KİLOLAR BU SEFER KURTULUŞUNUZ YOK :)))
sarayca canım jillian yaparken bence tartı yanıltıcı olabilir, kasların güçlenip hacim kazanıyor yağlardan kurtulduğun halde ağır çıkabiliyorsun.. O yüzden bence sen kafana göre takıl, tartıyı dert etme..
yasimutsuz menün çok değil canım kesinlikle eskisi gibi az da değil bak ne çabuk alıştın bizim diyete.. :)
canım artık kilo da verdin, belli mu olur, belki bu sefer meşakkatli olmaz, allah gönlüne göre verir inş.inşallah hayırlısı ile görürüm canım, ben normal yollarla olacağını bilsem hemen düşünürümde, biraz meşakkatli oluyor bizimkisi :))
inşallah canım, sağlıklı bir şekilde büyür yavrucaklarımız...
yediklerin iyi canım, yoğurt fazla değil bence gayet iyi,..
bencede savulun kilolarrrr sizden kurtulcaz hepberaber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?