ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alırsın canımof kızlar şu kaçamaklarım olmasa dah iyi olacak ama dayanmıyor şu an burda simit buram buram kokuyor ama yemicem habire kokusunu içime çekiyorum çünkü haftaya kadar 1 kg vermek istiyorum gerçi benım hedefim ayda 2 kg olsun istiyorum ne kadar hızlı giderse dönüşü o kadar hızlı oluyor haftada 500 gr kafi bana
menün süper canım..tabiki sıkıntı olmaz ben de öyle yapıyorum bazen..kahvaltı
1 yumurta
az peynir
7 zeytin
1 domates
kızlar ben menümü bir buraya bir saraycanın oraya bildiriyorum sıkıntı olmaz demi
slm kızlar, menülerimizi ve kilo bilgilerimizi burada paylaşalım, sonra 2 topikte paylaşınca konuşmalar birbirine karışıyor, takip etmesi daha kolay olur. ne dersiniz.... :) sizler için zor olmasın diye söylüyorum... hani bende topiğimi yalnız bırakmayayım diye, bazen oraya bişeyler yazarım tabi :))
birazdan int. ten bişiler bakacağım, giyisi vs. ama pantolon almaya çekiniyorum, hala bedenim ne bilmiyorum, bazı kıyafetlerde 38 oluyor, bazılarında 40... ben en iyisi alsamda 38 alayımki, olmazsa da daha bir azimle kilo vermeye devam ederim. :)) aslında üst bedenimi hiç bilmiyorum, geçen sene hamileydim ondan önceki sene kalanlarda XL hala onları giyiniyorum... şimdi L mı alsamki, burasıda küçük bir yer, doğru düzgün benim tarzım kıyafet yok ki bileyim..((
canım topikte karışıklık yok sadece, sizlere zor olmasın diye burada paylaşalım dedim, yoksa benim için hiç sorun değil, topiğimi şenlendiriyorsunuz, bir ara baya yalnız kalmıştı :))
canım defacto ve lcw den almayı düşünüyorum.. Onlara bakacağım...
canım lcw vw defactonun ürünleri gerçten büyük oluyor bence 38 beden al üst m beden al ilk 1 er tane al sonra devamı getirtirsin en azından
ben 60-62 kg iken lcw 38 bedenleri büyük gelirdi
bazen koton mangonun ürünleri 38-40 beden kalıba göre çok değişiyor
canım burdaki hedefler haftalık, ben geçen hafta 79.5 olmayı hedeflemiştim haftaya 77,5 ona göre bir haedef yaz istersen, 2. hedeften kastım haftaya ki hedefi kasdettim hücreye sığmayacak diye 2. yazmıştım değiştireyim bari .ilk hedef 60
sonra 58 inş.
cıslar
neler
gofret.çikolata latte
günaydın mahzen ve yasimutsuz..
mahzencim çizelgemiz çok güzel olmuş, benim başlangıç tarihim 17.12.2012 hedeflerde haftada 1 er kg diyelim...
dün jillianı erken yapacaktım güya.. ama saat 11.30 da yapmak zorunda kaldım, baya yoruldum, duş al uyu derken zaman geçti, kızımda 5.30 da uyandı, anlayacağınız uykusuzum, düşünün kahvaltıdan önce su içmeyi bile unutmuşum yeni aklıma geldi...
sabah:
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
domates
mahzencim çizelgemiz çok güzel olmuş, benim başlangıç tarihim 17.12.2012 hedeflerde haftada 1 er kg diyelim...
dün jillianı erken yapacaktım güya.. ama saat 11.30 da yapmak zorunda kaldım, baya yoruldum, duş al uyu derken zaman geçti, kızımda 5.30 da uyandı, anlayacağınız uykusuzum, düşünün kahvaltıdan önce su içmeyi bile unutmuşum yeni aklıma geldi...
sabah:
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
domates
canım burdaki hedefler haftalık, ben geçen hafta 79.5 olmayı hedeflemiştim haftaya 77,5 ona göre bir haedef yaz istersen, 2. hedeften kastım haftaya ki hedefi kasdettim hücreye sığmayacak diye 2. yazmıştım değiştireyim bari .
sabah:
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?