Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

akşam menüm:
1 tabak kabak yemeği
bir bardak ayran
1 küçük ceviz
kızlaar ben çok üzgünüm ama yemeğimi 5,5 buçukta yemiştim, 2 saat sonra yürüyüyüşe çıkacaktım ama yağmurluydu, saat 8 buçukta, bi bişeyler yeme isteği geldi ilk kez.. diyete başlayalı böyle bişey olmamıştı, malum regl dönemi ama tam olarak tatlı isteği de değil, ne yesem bilemedim, en iyisi sebze yiyeyim dedim 1 tabak daha kabak yemeği koydum, masa da miss gibi kokmakta ve ye beni ye beni diye bağırmakta olan pide vardı, ama yemedim, gittim 1 ceviz kırdım, kabak yemeği ve keten tohumlu yoğurt yedim, sonra gözüm kiraza takıldı ve saymadım ama bir sürü kiraz yedimçantaları alayım

mahzencim bugün kara bulutlar uzerimizde. Gerçi sen iyisin. Ben iyice cozuttum, hemde geç saatte. Doluuu şekerli leblebi antep fıstığı ekmek karpuz dolmaaa daha ufak tefek seyleri saymiyorum. dolayısıyla sana çanta atamam kendime atayim bari umarım Jillian i yaparim..:18:

Dışarıdaki hava demek ki bizi de etkiledi, napalım artık olan oldu, yapacak bişey yok, önümüze bakıcaz..
bu arada jillianı yaptın mı mrk ettim, bir de dumbel aldın mı bahsetmedin hiç, bir de sipariş ettiğin kıyafetler gelmedi mi? yoksa etmedin mi? ne çok sordum ama dimi :)

Umarım günde kısır vardır :)
Cuma Jillian yapmadım
Dambil almadım
Kiyafet sparis etmedim.... offff cok tembel ciktim. Bugun Jillian yaptim ama :)

4-5 kaşık mantar salatası( bunda 1 sorun yok)
2 dilim ıspanaklı börek (gelsin çantalar)
kahvenin yanında bir kare bitter çikolata

4km yürüyüş ama yetmez tabi üstüne leslie yapmam lazım...

yediklerin çok değil, hem yürüyüş yapmışsın telafi etmişsin, yarın dikkat edersen 1 gr. bile almazsın :))...iyi geceler mahzecim...

sana da iyi geceler, ben yarın yine ola da bilirim, olmaya da bilirim, gelmezsem mrk etme canikom, bakalım yasimutsuz kaçamaksız gelebilecek mi? inşallah o da biz gibi fire vermez..

Canım ben bugün kuruyemişi çok abarttim. Offf bu hafta kendimden hiç memnun değilim. bakalım sabah ne cikacak kilom...:18:

Canım ben bugün kuruyemişi çok abarttim. Offf bu hafta kendimden hiç memnun değilim. bakalım sabah ne cikacak kilom...:18:

ben kesin artıdayım yaa.. hem çok yedim, hem meyve yedim... ühü ühü ühü yasimutsuz senden naber arkadaşım ?

İyi akaamlar kizlar
Bu saate kadar her sey guzeldi yaylada bazlama gozleme hicbirini yemedim ama sade bol bol erik yedim birde biraz once azcik dondurma yedim demek ki neymis bu hafta sonu hepimiz sapittik

İyi akaamlar kizlar
Bu saate kadar her sey guzeldi yaylada bazlama gozleme hicbirini yemedim ama sade bol bol erik yedim birde biraz once azcik dondurma yedim demek ki neymis bu hafta sonu hepimiz sapittik
ben de öyle canım, erik,kayısı,vişne dalından dalından yedim, ama yemesem de olmazdı ya, kendi bahçemiz, ayıp olurdu valla

sabah
cevizsiz karatay kahvaltısı (ceviz almayı unutmuşum yanıma)

akşam
fırında köfte
domates
salatalık
marul
maydonoz
bolca közlenmiş sarımsak

ayrıca günün muhtelif saatlerinde ve muhtelif miktarlarda dalından erik, kayısı, vişne..
su-spor yeşil çay yok maalesef

yorgun ve uykusuzum, dün jillian yok kızım saat 10 dan 12 ye kadar uyutamadım, sonrada beraber uyuyakalmışız,

kilo bildirimim:

geçen hafta 64.8 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -300 gr.

kilo bildirimim malesef kötü ama yapmak zorundayım

Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:79.6
Fark:+800
Toplam fark:2.4
Beden:44
Spor:5 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzde:hesaplamasam olmaz mı?

yorgun ve uykusuzum, dün jillian yok kızım saat 10 dan 12 ye kadar uyutamadım, sonrada beraber uyuyakalmışız,

kilo bildirimim:

geçen hafta 64.8 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -300 gr.

maşallah canım, jilliana ve kaçamaklara rağmen süpersin..
çok tebrik ederim seni.. metabolizmana sağlık

canım +800 biraz fazla olmuş ama reglden olabilir ...motivasyonunu hiç bozma,

evet ya bu hafta benim kötüydü300 gr da olsa gitmiş, bakalım yarın ne olacak...

bu arada kızlar 17.12.2012 ten 17.06.2013'e 6 aydır zayıflamaya çalışıyorum...
başlangıç 83.1
şuan 64.5
fark 18.6
ortalama ayda 3.1 kg gitmiş :)))
(kendimlen gurur duyuyorum :))

biz de seninle gurur duyoruz canım,

Günaydın kılzar

bende bu hafta 1 kg yukardayım aslında çok bir kaçamağım yoktu olsun bakalım birde regl 2 gün geçikti bütün sıkıntılaarı var ama gelmedi moral bozmak yok yola devam

geçen hafta : 67kg
bu hafta :68 kg
fark:1kg

kahvaltı

peynir
domates biber
1 yumurta
1 zeytin

senin maşallahın var şekerim gurur duyacaksın tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…