Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

canım zaten yemeklerini bol yediğin için tok olursun, kaçamakta yapmazsın :) regl döneminde diyete devam edersen normalde verdiğin kilonun 2 katını veriyormuşsun, ben öyle duydum :)))

mahzencim merak edip jillian 3'ü indirdim youtubeden çooook kolaymış, çok teşekkür ederim tekrar...

Kızlar oğluşumun karne tören, vardı, yenice geldim, karnemiz iyi tabiki, hepsi 5 oğlumun karne hediyesini de aldık, yaşasın tatil :))))

canım aramıza katıldığın günden beri diyoruz zaten, gerçekten acıkmadan yemek yiyoruz neredeyse, bu diyet gerçekten süper..

rica ederim canım, ben de bunu öğrendiğimden beri çok rahat ettim, regl döneminde diyete dvm ediyorum çok şükür demek iki katını vercem.. burda sanırım ödemden kastediliyor ben geçen ptesi tartıldığımdan fazlayım şu anda bugün başlıyor sanırım reglim, ptesiye kadar veriirm inşallah..

Mahzencim oğlunu tebrik ederiz bizim yemize öp tatlım

benım oğlumda aldı karnesini bu yıl teyzesi gitti karne törenine hemen arkasıdan karne hediyesini aldırmış bile :))))

saraycı bende bir yerden duydum adet dönemminde spor ile desteklersez özellikle yağ yakımı hızlı oluyor işte tek sıkıntım tatlı tatlı ama dediğim iki gündür o istek yok hatta latte bile içimiyorum onu yerine şekersiz sütlü kahve içiyorum ondan bişi olmaz demi

birde canım birşey çekecek gibi olursa ayran ile destekliyorum tatlı krizine böyle aşacağım işyerinde dolap ayran süt yoğurt ile doldurdumm ya olacak ya olacak

teşekkür ederim canım benim oğlum 3. e geçti, seninki kaç? bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?

teşekkür ederim canım benim oğlum 3. E geçti, seninki kaç? Bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?

canım allah bağışlarsa bir tane oğlum var 6 sınıfa geçti benım ki delikanlı oldu evet tek yetiyo da artıyor bana:)))

birde dünyalar tatlısı kız yeğenim var ikiside aynı okula gidince bu yıl teyzesi ilgilendi

maşallah delikanlı olmuş, tek bana da fazlasıyla yetiyor ama oğlum 3 yaşından beri kardeş istiyor, sende de var mı öyle bir sorun, ben bazen acaba yanlış mı yapıyorum dediğim oluyor, ilerde pişman olur muyum diye, senin ki istemiyor mu?

3 dilim rosto et
1 ayran
3-5 kaşık çorba
(saray çorbası adı, sebze çorbası görünümünde diye yedim ama sonra içinde patates olabileceği ihtimali aklıma geldi, bıraktım)

canım oğluşunu tebrik ediyorum, nice nice karnelere ve mezuniyetlere inşallah...

teşekkür ederim canım benim oğlum 3. e geçti, seninki kaç? bi de başka çocuğun varmı yoksa benim gibi tekdemisin?

canım senin oğluşunuda tebrik ediyorum, ayyy benim kızımda büyürde böyle güzel heyecanlar yaşatır bize inşallah...

ya bende tek çocuk konusunu çok düşünüyorum, aslında 2. olsun isterim, gerçi daha kızım yaşına basmadı ama , nasip bakalım :)
3 dilim rosto et
1 ayran
3-5 kaşık çorba
(saray çorbası adı, sebze çorbası görünümünde diye yedim ama sonra içinde patates olabileceği ihtimali aklıma geldi, bıraktım)

menün çok güzel canım, ben öğlen az peynir 2-3 zeytin ile geçiştirdim...kuruyemişte bitmişti...bakkala gidip alsam mı, hadi gidip alayım :))

evet teyzesi delikanlı oldu

sorma önceleri isterdi ama şimdi istemiyor tek olmanın sefasını sürüyor benden tarafta tek erkek eşim tarfında ise en küçüğü haliyle çok şımarık

pişman olurmuyum bilimiyorum ama gerçekten birdaha çocuk yaparsam hem işi bırakacağım hemde kendim büyüteceğim zaman ne gösterir bilmiyorum 40 yaşına kadar yolum var

sarayca teş.canım

sende görürüsün canım ne zaman büyüdü bu yaşa geldi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman

