Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

gündüz uykusunu da teke indirdi 1-2 saat ancak uyuyor teyzesi :)... bakalım bi çaresine bakcaz artık..

öğlen
1 kase çorba
2 avuç karışık kuruyemiş
menün süper

benim de
zeytinyağlı barbunya
tas kebabı (patateslerini yemedim)

senin menüde çok iyi canım afiyet bal olsun, birazdan defacto dan sipariş vericem ama az aldım 2 gömlek 1 pantolon gömlek M pantolon 38 beden-30 boy umarım 38 beden ve M beden olur deneme amaçlı alıyorum zaten.

öğle menü saat:14,30
zeytinyağlı barbunya
salata
cacık

birde saat 12 gibi 1 bardak ayran 2 adet eti form sunta gibi olan

çok mu oldu?????

senin menüde çok iyi canım afiyet bal olsun, birazdan defacto dan sipariş vericem ama az aldım 2 gömlek 1 pantolon gömlek M pantolon 38 beden-30 boy umarım 38 beden ve M beden olur deneme amaçlı alıyorum zaten.
valla canım kıyafet konusunda biz senden hevesliyiz, senin yerinde olsaydım çoktan almıştım da giymiştim bile :) ben de bugün lcw ya baktım öğle arası, pantolon ihtiyacım var 2 pantolon denedim ama güzel durmadı almadan çıktım..

akşam:
çok az bulgurlu semizotu yemeği
2 kase keten tohumlu yoğurt

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş​

Mahzencim ben kiyafeti bilerek almiyorum, biraz daha zayiflamak istiyorum çünkü. Ama mecburum artık. Cok az kiyafetim kaldi, cogu cuval gibi, yalnız pek birşey begenemedim. Keske kot giyebilseydik is yerinde..

Kizlar menüler guzel, ben akşam izmir kofte salata corba yedim. Hadi kalkayimda Jilliana başlayayım.

akşma menü

1 kase yoğurt
1 tabak taze fasulye

sabah 20 dk akşam 30 dk yuruş 300 adet mekık

4 lt su halada içesim var içim yanıyor bugun çok sıcakkkkkk

Mahzencim ben kiyafeti bilerek almiyorum, biraz daha zayiflamak istiyorum çünkü. Ama mecburum artık. Cok az kiyafetim kaldi, cogu cuval gibi, yalnız pek birşey begenemedim. Keske kot giyebilseydik is yerinde..
ama sen 18 kilo verdikten sonra ilk kıyafetii alıyorsun ben her 5-10 kiloda alırdım yani, bayaa sabırlısın, canım zayıflayınca gene alırsın boşver...

akşma menü

1 kase yoğurt
1 tabak taze fasulye

sabah 20 dk akşam 30 dk yuruş 300 adet mekık

4 lt su halada içesim var içim yanıyor bugun çok sıcakkkkkk
maşallah 4 litre süper, ben normalde su içme özürlüyüm ama insan alışınca sürekli içesi geliyor, ben 2 litreyi iş yerinde tamamladım ama hala benimde su içesim var.. sanırım sen yazlık bir memlekette yaşıyorsun, allah kolaylık versin..

su içmeyi bende severim, bu nedenle kaç lt. içtiğimi saymıyorum bile :)))

mahzencim ctesi alışveriş yapmaya karar verdik, internetten almıycam :))) artık 3-4 gün daha sabredeyim :))

yarın bol eksili günler bizlerle olsun, iyi geceler kızlar...

demek yine almadın ha, hadi bakalım 3-4 güne daha da zayıflarsın... sana da iyi geceler...

tam ödeme yaparken, eşim ctesi gidelim alışverişe dedi, bende peki dedim, hem deneyerek alırım daha iyi olur, internette özellikle pantolonlar hiç içime sinmemişti...

sabah menüm her zamanki gibi karatay kahvaltısı

kızlar bugün yine ilçeye denetime gidicez.. akşama doğru geliriz.. kendinize iyi bakın :)

günaydın

İvet Mehzencim sıcak bir şehirde yaşıyorum antalyadayım buranın sıcağı değil nemi mahvediyor ama olsun ben burayı çok seviyorum
Yaylamız 1 saat uzaklıkta oraya gittiğimde üşüyorum işte insanoğlu böyle

artık sabahları 20 dak yürüyorum
akşamları dün 30 dk yapmıştım bugunde 45 dk tamamlayıp eve öyle gideceğim eve gittim mi iç çıkasım gelmiyorrrrrrrrrrr

Kızlar ben pazartesiye kadar yine karatay diyeti yapacağım baktım kilo veremiyorum önce kendimce uyguladığım diyeti yapıcağım yine o diyette vermesem bile yukarı hiç çıkmıyordum bakalım daha karar vermış değilm

kahvaltı
peynir
bol maydonoz
10 zeytin
domates

günaydın kızlar,
mahzencim özletme kendini, çabuk dön...

yasimutsuz, anladığım kadarıyla çok zor kilo veriyorsun ve umutsuzluğa kapılıyorsun, sana tavsiyem kendini diyette gibi hissetmeyerek yeme alışkanlıklarını değiştirmen, göreceksinki ayda 500 gr da olsa kilo vereceksin hemde kendini diyette gibi hissetmeyerek...

kızlar ben ilk defa kendimi diyette gibi hissetmiyorum ve ilk defa bu kadar çok kilo verdim, tekrar tekrar söylüyorum bu yeme tarzını her zaman devam ettireceğim inş....
hayatımda; kola, meyvesuyu, şekerli içecekler, cips, bisküvi gibi zararlı gıdalar, kek, puaça, kurabiye, patates, ekmek, yani margarinli unlu şekerli gıdalar olmayacak, meyve sınırlı olacak... en fazla 3 ana 1 ara öğünüm olacak ya da 2 ana 1 ara öğün...saat 7 den sonra yeme işi bitmiş olacak, su bol içilecek, hergün olmasada gün aşırı ya da 3 günde bir terletecek şekilde 30 dk.lık bir spor yapılacak. canım çok yemek isterse bile yukarıda bahsettiğim zararlı gıdalar değilde yararlı gıdalardan boool bol yenilecek :), ideal kiloma gelsem bile en az haftada 1 tartılacağım, tartılmayınca kendimi salıyorum ve kilo alıyorum...

sarayca canım ne güzel anlatmışsın
zaten o saydıklarını ben ormalde de yemem hani veremedeikçe stres oluyorum toplam verceğim kilo 7-8kg nerdeyse 1 ay olacak aynı yerlerde gidip gidip geliyorum TABİKİ PES ETMEK YOK ER DE OLSA GEÇDE OLSA GİDECEK

slm kızlar, biz döndük ve yol sersemiyiz hala..

evet canım sana katılıyorum, kilo vermenin en önemli kısmı; beyni rahat bırakmak, verdim veremiycem kaygısı çok etkiyor bilinçaltını.. ben de karatayı ideal kiloma ulaşana kadar devam ettirmk istiyorum inşallah, kilom takılsa da önemsemeyceğim, inatla devam edeceğim..
aynen canım pess etmek yok...

Son düzenleme:
öğle menüm:
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

yemekten önce de arada 2-3 dut ve 1 erik yedim (yine dalından) meyveye düşkün değilim ama dalından meyveye dayanamıyorum..

Mahzencim canım 1-2 meyveden bir şey olmaz, afiyet olsun.. ben bu aksam az kalsın kendime tost yapacaktım sonra dondurma yedim sonra peynirli cubuk sonra bayaaa bir dolma.... ancak kendime geldim... bari Jillian 2 / 10 u erken yapayimda bitsiiiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…