öğle menü

DOMATES SALATASI
5 ZEYTİN
AVUÇ İÇİ KADAR PEYNİR
250 GR YOĞURT (ÇOK MU ACABA)

BÖYLE YİYNCE O KADAR RAHATIM Kİ DIŞARDAN YEDİM Mİ BİR AĞIRLIK ÇÖKÜYOR ÜSTÜME ARADA EVDEN YEMEK GETİRDİM Mİ BU İŞ TAMAM DIR

SAVUNUN KİLOLAR BU SEFER KURTULUŞUNUZ YOK :)))

zaman çok çabuk geçiyor, sen de görürsün o günleri mrk etme :)
bence sen tek çocukla kalmazsın azıcık tanımışsam seni :)
hadi al yemişlerini de aç kalma..

zaman çok çabuk geçiyor, sen de görürsün o günleri mrk etme :)
bence sen tek çocukla kalmazsın azıcık tanımışsam seni :)
hadi al yemişlerini de aç kalma..

inşallah hayırlısı ile görürüm canım, ben normal yollarla olacağını bilsem hemen düşünürümde, biraz meşakkatli oluyor bizimkisi :))

canım bademi gittim aldım, bir solukta yedim, azcık ark. ikram ettim yani 150 gr bademin 120 gramını yemişimdir :)) aslında bu hafta kuruyemişi çok yediğimin farkındayım, haftaya salı günü kg eksilmezse kuruyemişi azaltacağım, ama 500 gr. dan daha fazla kilo verirsem hergün küçük bir kase yiyeceğim :)) haftayada yumurta haftası yapacağım, hergün yumurta, kaşar peynir, beyaz peynir yiyeceğim, o hafta 2 defa dondurma yiyeceğim böyle böyle deneme yanılma yolu ile nasıl kilo veririm, ne yersem alırım, öğrenmiş olacağımı düşünüyorum :)))

inşallah canım, sağlıklı bir şekilde büyür yavrucaklarımız...

yediklerin iyi canım, yoğurt fazla değil bence gayet iyi,..

bencede savulun kilolarrrr sizden kurtulcaz hepberaber...

sarayca canım jillian yaparken bence tartı yanıltıcı olabilir, kasların güçlenip hacim kazanıyor yağlardan kurtulduğun halde ağır çıkabiliyorsun.. o yüzden bence sen kafana göre takıl, tartıyı dert etme..

yasimutsuz
menün çok değil canım kesinlikle eskisi gibi az da değil bak ne çabuk alıştın bizim diyete.. :)

evet bu hafta alıştırma
haftaya inş.daha iyi olacağım
teş.

inşallah canım, hadi bakalım ptesi kadar sana bol oksijenli bol eksiltili günler..

kızlar ben çıkıyorum ctesi ben de gelemeyebirim, ilçeye gitme ihtimalimiz var, yağış durumuna göre gitmeyede bilirz bakalım, heminize iyi ve kaçamaksız tatiller diliyorum...

anlaşıldı, haftasonu yalnız kalcam :)) bizde pazar biyerlere gideriz herhalde, malum ilk babalar günü :) ctesi bir planımız yok ama, bellide olmaz...

kızlar hepinize iyi tatiller pazartesi görüşmek üzerre

ben fırsat bulursam en azından menulerimi paylacağım cepten

hepinizi öpüyorummmm

bol zayıf günlerrrrrrrr

canım artık kilo da verdin, belli mu olur, belki bu sefer meşakkatli olmaz, allah gönlüne göre verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…